Lördag

Goddag!

Idag har man jobbat då, en timme sisådär. När jag kom hem sen då var tobbe i full gång med städningen, ordentligt med det är dammat och superfräscht överallt ;)

Vi har ju fått främmande med, och efter han anlände så drog vi iväg för att se lite hockey, men vi kom försent haha. Så åkte och handlade till ikväll istället, planka blir det :)

Nu ligger jag i soffan med öppet fönster och solen brännandes på ryggen. Undeeeeerbart skönt! Ska iväg på hockey igen om ett tag, även förbi vågbro en sväng och hämta kläder av Nelly som ja ska låna ikväll när det vankas fest :)

Är ju inflyttningsfest hos Jonas och Idah och vi har dragit ihop en liten överaskning till dom i typ present då :) ska bli grymt kul!
Efter det drar vi hem hit och fortsätter förfesten pga lite oförutsedda omständigheter, men så kan de gå :) vi får göra kvällen kul ändå och ses på krogen sen :)


Fredag

Uppe tidigt en fredag! Vad händer?

Jo jag ska jobba ;) har jobbar varje dag den här veckan och har gått omkring som en zombie, alltså efter jobbet. När man jobbar får man skärpa sig ;)

Ska jobba i morgon med, men nu ska jag försöka mig på en ny frukost. Istället för dn kopp med te, och kanske kanske nån hårdmacka :p har märkt att det inte funkar, eftersom jag blir så slut och orkar inte ställa mig och "laga" nått liksom. Så Yoghurt har det blivit nu, och inte vilken som helst utan den godaste som finns! Den e da jag gillar faktiskt. Har ätit den sen ja va liten knodd med då i en annan mkt sötare förpackning ;)

Jaja, nu ska jag skotta i mig härligheten och se på the voice innan det är dags att knalla till jobbet!


Tisdag

Herregud vilka "tråkiga" inlägg de blir nu för tiden. Kan det ha stt göra med stt ja sakta men säkert börjar få mig ett liv ja med? Mabeee

Har jobbat idag iaf, tungt men skönt ändå. Träning (ja det är jobbigt att gå i trapor och kånka saker) + pengar + erfarenhet. Yes, bara positiva saker ;)

Meeeen jag är ju inte van så blir så sjukt trött haha. Men idag har jag isf fått håret färgat och kikar på despan i vågbro :)

Nu är det läggdags. Kl ringer tidigt i morgon då jag ska släppa ut pållarna innan jobbet.

Gonatt ( tänker på dig Tobie Honey )


Måndag

Tröttare än tröttast!

Har iaf jobbat nästan hela dagen idag. Min kropp känner av det kan jag säga.
Efter jobbet handlades det lite med mamma och Nelly. Och mot kvällen åkte vi och hämtade höbalar som jag och Amanda sedan rullade in i hagen helt Själva! Måste ha tränat i sömnen eller nått?

Blev bjuden på middag och glass i vågbro sen iaf :) kalas!
Och sen avslutade jag kvällen med att få min fot överkörd av Kevin.... Kommer kännas i morgon :p

Nu ska det sovas som de aldrig sovits förr iaf. Ny Jobbdag i morgon!

Gonatt


Lördag

Igår så va jag och Amanda ut och red en långsväng :) vi red Och kikade på den nya lilla ponnyn, och herremingud va SÖT den är! Ja dog lite, Lussi dog lite. Ville bara ta hem han och ha han i soffan :D

Va helt slut och frussen efter ridturen, tror ja håller på och blir sjuk för fryser hela tiden :p åkte och handlade med mamma på em och sen hem och invänta Idah. Vi kikade på film och åt microkola :)

Nu har jag vart och släppte ut hästarna och fixat. Är fett trött kan jag säga, vart ju senare än jag är van igår om man säger så :p så ikväll lär jag somna kl 8 kanske ? Hehe

Såg reklam om de här som man kan skänka pengar till som räddar djur. Fyfan det började rinna tårar alltså. Stackars stackars djur!! Hur orkar man knyta ihop benen på åsnorna och tycka att dom ska gå så? Hur orkar man plåga ihjäl ett annat liv? Människor är fan det vidrigaste som finns! Tycker att dom är så jävla smarta och viktiga så de står över allt annat liv och då aka de andra livet gärna plågas ihjäl, bara för att man kan.. Men människor är inte alls så jävla smarta. Jävligt smart att uppfinna vapen och krig NEJ! Jävligt smart att uppfinna Religion, Nej! Jävligt smart att förorena hela planeten så alla typ dör snart! Nej, människor är de som borde utrotas skulle jag säga.

Arg så här på morgonkvisten


Vårtecken

Sitter i soffan med mina hjärtan nu, har precis vart och tagit in hästarna :)

Idag har vi ätit pizza till middag, och vi fjorden den givetvis själva :) blir bäst så, ja tycker inte om vanlig pizza :p
Nu sitter vi och nördar oss med telefonerna i väntan på att the River ska börja. Vi har också chokladpudding som står i kylen och väntar på oss, nice ;)

Lussi fick gå utan täcke för första gången i år. Snacka om vårtecken :)


Torsdag

Goddag!

Hemma från lite jobb nu, eller jag har vart de ett tag :)
Gjorde lite lunch åt mig och äcklet efter jag kom hem ;p

Så himla sköööönt att få jobba lite iaf, hoppas det blir mer och mer :)

Sitter i soffan och jäser under filten. Är ju så ruggigt kallt här hemma :p
Men borde väll igentligen ta tag i städningen strax. Ser förjävligt ut här hemma, speciellt hallen hehe. Grus så långt ögat når :p
Måste ju göra fint till baby kommer hem :) vilket är idaaaag :D


Fun day

Va sååå kul att fika med Emelie idag!
Vi har inte setts på sjukt länge men kändes som vi gick i högstadiet igen :)
Efter fikat gick vi hem och bytte om och sedan möttes vi upp igen för en lite längre promenad i den fina vädret.
Riktigt skönt och varmt :) när vi gick i ett villaområde så kom det en hund och sprang som hade smitit. Enzo blev lite rädd och aggresiv eftersom hunden var så hetsig. Den va som tur jättesnäll och liten men som sagt mkt energi. Enzo pallar inte riktigt med hundar som har lila mkt energi som han själv har r det gäller bollar ;) men jag brottade ner han så den andra hunden fick lukta på han och sen lekte din lite tom :)

Sitter och myser i soffan inlindad i vår mysigaste filt nu :)
Ska se på tv till kl 8 nu och då åka till stallet. Sen blir det Greys!

Det enda som fattas nu är min snygging som jag saknar så ja blir ledsen i ögat lite. Men i morgon är det Torsdag äntligen :D


Onsdag

God morgon !

Vaknade rätt tidigt idag, så kunde lika gärna kliva upp liksom. duschade av mig lite och skrev i evenemanget på Facebook. Har ju som sagt lite planer ;)
Spännande :)

Ska väll ta ut äcklet på en morgon kiss nu. Han är ju sån morgontröttis ;p
Ska träffa min vän Emelie sen!
Det var sjuuukt länge sen vi sågs, och nät vi va yngre umgicks vi jättemycket. Men gymnasiet skiljde oss åt ;p haha
Det ska bli kul att ses iaf :)

Min middag igår, älskar grönsaker! :D


Time to eat

Då va den dagen avklarad.
Har gått riktigt bra faktiskt :)
Känns sakta men säkert som att livet går mot bättre tider :)

Har iaf köpt korn idag, som ja glömde göra igår.. då fick hon inte så jäkla mkt mat haha.

Har fixat en dag idag med, son vi planerar till en speciell helg. Kommer bli grymt! ;)

Funderar på att koka ihop lite food nu. Ska åka till stallet sen och även hämta äcklet i vågbro innan det är dags för despan! :D Amanda kommer och gör mig sällskap i vanlig ordning :)

Saknar min Tobie, nu får det bli torsdag nångång..


Tisdag

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag, typ.

Igår så blev vi bjudna på middag i vågbro. Jag, Kevin och Amanda :)
Så jag och Amanda gick dit, och åkte med Kevin hem sen. Trevligt trevligt :)

Fixade klart kevins presentation när jag kom hem sen. Men fick inte att skicka skiten för mitt internet har lagt av typ :p
Sov riktigt dåligt inatt sen, hade svårt att somna liksom, och sen vaknade jag av att de blev lite småljust i rummet och då ligger man ju bara och väntar på att klockan ska ringa :p blir nog bättre när man fått rutiner :)

Måste försöka pilla i mig lite frukost nu snart. Är så svårt att få i sig mat så här tidigt hehe. Men ja måste för vet inte hur länge jag blir borta idag så :)
Ska gå iväg men Enzo till Amanda med, om hon är vaken hehe. Nä nu är det dags att rycka upp sig !


Måndag

En ny vecka har tagit sin början!
Och den är fylld av SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Hade jag inte räknat med om man säger så :P

Har ju under några dagar nu vart duktig och gått minst en timme varje dag, men mitt promenad streak sket sig.
Har ingen lust alls att gå ut och blaska runt i all äcklig snö och dessutom få den i ansiktet. Tror mitt lilla äckel håller med mig ja, han är ingen snökille han heller.

Igår var det en fin dag iaf. Tobbe drog ut till mohed när han vaknade, för att leta fotbollsgrejer. Han skulle ju träna, duktiga han. Så jag och kevin promenerade upp till Hällåsen för att kika på hockeycup. Men på vägen dit (eftersom kevin var så seg så vi kom iväg sent) så möttes vi av en stor silvrig merca. Så dom plockade upp oss eftersom de va mer än en timme till nästa match. Åkte till vågbro och dom käkade lite ikeapizza och sen åkte vi tillbaka och kollade när tjejerna fick tokspö.. haha
Efter den matchen gick vi ut i skogen bakom badhuset och släppte lös hundarna :) Sen kom Skavsjö och baby och hämtade mig och Kevin. Var lite frussna, är ju hundra minusgrader inne i hallen.

Vi gick och handlade lite iaf och sen gjorde vi middag. Tobbe drog iväg på nå möte sen och jag pasade på att diska lite och duscha. Efter jag tagit in hästarna hade vi filmmys med massa gotta :)
War Horse såg vi, så jääävla bra film! Skvätte lite tårar måste jag erkänna, blir ju lätt så när det handlar om hästar. Ruskigt bra iaf, och man behöver inte ens gilla hästar för att bli berörd. Många hästar dog också, eftersom de va WAR=KRIG, så om man hatar hästar kan man ju gilla den av den anledningen.

Ja vad händer idag då? Ska vänta på ett samtal ja och annars hålla mig inne tror jag. Inte så förtjust i vändningen som våren tog. Jag personligen hade högre förhoppningar på det Tunna ozonlagret vi skapat.
För ett tag så trodde jag att vi kanske kunde ligga ute och sola på min födelsedag (mitt i april). Ack så fel jag hade ;)


Söndag

Ja Gud vilken underbar natt jag haft, nooot.
När jag väll lyckats somna så har jag vakna till då och då för att jag haft så ont i ryggen. Inte lätt att hitta en bra ställning i den sängen om man säger så :p

Upp kl 8 iaf och fixa stallet. När jag kom hem va de dött som döden här hemma så tog med mig Enzo ut på en långpromenad. Sjukt va folk det är ute på en söndag morgon ändå :p hundar och gamlingar överaaalllt!

Hemma igen nu och mår illa fatt jag druckit ljummet vatten :p så äckligt.
Får se va den här dagen för med sig, annat än söndagsångest.

Såg en skitcool duva på promenaden iaf. Den vill ja ha som husdjur :D


Där ser man

Den här kvällen blev ju inte alls nå kul.

Vi skulle ha hängt med Jonas och Skavis men efter att ha stått och lagar kalopps till halv 10 och därefter åkt och tagit in hästarna så kände ja att de blev lite sent. Är så trött nu för tiden så hade väll pallat 10 min i soffa hos Jonas innan jag hade velat åka hem. Ganska onödigt att åka varsin bil dit bara så ja kan åka hem efter så kort tid. Hehe

Får bli en film och sängen för mig. När jag tänker efter så är de rätt skönt att lägga sig ensam, får jag den enda halvan av sängen som är Hel, alldeles för mig själv ;p
Skrämmande trasig säng faktiskt, man måste rulla i och ur den för att inte lägga för mkt vikt på en punkt. Det resulterar nämligen i att sängen brakar :p

Nä ha en trevlig lördagkväll everyone!


Lördag

Goddagens i finvädret!

Skönt med helg måste jag säga :)
Igår var en ruskigt bra dag på alla vis :) först ett grymt besked och sen en härlig promenad med mina grabbar i solen :)
Efter stallet så blev det tacomys och vampire kik :) gick inte att byta kanal så vi kunde inte se de program ni tänkt, oväntat.

Nu är vi nyss hemkomna från ännu en skön promenad. Fortsätter vi så här kanske vi tom får bättre kondition ;) vem vet
Ska nog lägga mig på soffan och chilla ett tag nu. Har haft sån huvudvärk hela dagen så jag blir alldeles illamående. Vila bort den känslan så man orkar ha lite kul ikväll :)


Lite väl..

..mkt upprördhet nu va.

Idag har vi åkte och bytt Lussis skor som blev fel igår. Idag jobbade söta Karin så fick träffa henne med, och fick rätt skor! :) Kanon!

När vi kom hem åkte vi till stallet och knuffade in en hölbal, mockade och tog in hästarna på en gång med. Fick blir lite tidigare idag så jag hinner göra mat i lugn och ro innan Greys.
Nelly och Amanda kommer hit senare med och gör mig sällskap :)

Angående bilden jag la ut på den håriga armhålan. Jag la ut den mer på skämt, jag anser inte att man är mindre värd bara för att man har hårig armhåla, tycker bara att det SER äckligt ut, på både killar och tjejer. För mkt ögonbryn ser också äckligt ut haha. Typ som att vissa tycker att blondiner är så jävla korkade och ser dumma ut, det är ju inte riktigt så att IQ sitter i håret. jaja, ni fattar.  
Jag är inte bättre människa än så men det finns ju gränser.
Läste på aftonbladet nu att folk blir dödshotade pga armhålorna ? Nån kille hade kommenterat att nån borde hängas pga de. haha Come on ? De är ju bara stört, Som sagt, en människa är inte mindre värd för att den har lite extra hår någonstans. Och borde verkligen inte dö!
Däremot, dom här grabbarna som våldtog en tjej i flera timmar, Där snackar vi att folk borde DÖ!!




Onsdag

Försökte blogga igår kväll, men Appen suger ju Röv så efter 1000 försök gav jag upp!

Vi åkte iaf på hockey igår, Nelly och Linnea spelade match med grabbarna :) kul kul. Sen blev det middag och despan i vågbro.

Idag står tvättning på schemat. Har kommit på att jag fått byta tvättdag eftersom alla andra i byggnaden har kommit på att de också ska börja tvätta, helst på torsdagar :p men men, skönt att få undan lite idag iaf. Tycker om att ha två tider på rad så allt hinner torka. Än så länge har jag hela dagen själv ;D

Blogg Appen suger fortfarande tydligen.
Går inte att ladda upp bilder idag heller!! Suck....


Tisdag

Gud va segt dagarna gåår.
Känns som det borde vara onsdag idag, men så är ju inte fallet tyvär..

Gick trögt att somna inatt, va ovanligt. Och vaknade tidigt, va ju stormvindar ute. Blir alltid så stressad av de, av nån anledning. Tänker på hästarna mkt, tänk om ett träd blåser över dom, eller om dom får frispel av att de blåser och springer igenom staketet eller nått. Men dom är inte lika blåskänslig som jag som tur är hehe.

Sitter och ser på Förhäxad nu, och försöker få i mig frukost. Men har såå ont i magen nu igen. Som jag har haft hela helgen men det släppte till söndagskväll men kom tillbaka nu på morgonen :p Tröttsamt.
Är väll stress som spökar antar jag.
Ska till gth sen, hade gärna gått dit. Men vet inte om de känns så lockande i det här vädret ?
Får se hur jag gör sen.


Läggdags

Jag och Enzo åkte och tog in hästarna efter Sofias änglar. Kollade igentligen inte så mkt men törs som sagt inte byta kanal ;)

Nu ligger vi berbäddade och kikar på en film som heter Arrietty nånting? Dom snackar inte engelska pm man säger så, så de gäller att hänga med i texten och inte blunda nått. Perfekt somna till film, eftersom man alltid blir så trött när man "inte får" somna. Eller vill kanske jag aka säga..

På tal om det, fan va lätt irriterad jag blir nu för tiden. Först tvdosan, får ju dampanfall av helveteskapet! Sen har vi dom här små ordförslagen som byter ut det ord man själv skrivit på telefon, såååå fett störande!
Och när jag kom hem från stallet nu ikväll så är det typ tomt på parkeringar runt Opeln, alltså "våra parkeringar" Yes jag får stå på MIN plats tänkte jag, Mycket viktigt faktiskt! Meeen står det inte två kärringar och samtalar mitt på min plats!?? Jo tamefan... Köra över eller inte köra över? Det blev inte köra över. Men sen när jag klev ur bilen så tänkte jag, hoppas nu fan inte dom ska se Enzo och tycka han är sååå söööt, orkar liksom inte. Dom ska fan i te tycka de liksom när dom snott min parkering med fötterna och därmed förstört min dag. Typ så tänker jag, skrämmande va ;)

Men min Honeybun tycker jag är charmig, huvudsaken det ;)
Gonatt

 


Sommar

Idag har Emma och Viggo vart här på besök :) Det var riktigt trevligt att få prata lite :)

Efter dom hade åkt så värmde jag lite mackor i ugnen som jag åt, i brist på annat ;P hehe
Mamma ringde några timmar senare och frågade om jag ville hänga med ut på E-center.
Skönt att komma ut lite så jag hängde med. Fick även en dricka av henne ;D Mums! Har längtat efter cola hela dagen lång. Så igentligen borde jag väll sluta hehe. Men det är min tröst mitt i all depp.

Sitter i soffan nu och bloggar lite, ifall ingen misstänkte det.
Kom att tänka på Sommaren. Satt och kikade igenom massa bilder tidigare, och herreguuuud vad jag saknar sommaren! Förre sommaren var så himla härlig, vi åkte på massa äventyr och hade mestadels fint väder :)

Hittade en bild som jag tycker är så härligt somrig! Längtar verkligen till Enskär när jag ser den. Våran lilla udde å baksidan ;D Underbart ♥


Måndag

Uscha, tillbaka till verkligheten.
Fast jag har nog haft en rätt tung verklighet hängandes över mig i helgen med..

Mitt liv känns rätt hopplöst just nu. Inga pengar, inget jobb, hästen behöver skor, bilen behöver tankas, jag behöver Äta? Det sistnämna är väll igentligen minst aktuellt, man klarar sig på mindre energi än man tror, iaf om man inte behöver göra nånting.
Skulle jag mot all förmodan lyckas hitta ett jobb inom en snar framtid, så dröjer det ju ändå nästan två månader innan jag får min lön för mödan. Och under dessa två månader ska jag fylla på med energi hos mig själv och hunden och hästen och bilen. Den matten får inte jag ihop :P Ja som sagt, HOPPLÖST!

Fick börja dagen med ett friskt uppryckande iaf. Mamma ringde och sa att Carina var sjuk så jag måste åka och släppa ut hästarna. Alltid lika drygt att "behöva" åka dit, man vill gärna gnälla lite liksom.
Men när man väl kommer dit och ser pållarna så är det ganska mysigt ändå :) Härliga djur, 500 kg maskin, men såååå snälla :) Hade de inte vart för att lussi har en sko som sitter lite löst hade jag tagit mig ut på en liten ridtur i det fina vädret. Men vågar inte ifall den blir ännulösare, den får gärna sitta kvar så länge som möjligt så jag hinner lista ut hur jag ska finansiera det hela..

Nu ska jag fortsätta de The voice, får se hur länge det dröjer innan jag slocknar på soffan :P

De spelade en låt nyss btw, på Vakna. Vilka Godingar :)


Söndag

Orka att det jag skrev inte blev med då? Hejja Blogg.se Appen!!

Torsdag

Godmorgon, eller ?

Det är iofs mitt på dagen nu, men ändå.
Haft en heeeelt underbar natt, eller inte.. Vaknade inatt av att jag mådde illa och hade sån jäkla huvudvärk. låg och vred och vände på mig utan att hitta nått bra sätt att ligga på. Efter några timmar så gick jag upp och kissade och och hämtade datasladden, eftersom batterit höll på att ta slut. Sen kollade jag på film tills det ljusnade ute och sen lyckades jag somna om en sväng.
Skapligt seg idag med andra ord. Orkar fan inte med de här nattvanorna längre, vaknar ofta på nätterna av att jag mår illa, och typ vill dricka vatten. Men kan fan inte dricka en droppe för de bara rinner rakt igenom och då måste jag gå uuuupp ur den varma sängen och gå på toa haha. Blöja kanske vore nått? :P

Hade tänkt tvätta idag, men va oooovaaaaanligt att tvättstugan är bokad idag. Och jag gillar att ha tiden efter fri med så jag kan gå över på två tider, eftersom som torkrummet är så cpstört och inte torkar som de ska.. Så får väll tvätta i helgen då när alla andra som bor här inte vill tvätta. Måste ärligt ha flyttat in nya eller nått för de har aldrig vart folk som använt tvättstugan förr, nästan inte iaf. De flesta har nog egna maskiner i lägenheterna. Önskar att jag med hade det..
Ska iaf röjja här hemma, är ju så otroligt grusigt i hallen. Jävla årstid.

Ikväll blir det seriekik iaf, the River. Sweet

Snart dags..

För Greys :D

Blev lite snabblunch med mamma idag, sen en promenad med Amanda som planerat :) kändes skönt men kallt som satan. Får alltid sån öronvärk när det blåser kallt :p
Vi stannade till på Gth sen istället för att gå hem. Och när mamma slutade hämtade vi Nelly på tågstation och åkte till Dollar och köpte bajspåsar ;) hehe
Enzo skiter ju määäängder så går åt mkt påsar ;p

Nu sitter jag och smaskar i moh ett ruggigt gott päron. Har äntligen hittat sånna som prerfekt mjuka! Och jag hittade dom på Alen :D jag börjar tycka bättre och bättre om den affären :)
Behöver inte åka till stallet idag heller, ganska skönt faktiskt att få en ledig kväll :)


Onsdag

Äntligen onsdag! Gillar faktiskt onsdagar, speciellt den här veckan och framåt. Eftersom det är Greys såklart ;) det är även fint med onsdagar eftersom då kan jag säga att i morgon kommer baby hem :)

Igår så han jag inte med den sär promenaden. Ärligt faktiskt haha. Mamma kom och hämtade mig och så hängde jag med henne och Nelly till Gävle för att köpa hockeybyxor. Trevlig avstickare från vardagen :)
Tog Alen direkt vi kom hem, därefter stallet. Sen kom Amanda hit och kikade på Despan med mig :) trevligt!

Idag ska vi iaf ta en promenad :) sen ska jag röja här hemma, kanske tvätta lite också :) ikväll är det dubbelavsnitt av Greys så då kommer hela ligan hit :)

Guud va nice med promenad sen, har ju så fett ansikte haha.


Tisdag

Godmorgon, eller nja, Lunch haha. Jag har inte nyss klivit upp heller utan har vart uppe ett tag :)
Men hade så sjukt svårt att somna inatt. Mådde illa och hittade inget bra sätt att ligga på, rullade runt och mådde allmänt dåligt bara. Har börjat bli så himla känslig mot att andas med, alltså typ om täcket ligger bara lite för mitt ansikte eller för nära liksom, då känns det som att jag inte får tillräckligt med syre haha. Skumt som fan :P

Har vart ut med Enzo på morgonkissen, och även pillat i mig lite frukost. Hårdmackor med leverpastej, Yummi. Hade dock bara 3 kvar så nu skulle jag behöva köpa fler, är ju bra med frukost ;P
Skulle ju ha tagit en promenad med Amanda idag, men vi skjuter på den till i morgon. Men jag kanske tar en promenad själv senare om jag orkar :) Man dör ju inte av att promenera oftare än nån gång i veckan liksom ;)

Kikar på Khloe och Kourtney i Miami nu, alltså dom är så roliga. Skulle vilja ha dom som systrar :)
Har även knåpat ihop ett veckorschema som jag ska försöka följa, behöver lite starkare kropp känner jag :) Får se om det händer nått, om jag har självdiciplin nog att ens göra det som står ;) hehe Skulle behövas iaf :)

Innan jag går och gör nått av mitt liv, typ städar eller nått haha. Så måste jag kommentera Aftonbladet.



Alltså om Kungafamiljen har en egen Privat förmögenhet, VARFÖR behöver dom då skattepengar ??
Man blir ju ganska irriterad, det finns folk som inte ens har jobb, hem eller mat. Och så sitter fina kungafamiljen och säger att dom ska ha MER pengar för att dom fått en liten unge. Herregud, ta från eran egen jävla förmögenhet då. Det skulle ju annars kallas för bedrägeri tycker jag. Typ om en vanlig människa jobbar och får lön, men ljuger om det och ska ha bidrag med. typ. Kanske något att satsa på ? Men justjaaaaaaaa, glömde ju att det fan inte finns nå jobb. Där sprack den planen.

 

 


Kvällsfunderingar

Såhär innan läggdags började jag fundera lite.
Alla går nog i beach 2012 tankar just nu. Och det gör väll jag med hehe, som varje år utan att göra nått åt det ;)
Men då till mina tankar,
Hur skulle jag igentligen se ut om jag faktiskt började träna? Haha
Kan väll inte påstå själv att jag är vältränad nu eller nått :p men får lite kommentarer ibland, och jag ser väll inte direkt tjejig ut ;p

Jaja, i morgon ska det promeneras med Amanda iaf :) lagom de ;)

 


Seeeeeg

Gud vad seg dag de har vart. Värre än vanligt.. Jag är seg och trött, känner mig inte helt utvilad fast ja sovit rätt hyffsat inatt.

Jag vill ha ett joooobb, helst utbildning först då men det är ju inte bara att lösa det om man inte har möjlighet att flytta till Sthlm typ. Blää
Vissa dagar känns allt så jävla hopplöst, med bilar och allt annat som jobbar emot en. Om ja kunde få vår på riktigt då, och få hem min snygging på heltid. Det vore ett plus i kanten hehe.

Ser på vänner nu iaf, och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan åka till stallet :p


Måndag

Neeej inte måndag, vill ha mer helg :(
Vi har iaf haft en mysig och lugn helg.
Lördagen började aktivt. Direkt jag kom hem från stallet så slet jag upp mina trötta hjärtan ur deras varma sängar för en promenad i solen :) vi tog ett pitstop hos Idah och Jonas för lite skitsnack och kaffe :) sen knallade vi hem och gjorde lunch :)

På eftermiddagen sen lagade vi middag med samma par, fast olika maträtter. Jag och Jonas som var kockar ;)
Dom åkte sedan iväg för att komma tillbaka senare men planerna gick och la sig ;) hehe
Dom kom på söndag FM och hängde ett tag istället. Och när dom dragit så hade vi 1 års mys med bakning och finmiddag i form av hemmagjorda hamburgare :)
Ja ett år har gått så snabbt! Känns som vi vart tillsammans Jämt, du är perfekt för mig :) love you

Nu är helgen över och det är deprimerande kallt och grått ute.. Vad hände med våren? Stannar nog inne resten av dagen..


Fredag

Då har man gjort rätt för sig idag då ;p

Började med årets längsta sovmorgon. Myys
Sen blev set kaffefrämmande av Matte och Robin :) trevligt
När dom hade åkt så drog jag och städade det sista på Gth. Orkade inte städa klart igår, blev så yr i skallen. Man är ju skör så att säga ;)
Ska strax åka hemöver, och se vad Tobbe tänker underhålla mig med ;) bäst för han att jag inte blir uttråkad hehe ;)

God helg everyone!


RSS 2.0