Feel the pain

Jag har det inte lätt nu ja e, måste få tycka lite synd om mig själv.
Första gången ja blivit smått avundsjuk på de som har stillasittande jobb.
Har förr tyckt att mitt jobb är jobbigt men samtidigt Bra att man får röra på sig. Slipper man bli tjock liksom. ;)

Men nu... Alltså jag är hur fet som helst, känner mig som en tung flodhäst med lika bra kondition som en död grävling.
Jag har svårt att gå för varje rörelse skär i ljumskarna och de känns som nån sparkat mig på svanskotan.
Ja vill inte ha mitt jobb längre...

Men vila säger alla, lyssna på kroppen du måste ta det lugnt bla bla bla.
Det är inte så lätt när vi inte har råd att leva på bara en lön som väldigt många andra verkar ha!? Fattar inte det jag helt ärligt. Så jävla mkt utgifter har inte vi, lever inte direkt lyxliv om man säger så.
Har ett par byxor och 2 toppar som ja kan ha i nuläget, mer har ja inte haft råd att köpa. Jävligt kul
Så ja vafan gör man? Bara att jobba på, blinka bort tårarna och inte visa "kunderna" hur ont man har. Jag är också förberedd på att jag Aldrig kommer bli bra igen. Eftersom ja inte vilar nu utan fortsätter slita ut mig fast det gör ont, trappor är ju döden det. Kommer jag någonsin kunna rida igen liksom?

En hiss hemma hade ju inte heller vart fel liksom. Kul när man kommer hem från jobbet och måste sitta i bilen och gruva sig för att gå upp till lägenheten, hämta Enzo gå ner för trapporna och sen upp igen. Så jävla frustrerande. Ser ut som shit hemma också men jag Pallar inte städa när ja kommer hem. Det går liksom inte. Spyr (inte bokstavligen) på allt just nu och vill bara ha augusti nu så ja får slippa det här. Men 3 månader, det är måååånga dagar det som ska fortsätta att bara bli värre antagligen.

Ja nu har jag fått klaga lite iaf. Tur ingen läser detta för säkert är det förbjudet och otacksamt att inte tycka att det här är det bästa som hänt mig. Men hur fan kan man tycka det?! Det suger att känna att det är en plåga att kliva upp varje dag. Förutom på helgerna då jag slipper jobba.

Nu sitter jag i bilen på åsbäcksgatan och skakar av skräck inför de 17 trapphus inklusive källargångar som ja nu måste plåga mig igenom.
Kommer väll få hålla på till 10 ikväll ja i den takt ja kan röra mig i..
Ja är inte bitter!


Sjuker

Nästan iaf.
Har fortfarande sjukt ont i ryggen. Antagligen ryggskott eller nått. Har ju haft ont rätt länge men efter igår så blev de riktigt illa. va extra tunga sopor på ams, skyller på de.
Så nu har jag iaf fått ledigt från mina resterande trappor den här veckan, tar bara kontoren. Skulle väll igentligen helst bara ligga i sängen men OM det är ryggskott är de tydligen bra att röra på sig fast det gör ont. Men finns ju inga vidare smärtlindringar ja kan ta så försöker härda ut med bara kontorsstäd ;p måste ju tjäna pengar också ;)

ska väll åka till stallet och luncha hästarna om ett tag, annars blir det lugnt. Passa på att vila nu liksom. Ryggvärken har påverkat nacken och huvudet tror ja för har en sjuk huvudvärk som dök upp igår kväll. Fick tvinga i mig en macka för man ska ju inte skita i att äta helt i mitt tillstånd kanske. Men orkade verkligen inte laga mat.. Hua

nä nu ska ja blunda lite tror ja.
Här kommer en bild på en av cheferna på ams suuuuupersöta lilla hundvalp som stog och kikade på mig när jag jobbade :)

Blev ingen bild för appen suger ju som vanligt......


Dagarna går

 

Man hinner ju knappt med livet i den här farten.

Jobbar och sliter fortfarande, men fyfan va jobbigt de börjar bli. Har så sjukt ont i ryggen idag så ja vet inte vart ja ska ta vägen :/ drygt om de bara ska bli värre också liksom, man måste ju jobba.

Förra helgen så va ja iaf med Emelie till Gävle. Blev en heldag då hon skulle ha en massa bebisgrejer :)
Jag kom hem med nya kläder ja haha. Lite oväntat men vääldigt behövligt kan ja säga. Börjar bli tjatigt att bara ha mysbyxor Jämt!
På kvällen sen kom Malin och Danne hit och drack lite alkohol med Tobbe ;p eller han drack med dom rättare sagt. Dom skulle ju ut på cruisingen här utanför. Själv satt jag och drack cola och käka popcorn ;)
När dom hade gått iväg så vart det kväller för oss iaf :) en hård dag med tidig morgon.

Söndagen spenderades i skogen med en massa hundar och en massa spårträning. Så kul! Vi fick hjälp av Kattid och Mattias, och sen fick vi se Fasa leta upp människor, hon är så jävla häftig att se på :) duktiga hund.

Nu ligger jag utslagen på soffan i den enda ställningen som inte gör ont. Blev en lång dag för mig. Efter jobbet åkte ja till stallet och matade hästarna, sen ut på dollar och köpte lite förnödenheter, och avslutade på Apoteket för andra förnödenheter. Däribland en medicin mot halsbränna som ja verkligen verkligen hoppas funkar!
Börjar bli trött på att ha lava i halsen ;p


Utställning

Ja i lördags så va vi ju iväg på vår allra första utställning med Deltabus :) Bättre sent än aldrig liksom ;)
Shit  va nervös ja va, blir alltid de när ja inte vet va ja håller på med haha.
Men de gick bra, hon va superduktig. Jag ramlade inte och hon försökte inte leka med alla hundar som stod efter kanten haha ;P Hon ställde upp sig fint (för att vara nybörjare) när domaren skulle kolla på henne, men ja satt på huk och hjälpte till lite. Vi har ju bara tränat "stå fint" 2 ggr innan lördagen ;P
Vi mötte en till tik som va lika gammal, och domaren sa att hundarna var väldigt lika varandra, såg tom ut som hon hade lite svårt att bestämma sig för vem som skulle få gå vidare av oss. Men den andra hade liiite bättre utvecklad bröstkorg eller nått sånt, så hon vann ;P Men Delta fick ett HP iaf efter vi hade sprungit första gången så vi är skitnöjda faktiskt :) Mest för att hon skötte sig så himla bra trots att vi aldrig ställt ut förr och att vi knappt tränat nått alls på det. Nytt koppel hade vi också, med sån här strypkedja och de hade vi också bara provat vid 2 tillfällen.
Kom även fram ett par sen när vi skulle åka, dom hade två rottis tikar som dom ställde i en vuxenklass. Men hemma hade dom även ett rottishanne som var morfar till Delta :) Världen är bra liten;P hehe Dom tyckte iaf att Delta va jättefin och att hon borde ha vunnit, inte nå partisk där ;)) hehe Men de va jättekul att höra iaf :)
Blir absolut fler utställningar nu när man provat och vet ungefär hur de går till. Men nån mer inofficiell kanske innan vi vågar oss på en riktig en ;P
 
 
 
 
 
 
 

LillFredag

Goddagens i vårsolen!
Eller nu är den borta såg jag, men de har vart ett par riktigt fina dagar nu. Det behövs :D Synd bara att när helgen närmar sig så gör även skitvädret det. Oväntat..
 
Det har hänt en del sen jag fyllde år iaf.
Förr förra helgen så va vi ner till Stockholm till Jesper och Emma. Dom har ju köpt ett litet hus som dom håller på och totalrenoverar :) Så vi, Eller ja Tobbe skulle hjälpa till att snickra lite ;P
Jag satt mest och roade Delta så hon skulle låta grabbarna ( el Karlarna kanske man säger, den ena är ju faktiskt Gift! ) vara. Hon va mycket intresserad av att härja runt i allt byggskräp haha.
Vi hade planerat att åka ner kl 7 på lördag morgon, direkt efter stallet.
Bytte bil och fixade på fredag kväll, så altl skulle vara klart.
Synd bara att bilen ( Tobbes pappas bil som vi lånat ) hade ett däck som va totalpunkterat när vi kom ut på morgonen. Så vi fick planera om lite och kom inte iväg förns halv 10 tror ja.. Segt men men. Vi kom ner iaf och blev bjuden på god lunch och grillat till Middag. Slitsam men trevlig helg :)
 
Förre helgen så hamnade vi också i sthlm haha. Kevin skulle tävla i gokart i Järfälla så våran lilla familj + Nelly och Erik packade in oss i Blåmercan och åkte ner.
Nästan framme får vi reda på att Kevin har jätteont i revbenen så han inte vet om han klarar av att åka. Vi stannar på ett apotek och handlar bedövningssalva, den bästa dom hade hehe.
Vi hade inte så stora förhoppningar på att de skulle fungera men det skadade ju inte att prova iaf.
Men han körde bara tidskörningen, ett par varv, sen pallade han inte mer. Stackarn, det ska mycket till innan han Inte vill köra så han lär ha haft sjukt ont.
Fick prova kameran lite iaf ;P Men de tar några ggr innan man kommer på rätt inställningar så blev inte så bra bilder ;P
 
Nu blir vi nog hemma ett tag iaf ;P några helger framöver. Men bara värmen kommer på allvar så har vi att göra här ändå, förutom hundarna då. Dom har vi ju att göra med mest hela tiden ;)
På tal om de så har ju fortsättningskursen dragit igång nu med. 3 tillfällen har de vart än så länge, lite lydnad och ett spårtillfälle. Enzo är ju med på kurs nu han med, och han är såååå duktig på att spåra :D Riktigt roligt var det!
Vi behöver ju såklart träna träna träna, med båda hundarna då dom är helt nya på det här. Men det är så jäkla roligt att se hundarna jobba på total instinkt. Dom vet liksom innerst inne precis hur man gör :) Längtar ihjäl mig till nästa spårtillfälle på tisdag :)
 
Idag så är det ju som sagt Lillfredag. Eftersom vi är lediga i morgon så blir det väll lite myspys ikväll efter stallet :)
Morgondagen kommer att ägnas till att träna Delta inför utställningen på lördag. Det kan gå mer eller mindre dåligt, vi hoppas på mindre haha ;)
 
Här kommer lite bilder från olika tillfällen :)
 
 
 

RSS 2.0