Torsdag

OMG vad mycket jag har att göra idaaag.
Håller på och tvättar nu, medans de håller på så ska jag hinna med att plugga och diska och städa lite. Ser inte skittrevligt ut här just nu och tar ja inte tag i de nu blir de bara ännu jobbigare sen.
Efter 12 är tvätten klar, då ska jag hinna med att träffa Ellen som är hemma i Sverige igen :) Och städa klart på gth och åka på bibblan och se om boken finns inne som jag behöver ha.
Jag börjar typ gråta om jag måste köpa den bara för att göra EN omtenta, som jag säkerligen inte kommer klara iaf. Jag kommer få hoppa av skolan snarast känner jag, för snart ligger jag efter för mkt för att få studiebidraget... Känns ju sådär hehe :P Åååh stress!

Hoppas man kan varva ner lite ikväll iaf :)

well done

Fyfan va äckligt mätt jag är nu...
Fick åka iväg och städa en sväng på gth. Men gjorde inte klart för i dom rummen ja hade kvar så satt de folk så jag åkte hem och åt lunch istället. Så nu ligger jag typ i matkoma, eller sitter... Hatar att vara så här mätt, att man aldrig lär sig att sluta äta när man är mätt. Finns de kvar fortsätter man, dumma människa haha.

Plugget fortsätter nu, men jag måste bara kommentera händelserna i Funäs, med björnarna.
Först var det synd om ungarna, som fick ligga där i idet, utan mamma, utan mat och med massa nyfikna människor runtom som tog kort på dom.
Är de så smart att peka ut på en karta på aftonbladet var idet finns någonstans ?
Och nu är ungarna döda eftersom en del korkade människor i landsting mm inte kunde bestämma sig för om ungarna skulle räddas eller inte. Orka att dom väntade ända tills ungarna nästan hade svältit ihjäl, istället för att avliva dom direkt då och spara dom en massa onödigt lidande. Förstå va rädda de måste ha vart.
Och vad hade de gjort landet om ungarna hade hamnat i djurpark, dom hade säkert trivts.
Men nä nu är dom döda, och den stackars pojken som ramla ner i idet är ledsen och tycker att de är hans fel att ungarna dog. Bra jobbat! Det är fan alla jävla beslutsfattares fel, inte pojkens..


Onsdag

Fasen vad veckan går fort, jag blir nästan lite stressad eftersom jag har så mkt att göra :P
Ge mig ett jobb istället! Vore ju drömmen det, pallar inte med skolan nått mer.
Men bara att bita ihop än så länge..

Igår så var det iaf Despan och Cougar town lite glädje i eländet ;P Och ikväll är det Greys och off the Map :) Kung! Ska bara fördriva ett antal timmar innan det med plugg och åter plugg.
Tänkte betala räkningar också eftersom jag inte gjort de än men självklart så fungerar inte handelsbankens sida just nu. Hoppas den börjar fungera innan tolv inatt för sen är det för sent hehe.

Snart torsdag :D

Tisdag

Ja här blir de inte mycket bloggat. Jag har helt enkelt för mycket att göra om dagarna..
Lördagen började med företagshockey och slutade med utgång. En rolig kväll, men med lite för mkt av det goda.
Mådde APA hela jävla söndagen sen men den man fick ju stå ut och plugga ändå, även en hockeymatch han jag med.
Fick sällskap sen på kvällen, och vi kollade på film och var onyttiga :) Life as we know it, tror ja den hette. Rolig och söt film :) Gjorde ju inte saken sämre att snyggingen i Las Vegas var med ;)

Igår fick jag också sällskap eftersom han var ledig och åkte till jobbet inatt istället.
Efter han hade åkt så kunde jag inte somna om. Låg och vände och vred på mig och hade skitont i magen, ORKA.... Provade lite vatten också ur min vattenflaska, och jag måste fan googla om vatten kan bli gammalt ?
De va inte skitgott men jag orkade inte gå upp och fylla på nytt fräscht. Hade för ont i magen...
Och nu är de fan inte bättre. Kändes som att de va lördag igår ungefär, men jag är ganska säker på att jag spenderade måndagen nykter.
Men men.. Fan va ja ska plugga idag. Ja har helt sinnesjukt mycket att göra eftersom jag ligger efters å jävla mkt. En omtenta utöver den här kursen som ska in på tisdag, 1 vecka alltså! Toppen.

Nä dricka lite fräscht vatten nu kanske, ta en Ipren och sluta gnälla.
Snart Torsdag igen och de gör ju alltid livet lite lättare :)


Fredag

Goddagens, fredag här. Och min första sovmorgon på hela veckan. Känns skumt måste jag säga ;P
I morgon ska man ju upp tidigt med, första släppa ut hästarna och sen blire inge efterstalletmys för halv 9 är det dags för hockey. Är ju företagshockey på hällåsen hela dagen och jag måste ju se när team gth spelar ;)
Typ de enda laget som inte har några brobergsspelarde med, wonder why? hehe

Nyss typ hemkommen från lite ärenden. Mamma och Nelly hämtade upp mig så åkte vi till granngården först och köpte saltsten och Bvitamin till stumpan, sen till mormor för att lämna en lampa till henne. Inte varje dag man hälsar på hos mormor :)
Sen åkte vi till E-center och handlade lite. Efter det svängde vi ut med hundarna på ett ställe där dom kan springa lös utan risk att träffa på andra hundar. Men fan va kallt de va, inte ens kul för hundarna. Man väntade ju på att isbjörnarna skulle dyka upp bakom snöhögarna.. Burr
Stallet direkt efter det, och nu är jag hemma igen.
Vet inte vad jag ska göra först, plugga eller duscha ?
kl 8 äre Fredagsmys iaf för då äre Vampire Diaries! :D
Och senare blir de riktigt mys för då får jag sällskap ;D kung



muuuuuuuuuuuuuuuuums






Torsdag

Finally är dagen med stort D här ;) Nya fredag, big time!

jag är iaf uppe med tuppen idag. Håller på å tvättar jag som typ alla andra torsdagar. Min egna tvättdag ;P woho
Ska gå ner och hänga skiten om några minuter, och sen äre städning och pluggning som gäller.
Vid lunch ska jag åka till gth och käka matlåda med mamma, uncle bens. Mums! Också städa kontoret eftersom jag inte orkade det igår efter jag hade städat hela butiken, fett jobbigt haha ;P Och torkat kaffe från dörrarna? whats up with that haha.
Jaja, stallet ska jag hinna med också och sen ikväll så blir det myyyyys :D me like

Nu ska jag ge er därute som längtar efter magrutor ett litet tips!





oooooooooch mitt tips är såklart

Photoshop! :D

Nä ja bara skojja. Bananer och situps har skapat den här magen.


Onsdag

Äntligen är onsdagen här, sakta men säkert närmar sig helgen ;D
Igår så blev de ju skola, och nu har man ju intyg på att man får göra HPbedömingar och ta betalt för de ;P
Synd bara att en cykel kostar typ 12 000 och sen den andra utrustning var inte skitbillig den heller ;P
När jag kom hem så åkte jag till gth och bytte bil, sen hem och vila en stund och även så åt jag middag.
Sjuukt trött.
Men jag lyckades hålla mig vaken till despan iaf och fick även smaka lite mat hemma i vågbro på kvällen. Mamma hade gjort en ny gryta med öl i, svingott va de faktiskt!
Kom hem typ halv 11 och de blåste stoorm. Hatar när det blåser...

Idag så är det också blåsigt som tusan, tänk vad varmt och skönt det hade vart om de Inte blåste :P
Fick kliva upp tidigt idag trots att jag är "ledig" för att gå och flytta bilen. Det är ju underbart med datumparkering. Ska plugga idag, känns ju helt okej. Även jobba lite.
Sen ikväll ska jag träffa Maria en sväng och surra lite :)

Ed Hardy - Chaud
Coola skor :)


Tisdag

Fy faaaaan va äckligt trött jag är. Förstår inte hur jag ska orka med den här dagen......
Igår var en hektisk dag iaf. Kom hem från skolan typ kl 4, åkte till gth och hjälpte mamma med lite papper. Sen åkte vi hem till vågbro för att lämna mercan och även kissa med hundarna. Vi packade sen in oss i bilen för att åka till E-center och handla, måste ju ha måtlåda idag. Men va händer nä vi är på väg då? Jo Kevin ringer och säger att han dom står efter E4an och har fått soppatorsk. Björn och Kevin åkte ju tidigt igår morse för att hämta hem Kevins Camaro! Så de va bara att skita i E-center och åka till gth och rota fram en dunk och en tratt och sen kasta sig ut på E4an. Hujeda mig vilken kväll.
Vart ju tvungen att kika förbi medans dom lastade ur bilen sen också, vår nya pärla. Sen strax före 8 åkte jag och Nelly och tog in hästarna och fixade. Sen mina vänner fick vi äntligen åka och handla haha.
Kom väll i säng typ kvart i 10, direkt jag kom hem kastade jag mig i sängen. Orkade inte ens äta, så trött var jag..

Nu är man uppe igen, för ännu en skoldag... Hoppas dagen går fort! Är cptrött och vill bara hem till sängen igen.
Även despan ikväll, som jag är tveksam om ja kommer orka vara vaken för att se haha, de är illa ;P

Meen snart Torsdag! :) loveli



Enda gången den här bilen kommer bli omkörd är när den står på släp ;)


Måndag

Nu är helgen över.. Lika kul varje gång :P men idag är det nog extra tråkigt eftersom jag ska till skolan första måndagen på länge. Ja har verkligen ingen lust med det, kommer bli två mkt tunga dagar nu.
Ganska drygt att man ska känna så över skolan, men va gör man då.

I lördags så firade vi iaf Jonas, och de blev en jävla fest.
Vi fick se några dicktricks och så körde vi jag har aldrig och söp som fan. Speciellt en kille va ganska packad haha. Hoffmaestro var iaf skitbra! Men fett trångt på dansgolvet när dom spelade, och när jag och Idah fick nog och försökte ta oss ut från klungan så lackade en cp bollnäsbrud ur och vred sönder pattarna på mig ?! Vem gör de haha ? Orka.. Ja fick fan en chock ja :P Dit åker ja aldrig mer.

Hemvägen sen var ju en katastrof iaf. Stopp på max först, där det spårade ur totalt och slutade med att vi fick en hamburgare för mkt med oss. Äckliga sådana dessutom. Jonas låg i mitt knä och drägglade och mumlade bjobejg bjobeejg hela vägen hem. Pigg kille haha.
Vi spenderade natten i blågårn, lite creepy sådär men de hände inget spännande tack och lov. Åkt hem till stan vid kanske två och jag pluggade fan ända till kvällen.
Men när solsidan började så gav jag upp och vi myste med lite grönsaker och dipp :) Kalas!

Nu är jag uppe sjukt äckligt tidigt och ska göra de sista klart med uppgiften och fixa mig för skolan. Är ju dags att bege sig snart.... Pepp!

Lördag

Jäklar, redan lördag. Den här helgen går alldeles för fort, och snart är den över...
Men nu ska vi inte tänka på det :)
Hemkommen från systemet med mr Jonas, och en tripp till vågbro för att promenera hundarna.
Nu tänkte jag ta och fortsätta lite med plugget innan de är dags att börja snygga till sig för kvällens bravader.
Blir förfest i blågårn först, och sen bilar vi till bollnäs för att se Hoffmaestro ! :) Kommer nog bli en kung kväll.
Ikväll blir vi full för Jonas skull eftersom han har fyllt år. Bättre sent än aldrig med födelsedagsfest! :D



 



Fredag

Redan fredag, gick fort det.
Igår åkte jag ju till sthlm och hämtade Tobbe och Hampus, snäll som jag är ;)
Han bara bli lite förbannad innan jag hittade rätt ;P Annars gick trippen helt smärtfritt ;P
Kom hem strax före 4 tror jag, släppte av dom två och åkte iväg till stallet själv och bytte bil och hämtade äcklet.
När jag sen kom hem igen så möts man av en överaskning haha. De var diskat och spisen var tom rengjord ;P Alla tomflaskor undanplockade och städat på bordet i tvrummet. Svärmorsdrömmen var de ja ;)
Vi låg bara i soffan och hängde till kl 9 då vi skulle se en film, men va hände då. Jo vi somnar :P bra gjort haha. Men ja va fett trött, och de va ja tydligen inte ensam om ;P

Nu måste jag fortsätta med mina förbannade uppgifter så jag iaf får några gjorda. Sen ska ja åka till gth och hämta jonas present och stallet ska ja ta i samma sväng.
Ikväll väntar Vampire Diaries :D wohoo


Torsdag

Godmorgon, va ja är uppe tidigt då!
Eller nja men ja har iaf vart uppe sen 8, och de är ganska tidigt ;)
Men ja har sovit med hårinpackning eftersom jag blekte utväxten igår, hårbotten säger ganska mkt aj efter det. Men nu mår den lite bättre ;)
Lent är håret också, lent som tusan.
Snart ska jag bege mig iaf.
Först till gth och lämna äcklet, och sen ett stopp på preem för att tanka. Sen gott folk, ska jag och mercan bege oss mot sthlm! Nice, sthlm+merca är ju kung ;)
ääääälskar att åka bil :D

Ikväll blir det att ge mr sunshine ett ärligt försök, ja Måste gilla den serien så är det bara.


Onsdag

Godmorgon sunshines!
Här sitter jag med mina magsmärtor, oh happy day.
Men igår så fick jag iaf se Despan, och de va helt fantastiskt bra ;) Vi käkade även popcorn, vilket fetto ja är haha. Orkar inte med mig själv, ingen självdiciplin what so ever.

Idag äre plugg som står på schemat, och även jobb.
Ikväll ska jag sen också klippa klorna på äcklet om jag får lite hjälp med det. Och ta stygn på mamma.
Sen äre nya avsnitt av Greys! Spääännande :D

Som vanligt började jag dagen med att kika aftonbladet, man är ju lite nyfiken på vad som händer ute i vida världen ;)
Och ja måste säga att jag tycker det är ett jäkla gnäll om Big Brother..
Allvarligt, är det bara jag som tycker att man får skylla sig själv om man söker till de där otroligt värdelösa programmet? Ja har inte ens sett ett avsnitt, min hjärna har inte gjort sig förtjänt av sån skit ;P Ställer man upp i de programmet har man nog inte alla hästar i hagen och då äre klart det blir problem..



Är de inte Austin Powers ? haha


Oh happy day!

Kollade min mail nyss och fan va glad jag blir!
Hoppas jag får pengarna :D


Tisdag

Äntligen så är det tisdag! :)
Som jag har väntat ;) För ikväll är det ju Desperate Housewifes! Wohoooo :D
Men före de så har jag lite att göra. Pluggar just nu, kanonkul.. Och sen måste jag till stallet och även handla :P
Tvättmedel, har ju tvättid kl 4. Skulle igentligen tvätta på torsdag men då fick jag ju en annan uppgift att göra så fick byta dag ;P
Måste köpa mer droger också ( Ipren ) för ja har så sjuuukt ont i magen nu. (Y) blää

Nä tillbaka till att göra nytta nu, och hoppas att timmarna går fort ;)


beach 2011

here I come! ;)

Nä men gud så hurtig jag har vart idag jämfört med vanligt. Kom hem för en stund sedan från en promenad med Nisse. Blev en timme på eftermiddagen med, Kung :) Snart så kommer fan dubbelhakan vara väck ;)
Ska hem till vågbro nu och käka lite tacopaj ( läs lite ) man måste ju tänka på figuren ;)



fett snygg ska ja bli!


Måndag

Tillbaka till verkligheten.... Måndagar är ju inte mina favoritdagar direkt :P
Men fick mysa igår iaf, vi kollade på Solsidan som resten av svenska folket. Och sen kollade vi på filmen Grown ups. Klockren film! Ja ska lätt bli sådär när jag blir vuxen och har barn ;P

Dagen består utav plugg, oväntat... Kommer fan aldrig bli klar jag e, fattar ju nada :P Känns inte nå stressande.

Men har iaf vart ute på en timmes promenad med äcklet. Det var skönt till en början, men sen började det blåsa isvindar och jag fick brainfreeze och typ öronvärk. Dyngsur om fötterna blev jag också. Så om ja inte var förkyld innan lär ja ju bli de nu :P
Blev en dusch för äcklet direkt vi kom hem också. Han simmar ju halvt fram på vissa ställen, stackarn. Grusig och blöt var bara förnamnet :P
Nu ska jag käka lite grönsaker med chilisås och ris, sen göra nytta.


Söndag

Då var denna helgen nästan över. Känns ju sådäär :P
Har en jäkla omtenta att ta tag i på måndag ja, Bla!

Helgen har vart lugn iaf. Igår så var det hockey för mig, två matcher.
Kom hem typ kl 9 på kvällen, och blev sjukt stressad för ja visste inte vad som skulle hända på kvällen. Utgång, hemmakväll ? Fick magkatarr på de typ, men de blev jävligt nyktert iaf. Tack och lov ;P
Super alla andra gör jag det också tyvär, man vill ju inte vara tråkigast i kommunen liksom.

Idag tog vi sovmorgon, fett skönt.
Ska väll dra mig till stallet snart, och sen hämta hem äcklet.
Solsidan och Time out ikväll :) Tummen upp !

Och just det.. Jag har ju aldrig velat ha en Iphone eller liknande, eftersom jag älskar min telefon som har svinbra kamera (för att vara telefon). Ja har även lite svårt för touch, knappar är ju kung det ;)
Meeen nu är det så att jag har hittat Ferrariskal! till Iphone 4. Så nu måste jag ha en sån ;)


Så jag ;)


ändringar på g

eftersom jag igentligen inte är en speciellt rosa person så ska ja göra om bloggen.
Men de tar ju sin lilla tid med koder och skit och storlekar som inte stämmer.... Men de tar sig ;P Fortsätter kanske i morgon om ja har tid :P de är ju ganska kul att pilla med photoshop liksom ;P

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och somna till Step Brothers! Kung film, man mår ju liksom bra i själen av den ;D

"You curlyheaded fuck!" en av mina favoriter ;)

Gonatt!


nej nu..

..får de ta och bli fredag nångång :)

Dagen har flytit på bra iaf, och börjar snart lida mot sitt slut hehe. Mjaaa kanske inte men nästan ;P
Jag har iaf vart duktig idag och hängt med Nisse ut på en promenad. Ja tyckte vi gick ganska långt iaf :) De va riktigt skönt att komma ut lite men jävlar va blött det var. Dyngsur om fötterna haha, och stackars Enzo fick ju nästan simma stundvis ;P
Så han fick jag duscha när vi kom hem, han va helt brun av smutsvatten. Men nu luktar han gott :)

Ska väll vänta på att han ska torka, och sen dra till stallet.
Sen ikväll så väntar Step Brothers, klockren film :D Har sett den typ 100 gånger men den är lika rolig ändå. Den kommer alltid ha en plats i mitt hjärta ;)



"no way kemo sabe.. this is my hous now"


Torsdag

Snart är denna vecka över, för helgen räknas inte eftersom den oftast är så jävla bra ;) Ordet vecka står för dom tråkiga dagarna mellan helgerna ;P
Men denna veckan har vart annorlunda och lite bra ändå ;)
Igår var en av dom bra dagarna. Jag fick ju hit min mysis :)

Nu sitter jag och väntar på att maskinerna i tvättstugan ska bli klar. The voice håller mig sällskap, och just nu har dom besök av bögen Daniel Paris. Alltså jag Avgudar honom! Tänk att ha honom som vän, ja hade skrattat hela tiden :) Superdupermegabög, men så jävla skön ;D

Idag väntas då tvättning och pluggning. Kanske drar en sväng till Gth med och kollar läget om ja får tid.

Åh just ja. Idag är det ingen vanligt dag för det är Jonas Nerstedts födelsedag!!!
Grattis världens bästa Jonas ♥


Back home

Hemma igen nu efter lite ärenden.
Skolan först ju, som flöt på ganska bra. Vi har surrat en massa och även gjort lite nytta ;P Och jag blev ganska chockad över min låga puls haha. its a miracle!
Kom väll hem strax efter 3, åkte hem till vågbro men där var det tomt. Så åkte till gth och snackade lite innan vi åkte runt och handlade och lämnade mat till sjuklingarna i stan mm.
Åkte hem till vågbro för vi skulle käka tillsammans. Men senare, och jag smakade lite kycklinggryta rester från igår eftersom de är så smaskigt så då råkade jag bli mätt. Så ja behöver inte äta nå mer idag :)

Ska strax åka till stallet, och de gruvar jag mig för som fan.
Måste vänta tills de som bor där kommit hem från jobbet, iaf så hoppas ja att de gjort det. För jag har ingenstans att göra av bilen.. Det är ju blank is där :P
Igår så blev ja fan nästan lite rädd. Kom inte upp för backen, inte ens nästan. Och då skulle jag försöka backa och ta fart, men de gick inte att styra och inte att bromsa, Nada. Bilen levde ett eget liv och bara tvärade och åkte hursomhelst.. Jävligt roligt. Och man får inte stå nere i böjen för då kan de andra bilarna råka glida in i den..
Det är underbart med vinter hehe!

Sen ikväll blir de nog tidig kväller, min rygg tar död på mig. Gör ont i magen också, runtom från ryggen och fram. Har nog dålig hållning också pga av ryggontet så nu börjar smärtan sprida sig uppåt :P
Men har snott med mig lite zon hem från mamma så ska prova de ikväll. Om de hjälper så köper jag en egen i morgon, eller provar Ipren :) Bra tvkväll idag äreeee juu kom ja på :) Sweet.


Tisdag

Godmorgon, soligt som fan och svinvarmt i lägenheten. Men va gör väll de :) Jag är  nöjd ja eftersom jag lite överaskande fick sällskap igår ;D myys
Blev lite tvkik och sen sängen ganska tidigt, tröttögon som man är.
Ska till skolan idag jag, men jag skippar föreläsningen och kommer efter den. Jag känner att det inte är värt att åka på föreläsningen, de här har ju spårat ur helt.
Är inte klar med den jäkla uppgiften heller... Men ja ska lämna in den som sen inlämning för jag kan ju ändå inte få bättre än G. Men lite stressad är jag nog för jag FÖRSTÅR ju fan ingenting...... och måste bli klar före nästa vecka för då kommer jag får ännu mera att göra. Har en omtentamen som ska göras, skitsvår den med. Plus massa uppgifter i denna kursen. Vill verkligen bli klar med iaf 1 kurs haha. Vore ju drömmen det.

Nu ska jag äta lite frukost och plugga lite innan de är dags att bege sig.


Måndag

Jäkla måndag....

Hade en skön kväll igår, med Solsidan och Wallander.
Blev lämnad typ 5 i morse, men på onsdag får ja sällskap igen :) sweet

Klev upp typ 9 för att flytta bilen så ja slipper få böter. Ge mig MAJ så man får parkera hemma varje dag :P
Idag har ja faktiskt ätit frukost också, men fan va ont i magen ja fick efter de.. Kul :P
Har börjat fått annan ont också, de typ sticker i magen :S även svinont i ryggen ? känns typ som träningsvärk men ja tränar ju inte haha, så de kan de väll inte vara ? gör ont i korsryggen och ner på sidorna på skinkorna liksom. Whats up with that?
Äh går väll över om ett tag, annars får ja köpa Iprensalva för den funkade förr iaf ;P
Eller ska ja börja träna kanske ? mjaaaa ;)

Idag ska jag plugga hela dagen lång. Skiten ska ju lämnas in i morgon, Hurray! Ja känner fortfarande att ja hellre söker jobb, ja Vill inte plugga nått mer. Inte de här iaf.. Fett tråkigt, ska de verkligen kännas så?
Alla andra i klassen verkar verkligen brinna för hälsa och mat å allt sånt där. Jag tränar aldrig, jag äter skitdåligt, ibland inget alls och ibland donken och fett så in i helvete. Dricker också mest alkohol i klassen skulle jag tro, trots att ja tycker att ja har dragit ner. Jag vet att de är dåligt, men jag kan helt enkelt inte Bry mig mindre haha.
Nä jag Måste ta tag i historian så jag kan söka till polishögskolan. För den sakens skull kan jag träna faktiskt, då har man ju motivation iaf.

Näe vilket liv man lever just nu, skadat ;) men vissa delar av det gillar jag väldigt väldigt mycket! :)
Bara sommaren som fattas nu, och ja känner på mig att den kommer bli grym!



Ny bild haha. Där var man inte vithårig inte ;P





Söndag

Redan söndag, känns ju sådär.
Men dock så var det sjukt skönt att det inte var söndag igår haha.
Man fick ju söndagssångest av att slå upp ögonen, bakis och jävligt. Satan va ont i magen jag hade på förmiddagen. Människan brevid mig var knappt vid medvetande haha, iaf inte va de verkade som. Nyktrade väll till framåt 5! typ :P haha
Lugn fredag blev de ju inte iaf ;P
Slutade på muskan, och de va faktiskt kul :) Jävligt trångt, men men.
Igår så blev de bio på kvällen med Idag och Jonas :) Dom hämtade upp mig å så åkte vi till Gävle :) Bättre salonger där ;P Fast den vi hamnade i var fan sämre än söderhamn..... Men Filmen va fett bra! :D
Min låtsasfru såg vi :) Helt okej lördag faktiskt.

Kl va väll strax före 1 när vi gick och la oss, och ja tror vi somnade typ direkt hehe. Slitna själar.
Upp tidigt idag för att släppa ut hästarna. Lät stumpan gå ut naken, för de såg ut som de skulle bli skitvarmt ute eftersom solen var uppe redan så tidigt. Men tror inte de är så varmt, inte sist jag kollade iaf hehe. Så hoppas hon inte fryser och sparkar sönder stallet inatt hehe.

Mitt sällskap åkte för typ 2 timmar sen. Och här sitter jag i soffan och lider av min extrema avsaknad av självdiciplin... Ja MÅSTE verkligen plugga nu, de är helt sjukt att jag inte bara gör det. Men ja är så jävla omotiverad. Ja vill inte gå den här utbildningen, de känns bara så fel för jag fattar ingenting. Och så himla korkad är jag faktiskt inte, de finns mkt annat jag fattar. Så ja måste bara vara helt fel.. Men man kan ju inte bara hoppa av utan en reservplan heller :P Jobbigt läge. De är inte konstigt att man har magproblem och knappt kan äta.. Stress över livet är bara förnamnet. men men thats life.

Gör ett försök till med plugget nu så ja kan mysa lite senare ikväll :)



Se filmen! :D


blää

Va sliten jag är haha. Men nu är de ganska fint hemma i vågbro iaf :)
Sitter hemma nu, har röjjt lite här så de inte ser skitäckligt ut iaf ;P Orkar inte städa så jävla noga just idag eftersom ja har annat att göra. Får se om ja en vacker dag tar tag i lägenheten på allvar, man vet aldrig ;P

Ska bädda sängen nu och sen pilla i mig en ipren och dra till stallet.
Ska till vågbro en sväng till också och se om mamma kommit hem, och även hämta en sak som ja glömde där :P Ett stopp på Tempo blir de också för ja ska prova en ny mjölkdrink ikväll tänkte jag.
Kanske magen inte ballar ur lika som förra lördagen ;P Då börjar ja fan grina haha.

Här är föresten en bild på den stackars hunden som blev släpad efter en bil igår.
Huuuur i helvete kan man göra så? ja fattar inte de, man måste ju vara psykiskt jävla rubbad ! 
Hade jag vart en av vittnena hade ja fan dödat den jäveln. Okej kanske inte men ja hade fan gjort nått! ja TÅL inte djurplågare, lika illa som att spöa barn. Att inte nån tog och bara körde in i sidan på biljäveln så snubbarna ( stog ett tag att de va två i bilen ) typ blev jävigt skadade och sen knöt man fast dom bakom en bil och gjorde samma sak mot dom. Perfekta straffet, behandla svinen som de behandlar andra, i de här fallet hunden.
Ja blir så upprörd så ja kan spy....... Djurplågarlönnmördare ska ja kanske bli?

Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra ta


Fredag

God morgon sunshines!
Fysatan vad jag är trött idag.
Blev ju film i mohed igår, först en Dansk skräckfilm, men den va inge vidare läskig måste jag säga hehe. Jävligt dålig egentligen..
Efter den drog vi igång shrek 4 för att slappna av lite fast vi inte blev nå rädda. Men den blev de inte att vi såg klart på eftersom vi skulle upp fett tidigt.
kl 6 typ va ja hemma i stan igen, så då la ja mig på soffan och tog en liten powernap för att orka med resten av dagen. Vaknade av att de tokvibrerade i mitt ben, ja fick en massa sms. Så bara att kliva upp.

Nu sitter jag i vågbro och äter hälsoyoughurt hehe. Hoppas att de funkar för orkar inte ha ont i magen heela tiden.
Men ikväll ska vi tydligen ut, så måste väll äta nått mer riktigt senare. Så man inte får magsår av alkoholen ;P
uscha fan va dåligt jag kommer må i morgon.. menmen, då ska vi gå på bio så gör inte så mkt :)
Måste ju byta utsläppsdag också! får jag inte glömma..

Nä ta tag i städningen här hemma nu kanske ? måste ju hinna med min egen skitiga lägenhet också...

Torsdag

Nu har torsdagskvällen infallit sig, finally :)
Dagen har flytit på rätt okej, men jag är fett trött.
Klev ju upp kl 8 och tvättade i morse, inte helt okej med tidiga mornar hela veckan fast man inte behövt åka till skolan. Men men :P
Efter tvättningen så åkte jag och lunchade med Kevin, Amanda, Björte och Wille. Räkmacka blev de för mig, eftersom ja typ blivit besatt av de haha. Ja hatade fan räkor förr men ja har vuxit på mig nu ;)
Inte helt onväntat fick jag svinont i magen efter ja ätit, och har haft ont i magen sen dess.. Känns ju helt underbart, va vil de säga mig ? att ja ska sluta äta eller ? haha.

Efter lunchen så drog jag och Kevin till bollnäs och hämtade hem sjukling nr 2. Han vägrade ligga kvar där haha. Så vatten och äppeljuice som gäller nu till tisdag vad jag fattade de som, och om de inte har blivit bättre så är de nästa sjukhus som väntar. Toppen.
Men mamma mår bra iaf, och får kanske komma hem redan i morgon :) Så vi ska fixa rörmockare som lagar stoppet i köket och sen röja lite hemma i morgon så hon får komma hem till ett städat hem iaf.
Inte helt okej att hon ska behöva städa de första hon gör när hon är nyopererad, då äre skäms på barnen iaf haha. Så upp i hyffsad tid i morgon med.

Nu är jag nyduschad och väntar på att Jonas ska bli klar så vi kan dra ut till Mohed för att sova där :) I spökhuuuuuset höhö.

Btw, snaaaart börjar mina favvoprogram! Kommer bli värsta kung tv veckorna hädanefter.                         Tisdag - Despan Onsdag - Greys och Torsdag - de nya Mr Sunshine :D me like





Onsdag

Redan onsdag! men har ju haft ganska fullt upp med så inte konstigt att veckan har gått fort :P
Igår så åkte vi ju till sthlm kl 7 på morgonen. Kändes ju inte alls jobbigt att kliva upp så jävla tidigt, nää.
Åkte med mamma på provtagning på sjukhuset där först. Och gissa vem som var där?! Måns Möller! Ja blev nöjd ja, gick ju förbi han när jag skulle gå ut, endast några cm ifrån ;) Kändes coolare än att jag gått in i självaste Kungen av sverige ;)
Drog och käkade på Pizza Hut sen, mamma var bestämd. Jag gillar inte pizza men fick i mig två bitar iaf. Men jävlar va ont i magen jag fick sen. Sjukt de där, ja klarar inte av den sortens fett. Smält ost liksom, blä. Men chips går bra haha ;) Vi gick och kikade i några affärer sen, bla HM. Ibland önskar ja att ja vore kille, för jävlar va snygga skjortor det finns :) Men ja måste ge mig med herrkläder nu tror ja haha ;P
Stannade på Ikea också i Uppsala, och där stötte vi på Idol Minnah och hennes pappa. Värsta kändisdagen haha.
Blev ett till stopp innan vi åkte hem på riktigt, och de var för att köpa fotbollsskor åt kevin och en intersport overall till mamma.
Blev ganska tidig kväller när vi kom hem, eller ja la mig tidigt iaf men kunde inte somna förns typ 11.
Så i morse var man ganska trött när kl ringde kl 04.00......
Dags för ännu en tripp till sthlm. Men den här gången följde inte mamma med hem från sjukhuset utan hon ska stanna där typ 3 dagar.
Jag och kevin åkte till intersport igen i Uppsala, vi skulle byta mammas byxor som var fel storlek. Men dom hade ju inte öppnat när vi kom dit så vi parkerade i solen och satt oss och sov typ en timme ;P Skönt kan jag säga.

Vi kom hem vid lunch, så vi tog mat med oss hem. Sitter och degar i soffan nu fast jag igentligen borde plugga. Blev ju inge sånt igår. Men är så förbannat trött haha :P I morgon får man inte heller sova nått, har tvättid på morgonen. Sen efter lunch skulle ja behöva åka och städa på gth, de är nog smutsigt där.

Sen på kvällen blir de mys om grabbarna kan hålla sig skinnet ;P dvs nyktra!


RSS 2.0