Måndag

Back to reality..
Uppe 6 i morse ja, eftersom ja skulle åka från söderhamn. Trött som ett as på E4an, jag hallucinerade tom. Såg framför mig hur långtradaren lite längre bort höll på att köra av vägen typ, shit ja måste ju bromsa tänkte jag. Men nää inte höll den på att köra av vägen, va så lugnt så. Stabilt.. verkligen :P
Tog mig hem iaf, lastade in Enzo och väskorna i lägenheten och drog iväg till skolan. Pinade igenom föreläsningen om musklerna, shit va trött jag var.
Efter föreläsningen så åkt jag hem och gick ut med äcklet, sen käkade jag lite nudlar och somnade på soffan. Men ja är fortfarande äckelttrött. Tror ja håller på att bli lite förkyld ja.. Snorig och framförallt hostig. Det känns som myror i halsen :S Trodde först de berodde på propplösarångan men de e ju bara jag liksom.. Så får se hur de utvecklar sig. Skulle behöva göra middag nu men vettefan om ja orkar. Tar kanske lite te istället, bra för halsen liksom ;P

Nee invänta Ullared nu då typ. Ska väll ta ett bad också, måste ha i silverschampo, de e verkligen katastrof nu hehe. Blekte det ju igår. Fattar inte hur de kan bli gult på mig ja e, ja har de i maxtiden och jag är inte direkt mörk i min vanliga färg.

 

baby you'll be famous, chase you down until you love me
papa-paparazzi


Söndag

Blev inte mkt uppdaterande igår heller. Men hade ju fullt upp ;P

Började ju med hockey i norrsundet. Söderhamn va så jäkla duktiga, dom vann med 5-2 och det va skitroligt att kolla på :) Sist ja såg dom spela va ju förra vintern och då va dom inte så bra haha, förlorade med typ 27-0 varje match, nä men nästan ;) Men nu jäklar har dom avancerat, bra jobbat :)

Efter hockeyn så åkte vi ut till Skärså en sväng och kollade i julmarknaden. Den va inte så mkt att hänga i granen men vi fick med oss lite knäck hem iaf, lyxknäck. 45 kr för en liten pizzasalladsbytta med knäck liksom..

Sen var de dags för bowling med hela gänget, och de behöver vi inte säga så mkt om haha. Jävla skitklot!

Nu sitter jag och ser på tv, helt ensam. Alla andra sover ju. Men ja har ju vart och släppt ut hästarna i morse ja, och snart ska jag åka och rida också. Hon måste bara få smälta maten först hehe. Tur det inte regnar så mkt idag iaf, för jag måste verkligen rida.


Sorry

Nu har det  vart dåligt med uppdatering. Men ja har mkt annat att göra än att sitta vid datan, för en gångs skull liksom ;)
Efter skelettlektionen i torsdags så åkte jag till söderhamn :) Åkte till Gth och fick min olja bytt och så där, sen lite handling och senare på vällen åkte jag och hälsade på Jonas en sväng :) Trevlans!
Fredagen så åkte vi till Gävle på morgonen, morfar skulle på sjuhuset och vi passade på att gå på Ikea med. Sen tillbaka till Söderhamn och dagen gick åt till städning, vi fick ju främmande :) Eller vi Har främmande nu hehe.
Tacopaj på kvällen iaf, och Buzz spel på kvällen :D I rock ! Jag va ensam, dom andra va två och två i lag. Men ändå vann jag båda gångerna ;) höhö

Idag så blir det lite hockey i Norrsundet tror ja, och sen blir det bowling på eftermiddagen :)


Torsdag

Fan va trögt de va att kliva upp idag, värre och värre liksom. Somnare tidigare och tidigare på kvällarna ( somnade tom en sväng när de va greys igår ), och är tröttare och tröttare på mornarna.
Kul liksom..
Men snart är det helg iaf, och det ser jag mycket fram emot :) Skönt att få vila lite. Kommer ju ändå plugga, men att slipa kasta sig upp på morgonen fast man inte sovit klart haha.
Ska iaf iväg och ha en övning i skolan idag, om man kan kalla de för övning :P
Sen efter den så är vi lediga iaf :) Vi har ju tid i morgon med Om man vill. Så de va en glad överaskning :) Vi behöver tydligen inte, för läraren kommer inte ens vara där. Så det blir långhelg då som de ser ut nu, Like it ;D


hjälp

Jag är fan rädd ja ! Vart har jag hamnat ?
Var ut med Enzo nyss i regnet. Och jag tog trapporna ner duktig som ja är.. Och när jag kom till våning 3 så står det en skitkonstig kvinnar där. Bara stirrar i strumporna :S Eh okej tänkte jag. Hon går och ställer sig vid sin dörr, och bara glor på mig medans ja går ner, får nästan tränga mig förbi henne för hennes dörr va precis vid trappen. Shit tänkte ja, bara hon inte typ sparkar till Enzo eller nått för då jävlar. Så hör ja hur hon börjar låsa upp dörren, och på den våningen ser ja att ett sånt där litet elskåp på väggen, sånt som är som en liten lucka med ett lås på bara i samma färg som väggen. Det är uppbrytet i nederkant och sladdar hänger ut sönderslitna. Vadfan liksom, i nästa trapp ligger en mössa.. Och nästa trapp ändå ligger det massa blad från en plastblomma. Seriöst ett dårhus eller ? När jag hade vart ute klart med Enzo och skulle in igen så bara kollade jag upp mot fönstrena som är i trapphuset, Och där står hon igen! Fan heller att jag tar trapporna nått mer!



Typ jag när jag såg henne i fönstret..


Onsdag

Föreläsning flöt på smidigt, eller ja efter lite letande efter fungerande mikrofoner.. Men mitt i så kom iaf vår gamla lärare in och delade ut våra tentor som vi gjorde i fredags! Shit lite nervös man vart. Kändes bra också att ja inte höll på att få min tenta fast ja vifta att jag va Kim. För hon trodde ju att Kim var en kille, och jag ser tydligen inte ut som en kille... Hm, dåliga minnen från badhuset när jag var liten ploppa upp. jaja
Jag klarade iaf tentan ! :) Med typ 10 poäng mer än jag trodde att jag skulle ha. Och jag såg att ja hade gjort några fel som ja hade kunnat göra bättre, så skräpning till nästa tenta :) Men ja fick iaf C. Och de tycker ja e bra för att vara mig ;) Förra tentan fick ja 29 poäng på, och de va gränsen för godkänt tror ja haha. Inte illa ;D

I morgon så har vi nån övning, vi ska få känna och klämma på Olle och sen förhoppningsvis är vi så duktiga att vi får vara lediga på fredag :D Då åker jag hem i morgon efter skolan isf :)

Nej ska nog läsa på lite i boken nu, och invänta Greys :)


Lovelie

Not!
Shit ja blir tröttare och tröttare för varje dag, de blir allt jobbigare att kliva upp..
Men ja la mig i tid igår, men vet inte vad som hände inatt haha, men ja satte tydligen på tvn ? Den va på när jag vaknade, men hade hängt sig så va inget ljud, bara bild liksom. Men ändå? varför knäppte ja på tvn haha, va fan skulle de vara bra för ? Jaja, får sätta lås på tvdosan inatt kanske haha ;P

Igår så hade jag finfrämmande en sväng på kvällen :) Ida och Kristofer, det va jätte roligt ;D Och Enzo somnade direkt ni hade dragit hahaha ;P

Skolan igen snart, lyssna på den stackars hesa läraren. Sen ska ja hem och sooova ;)

Tisdag

Hemma från skolan nu. Föreläsningen gick bra, lite kortare än vanligt :) För vår föreläsare är sjuk så hon hade knappt någon röst stackarn, tur de finns bra elektronikprylar ;)
Efter de så satte vi oss i bibblan ett tag och pluggade/snackade om annat. Mest snackade om annat kanske haha. Sen åkte jag hem till ett glatt litet äckel haha ;P Gick ut med honom och sen käkade jag nudlar. Inte bästa maten kanske, men fan fattig student. Va för man inte liksom :P
Nu ska ja nog vila lite på soffan bara, sen ska ja plugga och ikväll är de Ugly Betty och Desperate Housewives ! :D wohooo, bästa dagen i veckan typ ;)


God Morgon

Eller inte. Inga mornar är goda haha. Okej om man ska göra något riktigt roligt under dagen, då väntar man ju bara på att få kliva upp, typ när man är på tävling ;) Men annars, nääää. Då sover ja hellre till lunch haha ;P Okej inte så länge kanske, men 9 iaf. Men för helvete halv 7 haha.
Kunde knappt somna inatt heller. Lite irriterande. Man ligger i mörkret och verkigen försöker somna för man vet att snart man upp, men näää. Låg och vred på mig halva natten kändes det som..

Nu är jag iaf uppe. Och hissen är trasig, eller inte hissen men lampan i hissen. Känns ju lite väl skräckfilmsaktigt att åka svart hiss så man måste ju ta trapporna. Skitbra! Men ja får nog låta bli att storhandla, ändå 5e våningen liksom, och med min kondition..
Äter havregryns gröt nu ja, känner mig duktig faktiskt ;P Vet inte hur jäkla nyttigt de är med gröt men ja känner mig duktig för att jag ställer mig och GÖR gröt på morgonen fast ja e skittrött. Enklare att bara äta nått som redan e klart, typ en macka haha. Men nej nu ska ja börja äta gröt, de e ju faktiskt gott när ja tänker efter :)

Snart så har vi föreläsning 2. Börjar kvar i 9, skönt det iaf. En kvart extra :P



Fast ja har inte sylt i, blä liksom.


Ullared

Kollar på de nu, fan Paul och Kjell är ju med, dom är så sköna ;)
Har lekt lite i Photoshop, får lite ryck ibland. De är ju skitroligt ;D Bra tidsfördriv när man har tråkigt ;P

Man kan verkligen göra hur mkt som helst, ser inte ens ut som jag liksom ;P Nice ;)


Måndag

Första föreläsningen om rörelseapparaten är avklarad! Det gick bra, rätt intressant. Mycket bättre än de kurser vi haft innan. Sånt här kan ja faktiskt fatta :)
När vi slutade så åkte jag och handlade lite förnödenheter, och sen åkte jag hem och gick ut med Enzo. Nu ligger jag  på soffan och vilar lite. Sjukt seg idag, höll på att somna till och från på föreläsningen men har ju haft en hård helg ;) Vänta ut tiden nu, Ullared :D wohoooo


blääää

Helt sjukt trött idag. Kommer nog aldrig bli morgonmänniska ja :P
Såg på schemat med att vi har morgon varenda dag den här veckan ! kuuul liksom, jag skulle verkligen behöva sovmorgon, en dag bara haha. Så vi kan gå på bio :) Pallar inte gå på sen bio om man ska upp halv 7 liksom. Men what to do? Måste ju se New Moon så är de bara.

Nej nu ska ja försöka pilla i mig frukost så inte magen får jordbävning på föreläsningen sen, not nice. Måste slänga ihop lite äcklig yoghurt med.. Hörs senare.

I´m Alive

Men shit så seg haha.
Vaknade tidigt i morse, ensam i nathalies stora sänga haha ;P Vi snackade lite, men minns knappt om vad för ja hade inte sovit mycket haha. Vart ju en lite promenad efter krogen till en efterfest som inte blev av. Sen vart det massa surr innan vi somnade. Men de va en grymt rolig kväll iaf, med lite Jag har aldrig och Sanning eller konsekvens. Ryska posten också i köket haha ;)

Somnade om en sväng i morse med, trött som man va. När jag vaknade nästa gång så hade nathalie hunnit med att cykla bort på Willys och gå ut med Enzo haha ;P Lyx ! Han va rastad och klar när jag vaknade, satt på soffan och stirrade på mig. Så när jag rörde på mig så hoppade han upp till mig i sängen, Gofis :)
Vi har suttit med varsin dator i knät och svettats typ hela dagen haha, En äkta slapp bakisdag ;P
Men nu är jag hemma igen, har ätit lite soppa :) Och nu ser ja på filip och fredrik, de e ju så kul ;D




Asscrack

Jag är nyss hemkommen från Maxi nu, har handlat bakisgotta till i morgon, och alkohol på bolaget där ute. Så nu är jag nästan redo. När jag åkte hem så höll ja på med mobilen och jag stannade i ett rödljus. Sen vart de grönt utan att ja märkte de för ja satt och smsa haha, snacka om pinsamt! Bilen bakom tutade åt mig, då skämdes ja så mkt så ja va tvungen att köra ifrån han sen. Man vet ju själv vad irriterad man blir på folk som segar sig i rödljusen, men ja va inte bara seg, ja åkte inte haha ;P

Va ut med Enzo på en liten prommis, och nu har ja proppat i mig ipren. Ja har svinont i huvudet, och känner mig jätte trött. Jävligt kul! Har försökt tagga på fest hela dagen med musik och grejjer men fan de e svårt. Men men, kanske känns bättre efter en dusch, annars så blire otaggad fest för Fest ska de fanimej bli ! ;) Med eller utan huvudvärk.



Hoppas ja inte glömmer bort att ta massa bilder :D


God morgon

Sovmorgon idag, sköööööööönt! :)
Men ja har sovit konstigt. Drömt konstigt, lite dåligt och lite bra. Men jobbigt att drömma bra och sen måste man vakna, it sucks ;)

Men idag äre iaf Lööördag, vilket betyder fest! :) Kommer bli roligt som alltid med dom brudarna :)
Så nu ska ja chilla ett tag och försöka få tag på en låt ja har hittat, men lyckas inte ladda hem den nånstans.
För vi måste ju ha lite musik på festen. Men tyvär så har vi inga högtalare så kommer inte bli så högt haha, om inte stereon som står uppe i rummet där funkar så man kan koppla i till den. Vems de nu är;P men om dom lämnar den där får dom ju skylla sig själva ;P

Filmade Enzo i morse när han lekta på täckte. Han är så lättroad hahaha !

 


Finished

Nu är tentan avklarad! De gick väll hyffsat, ja är väll godkänd iaf och de e huvudsaken. Ska ju inte bli läkare liksom ;)
Skönt att ha den ur världen iaf, nu går tankarna till den gamla tentan som vi får veta resultatet på på måndag.. De känns inte speciellt bra haha. Skulle tippa på att ja kanske fick ihop 3 poäng ;P

Jaja. När ja kom hem så städade jag iaf, de va riktigt skönt faktiskt :) Trevligare att vara här nu ;P
Sen kom mamma och gänget med lite lådor till mig. Med saker från mitt gamla rum i söderhamn. Så nu står de i mitt förråd i källaren ;P Sen åkte vi ut på Valbo och kikade lite och åt mat :) Goooood mat :D Va trevligt iaf att dom kom ner eftersom ja inte åker hem nått i helgen :) Nu sitter jag bara och väntar på att Idol ska börja, Hejja Erik! Han har ju sån läcker röst.
Och sen ska ja väll sova, trött är man ju efter en pluggvecka. Och i morgon så är det ju partydags :D Fan taggad till max, det kommer nog blir skitkul :) Massa ideer har vi på kul lekar, ryska posten bla i en garderob som står där ;) hhahaha, fast med egna saker istället för typ handtag. Assgrab e bra ;)



Fan storm ute också, nästan lika blåsigt som på mantorp när vi skull resa tältet.
Ge mig sommar och racing nuuuuu!


Tenta

Ja nu är det dags. Eller snart iaf. Gud ja är skittrött, har drömt om den här jäkla dagen hela natten, vaknat flera ggr och trott att de har vart dags att kliva upp. Blääää, i morgon ska ja iaf sova hela dagen.
Nu sitter jag och ser på the voice, Jakob gjorde nyss nån dans ute på gatan och försökte få med folk. hahahaha fan han är ju så jävla ful ;P

Ska försöka få i mig lite frukost nu, de är ju alltid bra liksom. Men ja är inte ett dugg hungrig, är alldeles för tidigt hehe. Fan ja är mest nervös över att vi inte har anmält oss haha, så vi kommer  få komma in senare, Pinsamt liksom.. Tänk om vi inte ens får plats liksom, får gå in där och leta om de finns nån ledig å så hittar man ingen plats så får man gå ut igen. Men ja har ju bara gjort tenta en gång tidigare så har ingen koll på hur de går till så ja hoppas att mina tankar är fel haha ;P

Nä nu ska ja kolla om ja kommer ihåg nått från igår, hjärtats delar typ..


Vad fan..

Som sagt, pluggdag idag igen. I morgon är ju tentadagen..
Och jag mår piss! Fattar inte va fan som händer. Ja är inte ens förkyld liksom, men ja har så grymt ont i huvudet och kroppen. Och nyss när jag va ut med Enzo så trodde ja ja skulle dö. Kändes som ja hade gått flera mil ungefär, fick knappt luft. Fick sätta mig ner i hissen :S (ja ja orkade inte ens ta trapporna idag)
Nä fan de suger. Ja vill fan inte bli sjuk! åååh, drygt. Känner mig helt skakig som att ja inte ätit på flera dagar eller nått, men så är ju inte fallet tyvär. Ja har ätit haha. Men ja har börjat få lite ont i halsen känner ja.. Hoppas de går över under dagen. Muttationer liksom.



Skulle hellre ligga och steka i solen just nu, fan ge mig sommar!


Trööött

Ja ska fan ta och sova nu! Men har så sjukt ont i magen så de kommer bli jobbigt :(
Har suttit och kollat igenom massa gamla bilder på facebook, festbilder. Man blir ju så sjukt festsugen så de är inte klokt ! :) Astaggad på Lördag ja! :D vorde ju skojj om man fixade tentan med, så slipper de blir sorgfest haha ;P Men har ju haft "sorgfest" förr och de va då fan en av dom bästa kvällarna ;)

Ja nä, ge mig mer Skitroligt fester ! :) Vi har ju bara ungefär 3 år kvar på denna jord så man måste ta vara på tiden liksom ;)



En av många helt sjukt roliga kvällar :) Hoppas på en lika rolig repris i år ;D


Hemma igen

Vart en lååång dag med plugg! Men de e ju för vi har så mkt annat kul att prata om också, var e självdisiplinen liksom ? ;) haha

Jaja, hemma nu iaf, kollar på south park och äter lite stekt ägg. Men snart så börjar ju Greys Anatomy, de e nice ;) Men vafan förra veckan så fick ju Sheperd sparken, Vadfan liksom. Har dom tänkt lägga ner serien eller? Alla slutar ju :(  Inte bra..
I morgon så är det nya tag igen med plugg. Vi ska skriva ihop lite frågekort som vi ska ställa till varandra och se vad vi kan, vi är så smart ;) hehe


God morgon

Kan ju börjar med att jag mår asdåligt då. Ont i hela kroppen, trött fast ja fick sovmorgon. Sjukt liksom, ja är inte ens förkyld så borde inte kunna vara sjuk liksom :S Vet inte va de är. Ska försöka få i mig frukost nu med men ja mår så illa så vet inte hur de kommer att gå. Jobbigt att äta när man inte är sugen.. Men kommer ju bli ashungrig senare annars så what to do ? liksom. Jaja, måste väll. Snart drar ja till Nathalie för plugg. Så kommer väll blogga igen ikväll.


Ja ska till Afrika!

Sådär, då har man sett 2012 haha. Shit de va en jättebra film, Men ja mådde fan dåligt där. Ett tag ångrade ja lite att ja gick på den. Vilken ångest, känns verkligen som att de ska bli precis sådär liksom. Sorglig va den med, hoppas ja kan sova inatt haha ;P Nä fan kanske man ska lägga ner de med racing och statsa på en kille som är pilot istället ? ;) Näe haha.
Och de med Afrika, ni som sett filmen fattar vad jag menar. Kan ju inte säga för mkt ifall nån som läser inte har sett filmen :) Om de är så, Se den ! Men de finns risk för mardrömmer efter haha, iaf om man är väldigt öppen för hokus pokus och profetior och sånt. Ja tror absolut det kommer att hända NÅNTING 2012, men kanske inte just hela jordens undergång. Iaf så hoppas ja att de är lite mildare än så. Men tsunamis och jordbävningar är inte så roliga de heller..

Jaja, nu ska ja dricka upp mitt te och sen ska ja nog sova ;P kanske ser klart på law and order om ja orkar. Måste ju ladda för pluggisdag i morgon:) Äcklet ska med till Pinkhouse han med hihi ;P


Snart dags för mys

Biomys :)
Ska bara ut med Enzo nu och sen skära lite morötter som ja ska ta med, Inga popcorn här inte ;P Mitt i veckan herregud haha ;P
Nä men morötter e bra med, men som sagt få äta när folk skriker i filmen, så de inte hörs så mkt  när vi knaprar ;)

Nää nu får ja göra ett ryck ;P


Blöt morgon

Fan ja är så sjukt äckeltrött så ja skulle kunna hoppa ut från balkongen! Älskar att sova, Racing är det bästa som finns, Sen kommer att sova haha ;P Va verkligen segt att kliva upp. Tog pulsen i morse med, som vi ska göra. Eller skulle ha gjort hela förra veckan men ja tog första dagen sen glömde jag. Men ja tror att alla har glömt hehe. Även att de fan inte går. Inte när man kliver upp tidigt iaf. För så fort ja tänker på att ja ska ta "vilo" puls, ja då går pulsen upp för ja vill inte att de ska vara morgon. Värsta stressmomentet. 
Och idag ska vi springa i trappor i skolan tydligen. De vill fan inte jag. Pinsamt ja har ju välrdens sämsta kondition. Kul att ja kommer kollapsa i trappen haha, dom andra kommer springa över mig. 

Jaja, gick ut med Enzo iaf. Men fan de va nog kortaste morgonpromenaden hittils, det ÖSregnar ju! Ja är grymt glad att ja har bil idag iaf, men kommer nog ändå få ta paraplyt på vägen till bilen. 

Nej fan nu äre snart dags att göra ett ryck, Helt motvilligt! 

Men Bio ikväll iaf :D myyyyyyyyyyyyyyyyys 

Ullared

Nu har jag tagit mig ett skönt bad. Med skum och allt, de va inte igår :) Skönt för min onda rygg måste jag säga, varmt och gött ;P

Nu ser ja på Ullared. Vi va inte med den här gången heller haha ;P Men dom kasnke inte sänder från den dagen vi va där eftersom de regnade och inte va speciellt mycket folk. Inte direkt kö utanför hehe.


Hej Igen

Har inte bloggat så mkt nu hehe, men ja har haft rätt mkt annat att göra i helgen.
Vart iaf fest i lördags, hemma hos Ellen :) Lite mysfest bara men de va supertrevligt. Vi hann med lite ölspel också om ja inte minns fel haha. Vart nog en och annan droppe för mkt ;) Men va gör väll de, ja e ju alltid så lugn liksom måste man få spela över ibland ;D De va iaf skitroligt, dansade som fan inne på Olles sen haha.Men när de stängde så va ja tydligen ensam där, alltså dom ja va där med, dom ja kände va borta haha. Vafan hände liksom;P Och kortisen i garderobskön, shit dvärg eller. Så höga klackar hade ja väll inte ;P

Mamma kom iaf och hämtade mig sen, så jäkla snällt :) Skönt att slippa gå hem ja hade så sjukt ont i fötterna, har fan fortfarande ont. I ryggen med, vafan hände därinne liksom haha.

Jaa, idag så har ja iaf vart på föreläsning, den va så jäkla seeg. Somnade nästan hela tiden. Tillslut var ja tvungen att spela spel på mobilen för att hålla mig vaken.. Sen åkte ja hem, gick ut med Enzo och sen åt ja lite lunch. Smsade med Ida som va på väg till Gävle så gick ner på stan för att träffa henne en snabbis :) Kände mig duktig som gick istället för att ta bilen, pinnade på som fasen ja ;D Men mycket billigare än att ta bilen med, spara pengar till fredag för då är det fest :)

Nu dricker ja lite te och ser på tv. Men ska läsa lite i boken nu :)


Lördag

Har inte hunnit blogga nått idag. Har börjar tömma ur mitt gamla rum, och sen åkte jag ut på E-center och köpte strumpbyxor ( hatar strumpbyxor, men har så jävla vita ben nu ) och groggvirke.
Nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka, sen ska ja fixa håret och fejset och sen bege mig till Ellen :)
Partyyyyy tonight! Kommer bli skitroligt, har ju fan inte träffat Ellen på hur jävla länge som helst :)



Ha en trevlig Lördag allihopa, De ska vi ha! :)
ses i dimman


Idolkväll

Nu är det dags för utröstning. Och jag röstar för att Eddie eller Reza åker ut. Dom va verklige skitdåliga idag.
Och Nelly tycker att Erik är bög, hon fattar ju ingenting han är ju Bäst! Så nu lägger ja ut en video på när Nelly sjunger så vackert.

Enjoy!


Fredag

Orkade inte uppdatera så mkt igår hehe. Hade ju heldag i skolan, fick stressa som fan hem på lunchen för att hinna ut med Enzo + Äta. Fick bara i mig lite soppa, hade så jäkla brottom. Så vart ashungrig på HLR lektionen. Men den va rätt rolig faktiskt, läraren vi hade va skitbra :) Han hade ja gärna haft i fler ämnen, jätte rolig. Vi fick förutom Hjärt och Lungräddning lära oss hur man gör om någon satt nått i halsen, och jag säger bara ooh Vältränad ;) hahaha
Efter skolan så åkte jag hem och packade ihop mig och Enzo och drog till söderhamn. Vart inte nån hemma när jag kom hem, förutom hundarna då. Så jag la mig på soffan och väntade och där vart ja kvar hela kvällen hehe.

Nu sitter jag och dricker te iaf, måste få tyst på magen hehe. Sen ska ja ut på promenad. Har bestämt mig att ja ska göra de varje gång ja e uppe i sån tid att de är ljust ute. Kommer inte göra de i gävle när ja börjar tidigt i skolan för de e inte alls kul att gå runt där när de är mörkt ute :( läskigt.
Men idag är ju perfekt :)


Kallt

Skittrött idag, som vanligt när man måste kliva upp alldeles för tidigt.
Gick ut med Enzo och de va frostig/snöigt?  överallt. Fan de va svinkallt ute, ja bara shit de gick fort. Från plusgrader till 10- minst!

Så kommer jag in igen, kollar termometern i köket, 2-.. hmm Hur fan ska de gå i vinter, ja kan snart inte klä på mig mer än ja redan gör, ska ja behöva rasta enzo inomhus eller :P ja de e frågan.

Ser på the voice nu, dom pratade om svinet innan. haha Paul e helt galen och tycker man ska ta vaccinet för han har ju haft svinet och han vart jätte dålig. Men alla behöver inte bli lika dåliga som han av influensan. När jag hade det (som ja iaf tror att ja hade) så mådde ja jätte dåligt men ja höll ju inte direkt på att dö av andnöd. Så ja tycker att vill man inte vaccinera sig så klart man ska låta bli. Man kan ju bli sämre av att ta vaccinet än va man blir av själva svinet. Ja chansar hellre på att jag antingen redan har haft svinet, eller Kanske inte får det. Än att spruta in skiten i kroppen, okej de e en liten mängd, men uppenbarligen så räcker de för att folk ska bli jättedåliga. Nej ja dissar de ja hehe.

Suuuuuck lång dag i skolan som väntar sen. Halv 5 ska vi tydligen gå till. Men ja tvivlar på att de vi har på eftermiddagen tar så lång tid, lika som när vi kutta i hjärta, de skulle ju hålla på till 4 men vi slutade före 3 tror ja. Och idag ska vi ha HLR (hjärt och lungräddning) Och det kan ju omöjligt ta så lång tid. Inte så svårt ju. Jaja hoppas på att de inte tar så lång tid iaf..

 

 


Panik

Ja paniken börjar komma nu :S Ja vet inte alls vad jag ska ta mig till..
Har fan inga pengar.. Och dom jag får den här månaden ska räcka till TVÅ hyror, plus alla andra utgifter.. Man får ju inte studiebidrag under jullovet. Fattar seriöst inte hur csn tänker, hur fan tror dom att man ska kunna klara sig på Ett månadsbidrag i två månader ? min senaste bok ja köpte till skolan kostar 800 spänn! de e fan mycket pengar. Och sen är man ju människa så man måste ju äta för att överleva också. Nä fan ja vet inte ja e. Det ser inte alls bra ut. Bara hyran för två månader blir ju 6600, det är ungefär de ja får i bidrag.. Matematiken går inte ihop. Och även om man skaffar jobb under lovet så får man ju inte dom pengarna förns månaden efter! Ja tror inte att gavlegårdarna har överseende med att man e en månad sen med hyran heller för att man har lov.

Jävla helvete säger jag bara, de e inte alls kul att plugga längre :( Jävligt lätt att få jobb i dom här trakterna med menar ja.. Min bil är på väg att säga upp sig med, hur ska ja då klara mig ? ja har för långt för att gå till skolan, det hinner jag aldrig om ja ska hem på lunchen till Enzo. Jag måste ha bil  helt enkelt. Fan ja e så jävla körd..
Har sökt jobb med, men de lär ja ju aldrig få. Och de va de ända extra jobbet som fanns just nu.. Fan ibland är livet lite väl svårt tycker ja. Är de meningen att man typ ska har rika föräldrar för att kunna studera eller ? fan less är jag..


Promenaden

Är hemma från promenaden nu. Det är så tråkigt att de inte finns några bra promenadvägar här där jag bor :( Bara massa vägbygge och övergångsställen överallt. Man vill ju kunna gå nonstop utan att behöva stanna överallt. Tänker inte direkt trassla mig in i stan. Men ja lyckades få ihop en liten sträcka iaf, vart tom svettig. Men sen har ja ju asbra konditon också ;P
Nu äntligen får ja äta iaf :) Fast vart inge frukost för vart ju så sent, så sitter med lite sallad till lunch istället, nice :)


Onsdag

Godmorgon. Sov länge idag ja, eller sov och sov. Har fan haft en jobbig natt :S Så jävla ont i magen så ja kan dööö. Verkligen panikont.. Men har vart ut med Enzo en sväng nu iaf och tagit en ipren. Ska dricka te nu och sen när tabletten börjat ta ska ja ut på en längre promenad. Innan ja äter nått. Nu jävlar ska hakan bort! Man måste gå minst en halvtimme för efter en halvtimme så börjar kroppen ta av fettet för då är energin i kroppen slut, alltså om man inte äter nå frukost. Ja har pluggat på de lite igår, hitta lite bra sidor på google ;) Stog även att man inte får gå mer än 1 och 1/2 timme för då börjar kroppen ta av musklerna istället och de är ju onödigt.

Ja snö är det ute med..


Nämen va ?

Va ut med Enzo nyss på ännu en prommis. Och vad är det som händer ? Joo det börjar snöa! Mycket också, det lägger sig inte så mkt på backen men de e fan de mesta det har snöat hittils. Iaf som jag har märkt. Kul...



Inte så lätt att ta kort på snö. Det snöade med än de ser ut på bilden, stoora snöflingor.


Tisdag

Glömde blogga i morse hehe, ja va alldeles för trött ;P
Har haft föreläsning iaf, vart en jäkla massa prat om bröstmjölk, laktos och gluten haha. Så ja vi får hoppas att de kommer med på tentan eftersom de tog upp en massa tid på föreläsningen, vi ligger ju redan efter typ två föreläsningar eller nått :S Om folk kunde gå hem och googla istället för att fråga om Precis allt, vi ska ju inte bli läkare liksom. haha ne men faktiskt, det är lite stressande att vi inte kommer hinna ta upp allt som kommer med på tentan..

Åkte iaf och handlade lite efter skolan. Morötter och lite mandlar och russin. Tänkte ha som snacks typ när jag blir sugen på nått. Ja äter ju hela tiden när ja har tråkigt, och värst är det när man måste plugga. Så inte undra på att man har dubbelhaka liksom :/ Men nuuu ska den bort! Beach 2010 here I come ;)

Tog en promenad med Äcklet när jag kom hem. Tänkte ta en långis, men när jag går ut så märker ja att ja inte har några bajspåsar med mig. Smart Ass liksom. Så de vart inte nån jätte lång promenad, jag vågar inte gå iväg utan bajspåsar liksom, man har ju fått lära sig att han sätter sig där det minst passar när man inte har påsar med. Så gick ner till ån och tillbaka, får duga för idag. Vågar inte gå på en långpromenad när de e mörkt, får ta en i morgon istället :)

Efter promenaden så gjorde jag lite tonfisk sallad, mumma :) Så nu har jag mat till i morgon med. Ska väll plugga lite nu kanske, passa på innan de börjar massa bra på tv. Desperate Housewives ikväll ju :D Finns inget som kan få mig att inte se på de ;) Nästan inte iaf.


Karlskoga 2009


Ullared

Nu börjar det ;) Måste ju kolla varje gång å se om dom visar då när dom filmade oss ;P

Har iaf sovit middag jag, skulle bara ligga ner och vila, sen vaknade jag kl halv 7 haha. Shit då. Men tog en promenad med Enzo så piggnade jag till lite :) Drömde om sommar och racing, så de va fan inte roligt att vakna :(  Faaan för höst och vinter! Vår är inte heller nån Hit. Sommar ska det vara.
Blir tidig kväller idag, iaf, efter ullared så äre nog Gonatt för mig. Fortfarande jätte trött och de vore ju bra om man har så pass mkt energi att man orkar hänga med på föreläsningen. Anteckna kan man göra i sömnen, men för att förstå nått så måste man tyvär vara vaken ;)


Måndag

Är en tröttis idag ja. Åkte från söderhamn i morse och började skolan kvart i 9. Tar ju sin lilla tid att åka min bil också eftersom den inte går helt friskt hehe. Går inte åka fortare än 90 nu, så lite bättre än förr iaf då de bara gick att åka ma 80.
Jaja, föreläsningen gick bra iaf, lyckades hålla mig vaken även om de va svårt haha. Shit blir bara tröttare och tröttare på dom där föreläsningarna tycker ja. Men hade iaf min sockerfria (äckliga) yoghurt som kunde pigga till ibland, viktigt med mellanmål ;)

Efter skolan så åkte vi iaf ut på Maxi och handlade lite. Jag Magda och Nathalie. Bra att ha med Nathalie som vet va som är bra att äta ;) Köpte låglaktosmjölk haha. Den är ju svingod och så tydligen inte så onyttig heller ;P Så ja vart nöjd, de smakade asbra i teet iaf ;D Mumma

Nee, kanske skulle plugga lite nu. Eller ta en powernap.




Låglaktos is the shit! Går inte ut förns februari 2010, ingen annan mjölk är så hållbar ;)


Fars dag

Grattis på farsdag Pappa! :)

Jaaa annars då, har ja inte gjort så mkt idag, tvättar för fullt. Måste ju passa på när man är hemma, har inte vågat prova tvättstugan i lägenheten än, vet ju inte hur man trycker på dom där maskinerna. Helt andra knappar liksom :P Men dagen kommer väll då jag lär prova första gången haha, ska bli intressant ;P
Kollar på Hockey nu med bror, 7-0 till Finland, locking goood hahahah.
Ska snart åka hem jag, till Gävle. Ska bara tvätta klart först.
A just det, när jag va och handlade idag på E-center så vart man ju road. Stog ett gäng mogna killar på parkeringen. När jag kom och gick så va de nån som sjöng nått " vill ha dig i mörkret hos mig" SÖK TILL IDOL, asbra! Vilket lustigt sammanträffande att en turkgubbe sjöng på samma sak när han gick förbi mig i gävle förut, hmm samband där ? Sen fick ja höra nått om min stjärt med. Jag visste faktiskt inte att man fick köra bil när man va 12 år ? :O Hoppas ni kom hem ordentligt haha.

Jaaaaaaaaaaa, ikväll blir det Bingolotto iaf.    Get rich or die Trying


Gbg Cityrace, 2008


God Morgon

Inte många som är vakna nu skulle ja tro, men ja hade ju en lugn kväll så ;P Även att ja knappt kunnat sova nått, konstiga drömmar och vaknat flera ggr under natten, man sover så jäkla dåligt i bäddsoffan i vardagsrummet. Hård (jobbigt hård) säng och man hör precis allt som händer i huset. Nelly och stefan va ju upp rätt tidigt för nelly skulle iväg på hockey, så då vaknade jag . Även att ja vaknade vid 2 nångång, det ringde på min mobil. Men ja va ju knappt vaken så jag trodde att de va alarm ställt på kl 8 som ringde. Försökte stänga av men gick inte, vart förbannad eftersom ja har fan inte ställt larm kl 8 liksom. Men ja va bara trött, det rinde ju en person, och när jag försökte trycka av larmet så tröck jag bara av och på högtalar telefon hahaha. Bra jobbat, Förlåt för att jag inte svarade, jag trodde det va alarmet som sagt haha ;)

Jaa ja, föröskte somna om igen efter nelly va uppe men de va svårt, mådde svinilla med så jag låg bara och tänkte på att vi inte har nån toa uppe just nu så jag skulle få det jobbigt att hinna ner till toan om ja måsta spy haha. Så ja klev upp och gjorde lite nytta istället. Tvättade lite kläder, städade undan i köket efter lite kvällsmat/fest/frukost, alltså de va inte fräscht haha. Men nu e de lite finare iaf :)
Så nu ska ja slappa i soffan lite och se på tv ;P



Fan ja älskar dessa bilar, Mercedes is the Shit!
Blir lite stressad ja över att jorden kommer gå under om typ två år. Inte nån som har en ny mercedes över som kan tänka sig att låna ut den till 2012 bara ;) Ja menar ja vill inte dö innan ja fått köra en riktigt stjärna liksom ;)

Lördag

Tröttöga jag, har inte orkat blogga heller. Uppe tidigt och släppte ut hästarna, regnade som vanligt så mockade på engång så jag inte behövde åka dit nått mer idag, skulle ändå inte rida liksom.
Blev inge fest idag heller, så har vart hemma hela dagen förutom när vi va på E-center. Jag vet, Kul lördag. Men ja har ju ändå så jävla ont i huvudet så skulle igentligen bara vilja gå och lägga mig, men har ju ingen säng här hemma så måste vänta tills senare. Tror dom inte blir så glada om ja ockuperar soffan för att sova om nån vill se på tv liksom hehe :P Jaja shit happens, skulle ha stannat i Gävle haha. Kunde jag och Nathalie gått ut och dansat lite :)


Lussi gillar inte att vara med på kort, Lurvtuss har hon blivit.




Neee, va händer. Vi väntar på att Stefan ska komma hem så vi kan fixa lite käk :)

Ha de så jävla trevligt hörni ;)

 


Slödderhamn

haha nä nu va ja taskig ;P
Är iaf hemma i Söderhamn nu, kom hit strax efter 4 så har ju vart hemma ett tag. Nyss vart och handlat lite sallad till maten, som jag håller på och lagar nu :P Ska vara klart till 8 då mamma och stefan kommer hem från kalaset för då börjar Idol :) Eeeerik ska ju sjunga en grym låt idag, kommer bli asbra :D
Trevligt att vara hemma igen iaf :) Ferrari har iaf saknat mig, springer efter mig hela tiden och vill sitta i knä :)



Nä nu måste jag kolla maten :) Fläskfilen ligger ju på tining i varmt vatten ;P Höll på att sluta i en hemsk olycka när jag försökte skära den fast den va fryst, fick såga tillslut.

näe fan.

Guud va ja mår dåligt idaaaag. Inte nog med att jag måste kliva upp sjukt tidigt, jag har så ont i huvudet så ja dööör, och ont i magen på det :( Stackars mig. Känner mig jättesugen på att dissa föreläsningen men de kan ja ju inte göra, får gå dit och försöka iaf. Men blir de värre då måste ja nog åka hem :S Ingen ide och sitta där och må illa om man ändå inte fattar nått liksom. Men ska prova iaf, sista dagen i veckan liksom. Sen i eftermiddag så ska jag åka hem till söderhamn iaf, Om mitt kort funkar så jag kan tanka.
Sen får ja se vad som händer hemma, som sagt så var jag sugen på fest. Men de e ja inte längre haha. Bara sugen på att sova. Men min msn har fuckat ur så kan inte gå in där och ta bort att ja e sugen på fest. Man måste tydligen ha en ny version för att kunna logga in och de går inte att installera. Jag provade en gång men då la internet av helt så ja fick starta om datan. Kul Jul jää.

Nu ska dom på the voice få besök av två ormar snart,en snäll och en farlig tydligen. Trevligt haha.

Nä fan för mitt huvud, det är hemskt. Började redan igår och idag e det mycket värre :( crap



Känns som ja vaknar upp efter en riktigt jävla blöt kväll, men neeee ja e helt oskyldig :/


Navy CIS

Det började precis, nice att ja inte missar de för en gångs skull. Brukar annars komma på att de är när de redan gått en halvtimme.

Gick bra i skolan iaf, det tog inte alls lång tid och vi hade roligt ;) Våldtog vårt grishjärta hahahaha. Sen fick kolla på en hög med äckliga lungor och en strupe som hängde slak, mums haha. Men lärorikt iaf, den här kursen är så rolig ;D Fick se ett klipp från herrmiddagen med, stripp scenen som Malin var med i ;) Mycket nice haha, vi är med nästa år vi med. När vi e i form för beach 2010 liksom hehe.

Efter skolan så åkte jag och handlade popcorn. Jag måste ha de ikväll när ja ska se på sos gute. Eller va ja nu ska titta på hehe ;P Märkte att mitt kort var spärrat :O Tur att popcorn inte kostar så mkt så de hade jag löst. Men mamma har ringt och fixat det nu med banken så i morgon ska mitt nya kort funka :) Trodde inte att ja behövde använda de än eftersom mitt vanliga kort inte går ut förns mars 2010 men tydligen så var det problemet. Tur de funkar nu så ja kan tanka och åka hem till söderhamn i morgon :) Länge sen nu ju, inte van att vara borta så mkt ;P
När ja kom hem sen, så tog ja på mig vinterjackan och skulle ut med Enzo. Hade luvan på mig och när jag böjer mig ner och ska ta kopplet så blir han skiträdd och springer iväg haha. Tömde analsäckarna som han gör när han blir skiträdd. Så han luktade inte så gott efter de, Men nu är han nybadad och luktar gott hundschampo iaf :)


God Morgon

Har vart ut med Enzo nu, det snöar lite :( Typ som mini mini hagel liksom. Lägger sig inte ens. Hoppas de inte blir massa jävla snö till i morgon om ja ska åka hem då. Fast iofs joooo haha, För då kanske alla andra också åker lika sakta som mig så slipper ja skämmas, min bil mår ju inte helt bra men de är de ju ingen som vet liksom. Så ja Snöstorm! hahaha.

Sitter och dricker lite te nu iaf, får se om ja får i mig nått att äta sen ja mår ju så illa :( bläää
Ska läsa lite i boken med, om hjärtat så man vet vad man gör sen i eftermiddag :)

Kollar på Quizzo nu, finns ju fan inget att kolla på vid den här tiden. Fan va störd hon är haha, eller jag blir störd på henne. Typ dom som inte vinner, aaaaw stackars, men du får en puss istället. Som om de skulle hjälpa liksom, va e en Puss mot 30 000 liksom haha. Hon måste tro att hon verkligen e asläcker..

Hej tyvär så har du cancer, obotligt. Men du kan få en puss :D mm eller hur haha. okej kanske inte riktigt lika allvarligt med 30 000 i förlust men men.




seeegt

Klockan blir ju aldrig 9! sitter ju och väntar på greys med alla läckra läkare ;) två läckre iaf hehe.
Har fördrivt tid genom att kolla igenom massa gamla inlägg i min blogg. Bläddrade mig sakta mot nutid och läste igenom inläggen från tävlingarna i somras mm. Kan inte riktigt acceptera att sommaren är förbi, de är verkligen skitlångt till racen drar igång igen. Vad ska ja ta mig till !? ;P Helt sjukt, man blir helt varm när man ser bilderna från tävlingarna, det är livet helt klart :)





miss hearing your voice


Snöar ?

Fast de va det lilla, som tur är. Inget som lägger sig på backen iaf.
Nu har jag iaf vart och handlat lite, och hämtat min bok. Lyckades hitta, fan va ja e bra ;)
Men där ska ja fan aldrig mer handla, mycket dyrare än Maxi tycker jag, så handla bara tre små saker. Ägg, tonfisk och rödlök. Ska göra lite sallad innan de ja har i kylen blir gammalt. När jag skulle hämta ut mitt paket så frågade hon som stog i kassan om ja hade Hans leg också. Jag öööh hans ? hon bah, Ja det står på Kim Engman. Haha okej men de e jag. Shit haha, hade glömt att folk faktiskt tror att bara killar heter så.

När jag åkte så såg jag även att de var sånna här burnspår i marken där jag såg bilen inatt. Så jag hallucinerar inte haha ;P OM ja inte gör de dagligen med då, tror att jag såg spåren bara men va e oddsen för de liksom ;P

Nä nu ska jag göra lite mat, inte alls sugen men har inte direkt mycket annat att göra ;P Ikväll blir det Greys Anatomy iaf, hade vart trevligt med sällskap men kan inte åka iväg nånstans för då har ja ju ingen parkering när jag kommer hem igen :( Även att fan alla e på herrmiddagen och kåren sen på kvällen. Hoppas dom får en bra kväll iaf ;)


vafan är de som händer !?

Ja blir fan rädd ja haha. Antingen så hallucinerar ja kraftigt eller så finns de riktigt knäppa människor här i gävle. Den bilen ja hörde som sladda omkring förra natten, ja hörde den igen nu inatt. Kollade på klockan, 04.27. Nä nu jävlar tänkte jag, så jag sprang fram till fönstret och då ser ja en skitful volvo, typ 240. Som kommer och åker, stannar och burnar lite här utanför och drar vidare, med Dörren öppen. Alltså förardörren. Sen när den åkt iväg kommer det en vanlig bil och åker förbi, jag ser också en människa som går bortanför korsningen. Ja måste ha världens livligaste fantasi eller så hände det faktiskt på riktigt. Två nätter i rad.
Blir det samma inatt igen så ska ja fan ta kort på biljäveln så ja ser om de e hallucinationer eller riktiga idioter i världens skabbigaste bil haha. Lite skumt tycker jag. Även att de också Två nätter i rad, precis innan ja har somnat. Så har de låtit som någon knölar ihop en chipspåse på vardagsrumsbordet. Men gissa vad, de ligger ingen jävla chipspåse där haha. Käre värld.

Nu dricker ja lite te iaf, har vart ut med Enzo på "morgon" promenad. Vart ju en jäkla sovmorgon idag tack vare att ja hade lite svårt att somna om inatt.. Senare ska ja väll åka iväg och handla lite, även försöka hitta till den affären där min bok har hamnat. Förstog väll att den inte skulle komma hem till dörren den här gången, bara för att ja inte har min gps längre och inte kommer hitta till den där jävla gatan.


ooops

Nu har ja kollat klart på de ja skulle, min tisdags kväll är över för den här gången :( Undrar om Molly dog  i Ugly Betty, och jävla Susan som sköt Katherine hahahahaha! Fan va bra gjort, hon är ju fan läskig ;P
Nu har jag vart ut på kvällskiss med Enzo, han slockande direkt vi kom in han hehe. Är väll dags för mig med snart, och i morgo väntas de Soooovmorgon ! :) Är ledig hela dagen, riktigt skönt. Även fast de e rätt trevligt att gå till skolan med :) Men vi e ju vana att vara lediga lite då och då ;P
Även att min bok kommer i morgon, Ska göra iaf. Så då är de väll bara att börja läsa, har ju tenta snart igen. Och vi tänkte göra ett mycket bättre jobb den här gången, tror de kommer vara lättare också. Bara för de kommer de väll gå åt helvete ;)

Kårkväll imorgon med tydligen, men vi dissar det. Jag iaf, har äntligen fått tillbaka min hund så känns inge bra att lämna han och sticka på fest de första jag gör. Även att ja vill spara mina pengar för nått viktigare, va ju ut i helgen som va liksom. Lägger ja hellre pengar på en hemresa så ja kan engagera mig lite i min häst.

Nä, Godnatt.

Hatar det.

Powernap haha, eller de va nogmer än så ;P Men när man somnar på soffan men kläderna på, vaknar tröttare än man va innan, med huvudvärk och alldeles för vaarm. Men nu har ja iaf vart ut på promenad i mörkret, rasta äcklet lite. Känndes som kl va typ 9 på kvällen men nej då haha. Inte ens speciellt kallt ute, men ja tog ändå på mig min nya jacka, hellre lite för varm än för kall ;P

Ska väll ta och göra lite middag nu kanske, men ja mår lite illa så är inte skitsugen. Men äta bör man annars dör man. Sen ikväll väntas bra tv, eller Underbar tv snarare. Först Ugly Betty och sen världen bästa DH :) Man får aldrig nog, ett slags beroende skulle jag vilja kalla det, hellre slutar jag dricka alkohol än aldrig mer ser desperate ;P



Tisdag

Och dags för ännu en föreläsning. Blir väll fortsättning på den vi hade i igår. Rätt intressant men vafan ja skulle kunna döda för att få gå å lägga mig igen. Tröttöga.com
Även att ja sovit så jäkla dåligt inatt. Vaknat flera ggr av massa saker, en gång vaknade jag av att jag hörde nån som sladda runt ute eller nått, skrek i nåra däck liksom utav bara helvete. De måste ju ha vart runt 4 eller nått, bra att vara ute och köra då liksom. Men sen efter de så drömde jag att ja åkte ut och kollade varför de hade låtit så mkt och då såg ja att nån hade kört över en skylt i korsningen, vänt och sen kört över en hel busskur haha. Bra dröm. Sen när ja skulle parkera igen så va de helt tomt på parkeringen, jaha tänkte jag. Man kanske inte får stå här längre då, och helt plötsligt så va de ingen bil ja skulle parkera utan en liten shettis (ponny). Så jag gick till en skogsdunge och övervägde att parkera honom där vid ett träd, men visste inte riktigt om jag vågade lämna honom ifall nån skulle hitta honom. Sen vaknade jag haha. Skum  dröm, låt mig vara när jag sover liksom.

Nu är det The Voice och te iaf, men längtar tills ikväll. D H och sen soova! :)

Läggdags

Ja fan de e en dag i morgon med. Och kanske vore bra om man inte halvsover på föreläsningen i morgon haha. Sjukt trött idag alltså.
Nu har jag iaf fått tillbaka min hund :D Och vart på valbo en sväng med mamma och om, fikat lite medans Ferrari var på klippning :) Fin vart han hehe, och Enzo och Parilla vart arga för dom kände inte igen han haha. Samma visa varje gång. Har beställt boken nu med, Får se vart den hamnar. Utanför min dörr som sist eller om ja får hämta den någonstans. Ville ju först inte ha hem den igen, eftersom nån kan ju sno den om ja inte e hemma, den går ju inte ner i brevinkastet liksom. Hade tur förra gången böckerna kom för då va ja ju hemma. Men ja kom på att ja har ju fan ingen gps längre, så vettefan om ja hittar till nått evetuellt utlämningställe. Även att ja tror att ja e ledig då böckerna kommer, så ja kan vara hemma och ta emot dom. Bara för att ja nu skulle Föredra att den kommer hem som förra gången, så kommer ja säkert få hämta den någonstans, min vanliga tur liksom :S

Nä nu tar ja och gör kväller tror ja, jag och Enzo :)


Man blir ju tokig av att kolla på gamla bilder, världens sötaste blir helt varm i hjärtat:)
Första dagen som min hund här, skålarna var lite för stora haha, ja hade inte väntat
mig att han skulle vara så liten :)

 


Kursstart

Avklarad hehe. Hemma nu igen, de va både kursstart och föreläsning om celler. Intressant haha, men vi somnade nästan. Sliten i efterhand från helgen kanske ? V hamnade iaf i samma grupp! C gruppen :) Skönt det så vi kan planera in vår fritid ;) Även disikera (stava?) hjärta tillsammans på onsdag hehe.
Snart så kommer mamma hit med Enzo tror ja :) Ferrari skulle ju klippas kl 2 så hon lämnar väll honom först och kommer hit sen kanske. Ska bli kul att få tillbaka mitt äckel :D


Godmorgon

Sunshines :D

Börjar nya kursen idag, känns ju sådär. Tror den här kursen blir roligare än dom förra, men läskigt mycket plugg tror ja de kommer bli, tänk om man går in i väggen liksom haha. Vi ska disekera ett hjärta, de ser ja fram emot ;) Ja har aldrig fått disekerat nått förr, förutom en räka på högstadiet, de känns ju lite lame liksom. Värre att rensa en grillad kycklig förfan ;P Hoppas att vi får vara i samma grupp bara, vår gamla liksom. För vi kommer ju gå i skolan olika dagar sen, i grupper liksom. jaja vi får tjata på vår nya lärare.
Nu ser jag på the voice iaf, Länge sen ja va uppe så pass tidigt att ja kan se det, har ju fått sovmorgon vaarje dag förra veckan, Sweet :)
Går bara till Lunch idag iaf, kort dag. Sen kommer mamma hit för Ferrari ska klippas, och jag ska få tillbaka mitt lilla äckel :D Saknat han ♥

Nä fan , tagga på skolan nu!



Så här tycker ja om att kliva upp tidigt..

 


Bakissöndag

Haft en riktig jäkla bakisdag idag iaf, jag och Nathalie :) Druckit te och sett på tv, snackat om kvällen och hur den slutade haha ;) Shit vilken kväll alltså, Vi hade inte direkt stor fest, men de va jävla roligt ändå ! :) Ölspel och Jag har aldrig, fick man veta en del ;) Men spårade lite för vissa på slutet hahaha ;D Men vart heartbreak iaf på kvällen (inte för en person;). Vi lyckades ta oss in tillslut haha. Jag fixade taxi haha, kände mig så himla vuxen som fixade allt ;) Skitroligt inne på krogen iaf, vi började nere på dansgolvet men sen gick vi upp och kikade lite, och där vart vi kvar hehe ;P Va några fler som var utklädda iaf, men mest French Maid haha, ingen som var grottmänniska som jag haha ;P Inte va ja såg iaf. Slutade som vanligt med att vi tappade bort varandra, men ja behövde inte sova själv iaf  :) Sjukt ont i fötterna fick jag eftersom jag invigde mina nya pumps. Har fan fortfarande ont :S Men men, de kan de vara värt ;) De ja e mest lessen över är mitt hår, tveksam om ja någonsin kommer kunna kamma ur de här ruffset..

Idag liksom, kul att gå å handla såhär. Nää haha. Bilderna från festen finns på facebook :)


A juste, Nån har gått in i min bil inatt och snott min Gps. Jävligt kul ! Fan äckliga vider jävlar de finns alltså. Fattar inte hur man kan ha sån otur som jag. När jag låste igår så låste jag på fel sida, men de e ju centrallås så alla dörrar låses samtidigt, Men nääääääääääääääää. Inte den gången. Dörrarna på förarsidan låstes tydligen inte, det har dom ju alltid gjort förr ju :S Jävla Apa, fan e så förbannat jävla arg. Jag önskar att ja hade haft en bomb inbyggd i Gpsen så kunde ja trycka på en knapp och spränga skiten nu. Så surt att man ska få sno saker och komma undan med det. Du/Ni som tog den, Hoppas ni får svininfluensan, Aids och rabies på samma gång. Fuckers!

 


RSS 2.0