Måndag

Ännu en helg som passerar, och i morgon går vi in i november. Gud va deppigt hoppas vintern är över snabbt!

I lördags så blev det iaf bio. Väckte min bakisutövande hälft så han fick duscha och sen kom simson och hämtade oss. Blev hetskörning för att hinna till bion eftersom simson trodde vi skulle gå i Söderhamn så han va lite sen ;)
Men vi han och Damn! Vilken jävla läskig film. Alla vi tre kröp så långt ner i stolarna vi kunde, två personer gick ut haha. Men jävligt bra för en skräckfilm ska ha den effekten ;)

Simson hängde med hem till oss sen, så grabbarna satt och spelade tvspel och jag låg och sov på soffan. Helt okej lördagkväll ;)

Igår så käkade vi på tacobaren med simson och Julia, sista gången vi såg dom på ett tag nu för i morgon drar dom utomlands i 7 månader. Inte nå avis ;)
Resten av kvällen bestod av film och Bingolotto. Jag åkte också till stallet där emellan.
Påbörjar en ny vecka med sikte på torsdag :)

Lite bilder från i fredags.


Lördag

Här var det dött :P

Igår så åkte vi ut till Simson på halloweenfest! Utklädda och läckra.
Trevlig kväll, nästan hela tiden :P Lite smågrejer som är tråkiga, riktigt tråkiga. Att det ska vara så svårt ?

Jaja, natten har vart tung. Inte sovit speciellt mkt, och dagen har vart så sjukt världelös och tråkig.
Tobbe ligger och sover, inte så konstigt kanske eftersom han va dyngrak igår och bestämde sig för att vara grinig och cp och sova på alla fyra i vardagsrummet. På Golvet! Halv 6 kom han in till sängen, typ förbannad eller nått. Smällde överallt påvägen in till rummet, slet upp dörren och kastade sig på sängen med fällen vi har på golvet, På sig ? eller inte fan vet jag. Den ska inte vara i sängen iaf, den ska vara på golvet.
Tur att han bara slängde sig över mina ben och inte över min kropp, då hade jag väll spytt ut tarmarna.
Behöver jag säga att jag blev ganska irriterad...

Får se hur kvällen blir om det blir nån jävla bio eller inte.. Känns som kvällen kan sluta hur som helst :P
Jag ska till stallet strax iaf och mocka. Har inte vågat åka tidigare eftersom vi satt uppe och drack ganska länge igår. Man kan inte vara nog försiktig. Igentligen ville jag vänta längre, men jag pallar inte vara hemma nå mer. Blir galen av att sitta och trycka här inne en lördag..


Måndag

Ännu en helg passerad. Men det som vart annorlunda den här helgen är att jag vart utan Iphone :( Guud, kommer aldrig vänja mig.. Bara att inte kunna lyssna på musik när jag var ute och red i lördags var sjukt jobbigt.
Ja lyssnar ju alltid på musik när jag rider, är så tråkigt att skritta omkring helt knäpptyst i skogen.
Hon får ju bara skrittas nu eftersom hon är under igångsättning.
Men ja till nått annat, jag har iaf ridit! Stolt över mig själv eftersom jag har så förbannat ont i ryggen så det fan tåras i ögonen när jag mockar. Men jag kände mig tvungen att rida eftersom det var så fint väder, och tobbe var ändå inte hemma så jag gjorde inget vettigt alls.

Annars har det inte hänt så mkt i helgen. Vi har tagit det lugnt, lagat mat och sett på Det okända avsnitt :)
I fredags hade vi sällskap av Simson hela dagen, vi bowlade, käkade på Sibylla och kollade på Idol :)
På kvällen på lördagen så gjorde vi egen pizza och sen kom Jonas och Idah förbi några timmar. Vi spelade Monopol, men det var inget som roade mig eller Tobbe speciellt mkt haha. Sjukt tråkigt, men alla kan ju inte gilla monopol :) Det var ändå en trevlig kväll, men nästa gång blir det nog ett annat spel ;)

Nu är jag ensam igen, har sovit skitdåligt inatt. Som vanligt.. Har sån huvudvärk nu så jag mår illa, men måste åka till stallet. Kom på att dom inte har en rundbal i hagen längre så dom är nog hungriga nu!
Men rida hoppar jag nog över, kanske i morgon om jag mår bättre :)

Miss my Iphone :(

Torsdag

Åh irriterad!
Inte läge att reta upp mig just nu. Jag har så förbannat jävla svinont i ryggen, kan knappt sova om nätterna och nått jävla AS HAR MIN TELEFON!
Har ju BOKAT tvättstugan idag. 11-15 och gick ner när jag va ut med Enzo och kollade om någon tvättade innan mig. Det brukar ingen göra så då kan man börja tvätta lite tidigare så allt skit hinner torka. Men näe det låg lite kläder i båda maskinerna. Hm tänkte jag, hoppas den människan tänker komma och stoppa det på tork snart eftersom min tid började om en timme.
Gick ner kvart över 11 för att vara säker på att den människan hade tagit sina kläder och dragit, jag gillar inte att träffa folk i en trång tvättstug.. Kommer ner och ser att en person precis öppnar dörren till tvättstugan. Jaha KUL tänkte jag.. Men jaha va ska jag göra nu då, hör hur killen börjar fippla med tvättvagnen, alltså har han inte ens torkat sin jävla tvätt än! Och jag bokade min tid i tisdags så han lär ju fan inte ha missat det. Det var bara att pallra sig upp för de förbannade jävla trapporna igen med min skittunga tvättpåse....
Till råga på allt såg personen ut som en sån här som utan problem skulle kunna sno nåns telefon. Han stog och glodde på mig skitlänge, helt skyldig.
Usch man blir ju galen av sånt här! Men han borde ändå ha hängt sin jävla tvätt innan min tid började!
Jag törs inte gå ner dit nu ifall han rånar mig, kanske borde ta med pepparsprayen..

Då var den dagen förstörd..

Onsdag

Good damn vilken jobbig dag jag har haft.
Jag och Enzo åkte och tog in hästarna igår innan despan. De stackars krakarna var ju blöta så fick hänga täckena på tork. Men jag slapp mocka iaf för det var redan gjort :) Skönt.
Efter despan så gick jag och la mig, men ja kan ju fan inte sova längre. Vet inte vad det beror på riktigt. Vaknar till hela tiden, ingen djupsömn liksom. Startade om Troja 3 ggr inatt, jag vill inte att det ska bli knäpptyst för då är det ännu svårare att somna.

Upp och gjorde mina dagliga morgonsysslor. Rasta Enzo först, sen in och kika på Greys, 7th heven och Cougar Town. Fast idag åt jag frukost också, de brukar jag aldrig göra annars. Men eftersom jag skulle jobba senare så måsta ja ha lite energi iaf. Mamma hämtade upp mig strax efter lunch, åkte till gth och jobbade. Fy satan va ont i ryggen jag fick av det. Eller jag hade ont redan innan, men blir ju inte bättre av att städa och gå böjd över dammsugaren :/ Kunde knappt komma ur sängen i morse, och att gå upp för trapporna är fan hemskt :S
Ser fram emot att tvätta i morgon, vilket betyder en hel del vandrande upp och ner för trapporna :P

Efter städningen så åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte grejer till middagen som jag ska laga åt mig och hjärtat i morgon så jag slipper handla då. Och sen åkte vi ut med hundarna på hällåsen. Hittade även svamp, Enzo är ju värsta svampsökaren :) Så nu har jag ätit stekt svamp till Middag och snart är det Despan.

Längtar till i morgon :) Då kommer lite ljus i min eländiga tillvaro ♥

Tisdag

Jag hankar mig framåt.

Gick bra att sko Lussi igår, skorna satt som en smäck. Han behövde inte ens rikta dom så de va ju bra. Men han sa dock att dom satt lite väl bra så det kan hända att fötterna växer ur skorna snabbare nu, men hennes hovar växer sällan på bredden så kanske går ändå :) Vore ju skönt eftersom skorna var mkt billigare ;)

Gick och la mig tidigt igår, men kunde inte somna. Alltså jag blir så trött på att inte kunna sova :(
Det är värre än någonsin nu. Jag drömmer om min stackar Iphone som sitter i händerna på nått jävla vider här i stan. Jag kommer aldrig kunna släppa att min telefon är snodd. När hovslagaren började prata om att han skaffat Iphone, och hur bra den va så höll jag med. Dom är Bra! Och då frågar han självklart om jag har en också. Då var tårarna nära.. Åååååh ja vill ha tillbaka min telefooooon! Fattar inte att det ska vara så jävla svårt att spåra en telefon! Finns det ingen datahacker därute som kan hjälpa mig? Folk kan ju fan hacka sig in i andras datorer, hur svårt kan det vara? Det borde ändå ligga i Polisens intresse att få tag i folk som snor saker. Tar man någons telefon, då är man ju lite smått rubbad i skallen och det är bara en början. Sen tar man andras bilar, börjar våldta och sen mörda. Så är det ju.
Usch ja vet inte vart ja ska ta vägen. Känns som att Enzo är borta, eller nått. Jag är så LEDSEN!
Kommer aldrig sluta försöka spåra min telefon, INGEN annan ska ha den så är det bara.

Måndag

Godmorgon, eller det är en jävla skitmorgon!

Var ju ut i lördags, lite spontant sådär. Elina fyllde ju år och de gör man inte så ofta. Började bra, hade skitroligt och allt. MEN, när jag skulle hem, när jag skulle plocka fram lappen till garderoben så hittar jag inte min telefon i väskan. PANIK! Värsta kvällen jag vart med om. Det är "bara" en telefon men det är MIN telefon och ingen annan ska ha den :(

Sprang upp där jag stått hela kvällen och kollade ifall jag möjligtvis lagt ifrån mig den, vilket jag aldrig gör. Jag tappar ALDRIG bort nånting. Men helt tomt överallt. Gick ut, vi skulle gå till Kalles och käka. Men jag kunde inte släppa min telefon. GIck och snackade med polisen, helt utan mening hehe. Men va skulle jag göra liksom. Gick tillbaka till Olles sen, dom hade stängt och personalen satt typ och hade Möte? eller nått. Men dörren var olåst så jag gick in. Men vakterna sa att dom inte fått in nån telefon.

Blev helt förtvivlad och gick hem, där sitter Skavis och Tobbe och spelar tvspel mitt i natten. Tar tobbes telefon och ringer mamma. Usch, jävla natthelvete.  
Flera som försökte ringa min mobil under natten, mamma skickade även sms om att vi kommer spärra telefon om vi inte får tillbaka den. Men sen var den avstängd så personen som har den tänker tydligen behålla den. Jävla aaaaas! Jag är så jävla upprörd så jag kan inte leva känner jag.
Har knappt sovit nått alls inatt, och kl 6 skjutsade jag och TObbe och Hampus till tåget. Legat på soffan sen dess och nu ska jag åka till stallet och Mocka de förbannade boxarna och sen ska Lussi få skor.
Har längtat efter den här dagen, eftersom jag vill ut och rida. Men nu orkar jag inte....

Det är Bara en telefon, men det känns som att någon dött. Jag är så jävla ledsen, och förbannad.
Jag har ett tillfälligt nr nu, i min gamla mobil som inte ens fungerar som den ska..
Vill inte ens gå utanför dörren för så fort jag ser en människa så känns det som att den har min telefon :(
Att man har samvete till det ? näe usch, undrar om man blir människa igen ? Har man väll haft en Iphone så är det helt otänkbart att gå tillbaka till en vanlig gammal modell. Jag använder ju knappt min dator längre, bara till att se på film..

Bläääää, världens ledsnaste människa just nu....

Lördag

God morgon!
Tänk om man fick gå och lägga sig igen, vilken dröm.
Uppe tidigt idag och släppte ut hästarna. Sjukt kallt ute, fick skrapa rutorna på bilen också :( hua
Gick bra med hästarna iaf, och nu håller jag på med tvätten här hemma. Riktigt uppfriskande syssla, jävligt spännande. Kommer det torka den här gången? Nä inte nu heller..

Ska väll åka och hämta hö sen, måste köpa korn också. Sen ska jag fan hem och sova! Lär väll bli uppe ganska länge ikväll, om ja inte blir uppretad ;p
Åh just ja, utsläpp igen i morgon. Suck
Inge jobbigt igentligen men ja sover så dåligt när jag vet att ja måste upp tidigt och göra nått tråkigt. Vaknar då och då och bara väntar på att klockan ska ringa :( men så ser mina helger ut framöver.
Men lite mysigt är det att ha stumpan hemma igen också :)


Tisdag

Veckan fortsätter.
Tisdag idag, och bara två ensamma nätter kvar!
Har sovit så jäkla dåligt inatt, hatar att sova ensam. Igår så åkte vi till bollnäs och köpte hästskor, mkt billigare än hemma. Så på Måndag ska skruttan få nya skor och då kan jag börja rida :)
Nelly och jag åkte och fixade stallet sen och tog in hästarna, skönt med två grepar nu så det går fortare att mocka :)

Nu ska jag strax åka till gth och städa. Sen stallet efter det, mkt att göra nu i veckan ändå trots att jag trodde den skulle bli lugnare än förra. Måste städa och tvätta, och i morgon ska jag till Hudik, och även baka till Nellys födelsedag som är på torsdag. Men det är ändå bra att ha fullt upp, så dagarna går snabbare :)

Det är stört hur mkt man kan sakna någon, efter så lång tid. 7 mån, men känns som vi vart tsm sen nyår eftersom vi sovit med varandra och umgåts varenda helg sen dess. Toppen :)

Måndag

Då var den helgen över då. Men det blev iaf lite partaj i lördags.
Dagen började med utsläpp av våra hästar. Hade tänkt somna om när jag kom hem, för att orka med kvällen. Men det gick ju inte. Vi satt och spelade cod tills vi var tvugna att åka på bolaget och sen till mohed och mocka åt Tobbes mammas hästar.
Hem igen och då klippte jag håret på tobbe haha. Var lite nervöst, men ja tycker de blev ganska bra :)
Sen duschade vi och gjorde oss klara. Jonas skjutsade ut oss till Blågårn där vi hänge ett tag innan vi åkte till Marma Moheds lagfest. Och jag fick blommor! haha. Dom ropade upp massa namn på stackars flickvänner typ som får vara ensamma så mkt när deras killar är på matcher och träningar. haha Jag trodde seriöst det fanns någon annan som hette kim. Tobbe har inte vart på en enda träning iår, och två matcher. Ja tror att jag står ut med det ;) Men ja, de va fina blommor ;P Lite smått pinsamt bara.

Vi stannade bara tills prisutdelningen var över, Skavis fick pris för snabbats att anmäla sig till Middagen ;P
Åkte hem till oss och hade lite förfest innan vi drog vidare till Krogen. Trevlig kväll, alla var lugna och fina :)
Söndagen spenderades mestadels i soffan. Ja vart fan bakis jag :P
Men åkte iväg och hjälpte pappa att ta upp båten, och sen till stallet och fixade.
När jag kom hem slängde jag ihop lite soppa och en äppelpaj så hade vi lite söndagsmys :)

Nu ska jag dra till gth och dona lite. Stallet efter det. Sen blir det nog tidig säng för jag är helt slut idag. Ont i hela kroppen och knappt sovit nått alls. Men snart torsdag, óch då fyller Nelly år och baby kommer hem :)



Jag kanske borde bli frisör ;)


Torsdag

God morgon!
Jäklar vilken hemsk dröm jag hade inatt. Paniik! Kom på tävling, min familj var redan där för jag kom sent. Ser att allt ser konstigt ut, går in på området och förstår att alla är döda och det typ är vampyrer eller nått överallt. Utanför står bilar överallt i kaos, jag snor en röd skåpbil och prejar rätt igenom grindarna haha ;p börjar sen fundera hur jag ska komma in hemma för nyckeln låg i mammas bil och den hittade jag inte i bilkaoset ;p sen hände lite mer grejer men det läskigaste var att alla var döda, och jag fick sticka själv.

Jaja, håller på och tvättar lite nu. Hann inte få klart allt igår. Städar mellan varven här också så det är fint när baby kommer hem :) Inge kul att städa på helgerna.
Ska till stallet sen och även städa på gth. Vid halv 5 ska vi åka och hämta en höbal och sen får jag hem och mysa :)


Stalldag

Ja idag åkte ju jag och Amanda till stallet och fixade lite. Vi badade lussi och tvättade alla hennes borstar.
Jag som inte är van att röra min kropp blev helt slut i ryggen, bara att mocka var ju som ett gympass nästan ;)
Åkte och köpte lite belöning till mig själv sen, i form av cola zero! Mums.
Vidare till vågbro sen och hjälpte mamma förbereda maten. Åkte hem nu för jag har tvättstugan, men slänger det på tork och sen åker jag tillbaka för att äta och se på greys :)


Onsdag

God morgon :)
Har sovit dåligt inatt, som alla andra nätter. Vill inte ens gå och lägga mig längre men gör det bara för att kommande dag ska komma. Jag som alltid klarat mig ensam förr kan nu inte längre sova ensam ;p

Igår så hämtade vi hem lussi till stugsund, och hennes kompis från sommarhagen :) av en orsak så ska han bara gå som promenadhäst, världens goaste 4aåring. Tråkigt för honom, men bra för lussi som tycker jättemkt om honom :)

Har vart ut med äcklet på morgonpromenad och nu sitter jag i soffan och dricker te och ser på greys.
Har lite att göra idag, men det är bra så dagen flyter på :) kanske hinner med lite cod om ja har tur ;)

Saknar min älskling <3


RSS 2.0