Fredag

Äntligen fredag! :) 

Följde ju med Nelly och letade påsar till hennes uf företag igår. Och vi hamnade på kontorsvaruhuset. Och jäklar va kul de va att kika där inne :) ja vart sugen på att starta eget jag med för de fanns så fina present artiklar liksom som man paketerar de i efteråt ;p kanske dit man ska åka när man ska slå in klappar sen :)

Hamnade på dollar sen också och köpte en ram till ett kort på Rex som ja har :) och sen blev de hem och äta lite snabbt och därefter möta upp Joline och Emelie för lite fika :) 
Jättetrevligt som vanligt ;p och de blev lite kik i affärer efter det innan vi gick hemåt igen :) 
Tobbe kom ner med hundarna och mötte upp oss så gick vi på våran promenad och sen tog vi stallet direkt efter. 
Blev sen middag på de och sen cod tills vi gick och la oss. 
Händelserik dag haha ;p 

Idag så har vi gjort vårt vanliga, fixat stallet och rastat hundarna i skogen. 
Efter ja ätit frukost sen ville Rex ha mat men efter de blev han superledsen och inget hjälpte. Men efter en massa promenerande i lägenheten fick ja honom att somna så nu tänkte ja passa på att "träna" lite ;p har sjukt ont i ryggen så dem skulle behövas ta tag i tror ja, och så ska ja ju planka ;p hehe 




Torsdag

Här händer inte mkt, Rex har vart stökig var och varannan dag nu så har knappt hunnit gå på toa ;p 
Så kan de vara! 

Idag så ska vi iaf ut i friska luften snart. Hör att det är storm ute så gruvar mig som fan :/
Nelly kommer över och hjälper oss ut i bilen. Släppa ut hundarna i skogen och fixa stallet ska vi göra. Sen ville hon ha hjälp att handla nå grejer :) 

Ska försöka mig på en dubbel plankning idag med, han inte igår :p 
Annars har ja skött mig hyffsat iaf. Men la ner squat challenge, fick bara ont i knäna och Inge träningsvärk i rumpan så känns som ja gjorde fel. Får hitta på nå annat att göra åt the lovelie behind haha. 

Efter 3 sen så ska vi iväg och fika med Joline och Emelie :) trevligt värre, och ja ska verkligen njuta av en cola zero kan ja säga. Vi har ju slutat köpa de på veckorna nu. Så har lite abstinens ;p

Nu har lilleman fått lite mer mat i magen iaf så vi är redo för att åka iväg. 

En före och efterbild på magen. 
Eller före, va väll gravid i typ V4-5 på vänstra bilden och den högra är ca 11 v efter förlossning. Helt okej resultat tycker ja ;) men musklerna är borta haha. 




Torsdag

Veckan bara rusar iväg, snart helg igen ju :) 

Igår så åkte vi iaf hem till Emelie och Alva och hälsade på :) blev kvar ända till de va dags att ta in hästarna :) 
Lagade mat när ja kom hem och matade en gnällig Rex. Sen fick Tobbe bada honom medan jag tittade på greys ;p men efter badet va han övertrött och jätteledsen. Men somnade såååå skönt sen :) gullunge
Vi passade på att nackträna lite innan badet också, han brukar ju inte va så sugen på de i vanliga fall. Bara om han får ligga på nån av oss. Men nu fick han ligga på en kudde så det lutade lite så blev de roligare tror ja :) han va så duktig så ;)

Idag har vi vart på BVC och kollat hit han växer :) Tobbe och jag gissade hur mkt han skulle väga, ja gissade på 5700 och Tobbe på 5800. Han vägde 5705, så jag vann ;) 
Efter BVC åkte vi till stallet och sen vidare till skogen för att rasta hundarna lite. Då började det att snöa, men bara lite. Nu vräker det ner haha. 
Ja hatar snö, men fan alltså lite mysigt är de ju ändå ;p blir lite ljusare liksom. Bara  de håller sig till en lagom nivå liksom. Man ska inte behöva skotta fram bilen flera ggr om dagen, och att de blir kaos i trafiken för att dom inte hinner ploga undan. Det är sånna vintrar som föder vinterhatet haha ;p 
Nu lär inte det här ligga kvar för de är för varmt men snart är de 1a advent och då ska de väll ändå ligga lite snö på backen :)

Nu sitter v är soffan och ser på Cesar :) nyttigt eftersom våra hundar är kaos ;)






Tisdag

Godkväll

Idag har jag och Rex vart på öppna förskolan! 
Jag började ju dagen med ett besök hos tandläkaren först eftersom ja är lite öm uppe under näsan. Men de blev ingen rotfyllning nu heller utan han tyckte ja skulle avvakta tills de gör ont hela tiden. 
Annars va de bättre att vänta och se om de går över av sig själv. Så vi får se, ja är ju fortfarande inställd på rotfyllning ja med min jävla otur.. 
Jaja, eftersom de gick snabbt där så åkte vi ut till sjukhuset på öppna förskolan. Emelie va ju där med Alva annars hade ja nog aldrig kommit iväg ;)
De va iaf rätt så trevligt :) snacka lite med andra mammor och sådär :) tror inte Rex hade så mkt glädje av att vara där han förstår ju inte så mkt ;p men de va en till liten flicka där som tom va en vecka yngre än honom så han va i te ensam om att vara så liten iaf :) 
Men dit åker vi nog fler ggr :)

Nu är föräldrarna nyätna här hemma iaf och ska åka iväg till stallet. Sen blir de fotboll ikväll :) 

Glada hästar i helgen :) 




Mina grabbar :)




Fredag

Goddagens! 
Äntligen är fredagen här :) 

Vi överlevde natten utan Tobbe ;) 
Rex somnade på mig efter några minuters hysteriskt grin. Ingenting va bra, men han va nog lite övertrött. Somnade typ 10 min in i filmen. 
Lovelace såg jag, en film om en porrskådis förr i tiden. Faktiskt riktigt bra film, eftersom den va på riktigt efter hur hon berättat om sitt liv. Stackars människa. 
Ja la iaf ber Rex i sin säng när filmen va slut och han sov där några timmar sen fick han sova med mig så ja slapp kliva upp varje gång han tappade nappen ;p ibland är man lat haha. 
Vi tog en skön sovmorgon och våra vanliga rutiner med stallet och hundarna. 

Sen har vi suttit i soffan i stort sett. Ja håller på och pular med en ny header, blir kanske en helt ny design tom. 
Känner att de behövs :) 

Just nu inväntar jag någon som kan vakta Rex så ja kan gå ut med hundarna utan att behöva åka iväg med bilen. 
Men funderar om ja blivit bortglömd haha ;) 

Sen vid 8 så ska vi hämta Tobbe på bussen. Fick ett livstecken nyss när han ringde hehe. Tar väll in hästarna på samma gång då, och sen kommer vi nog se på fotboll skulle ja tro. Sverige-Portugal. Den matchen vill iaf jag se, Ronaldo yum ;) hehe 



Han är då inte lik mig den här lilla killen ;) 

All alone

Torsdag idag, snart helg! 
Tobbe däremot har ju långhelg han. Hade sin fredag igår kan man säga ;p så igår hade vi cod mys till rätt så sent. 
Jag och Rex tog en välbehövlig sovmorgon imorse, eftersom vi inte fick någon igår ;p 
Och han sov jättebra inatt. La väll ner honom i sin säng vid kl 12 kanske, och han vaknade ca 05.30 och ville ha mat :) sen sov han vidare till typ 8 och då hade Tobbe klivit upp så då sov vi vidare i sängen till typ 10 :) mys 
Men ändå är jag trött idag haha ;p 

Vi har knappt vart hemma idag iaf. Skjutsade Tobbe till bussen vid typ 12, han skulle ju på kryssning med jobbet. 
Sen åkte vi ut till F15 och tränade med Amanda och Birgitta :) vi körde lite upplet och sen började det att regna så vi gav upp :) åkte till stallet efter de och sen vidare till Pappsen eftersom han va ledig :) synd att Rex sov sig igenom allt bara haha. 
Hamnade på Gth efter det och fick tvätta sommardäcken till Volvon innan de är dags för vinterförvaring ;p 
Sen åkte jag och mamma och handlade lite och vi hittade även reskläder till Rex på lindex ;p 
Tog in hästarna efter ecenter, och rastade hundarna på vägen hem. 

Nu sitter vi äntligen i soffan hemma och ser på tv :) ska se på agents of shield kl 9 och sen ska vi sova vår första ensamma natt utan Tobbe. Får se om man kommer kunna slappna av nått ;p 
Är livrädd att Tobbe typ ska ut på däck och ramlar över bord och försvinner i havet. De händer ju faktiskt ;p så vi har förbjudit honom för att gå upp på däck ;p hehe 





Lyckad träning

Åkte ju till bruks och tränade med Amanda idag. Vi höll på rätt länge. 
Började med att de stora hundarna fick sitta och titta på medans vi grejade med småttingarna. Delta vart ju galen som väntat, ungefär som hon blir på en fotbollsmatch eller på promenaden om vi möter en hund.. Men efter en braa stund så lugnade hon ner sig lite. 
Jag tränade iaf lite "stanna" med Enzo. Han had ju aldrig behövt dressyren innan utan vi har tyckt att han är ju så smart som lyder ändå ;p men de gör han inte längre, har man Inge godis kommer han inte ens när man ropar haha. Så ja idag har vi tränat lite iaf och han fattade absolut ingenting i början. Men när vi började ha belöningen bakom honom så gick det mycket bättre! Jättekul :) 

Sen va det deltas tur, efter hon suttit hyffsat lugn ett tag. Vi tränade lite att gå vid sidan lös, att hon fick söka upp mig själv när jag bara gick omkring. Sen rätt hon gick i rätt position så fick hon belöning :) sen körde Amanda lite inkallning med henne medans jag vart tvungen att agera lite mamma ;) 

Vi avslutade sen med att träna delta och Diina att vara nära varandra utan att bli uppjagade och försöka leka. Dom brukar i vanliga fall bli knäppa i skallen när dom ser varandra och dras ihop som två magneter. 
Men dom lyckades tom ligga vid varandra. Vi gick sen runt runt brevid varandra och med vagnen, tills dom inte brydde sig om varandra. Delta va riiiktigt duktig! Diina hade lite svårare, men tillslut gav även hon upp. När dom satt brevid varandra, utan koppel och inte va i "attackmode" liksom ;p Då fick dom leka som belöning. 
Så jävla kul med lite framsteg! 
Och faktiskt har jag en trött rottweiler här hemma nu! Lydnaden tröttar ut henne bra mkt mer än spår och sök. Så i morgon ska vi köra både och :) 

Nu har lilleman äntligen somnat i mina armar. Han blev lite ledsen i ögat nyss och ingenting hjälpte. Men de va nog lite tröttgnäll :) 
Ska försöka mig på dom där squatsen nu tänkte ja ;p har gjort plankan för idag iaf, känner mig nöjd ;) 
Sen inväntar vi bara Tobbe och greys anatomy ikväll ;) 



Tandläkaren

Länge sen de hände nått här nu, vet inte varför de blir uppehåll ibland. Har igentligen aldrig nått direkt spännande att skriva om, så borde inte bli nån skillnad ;p 

I lördags så va vi iaf bjudna på middag hos frille och Johanna :) 
Supergod mat fick vi och så spelade vi ett roligt spel som ja inte minns nu vad de hette. Lilleman va med också men knorrade på bra nog så fick amma honom och spela spel samtidigt, även byta bajsblöja två ggr haha. Pruttade rejält så va väll därför han va gnällig, lite ont i magen :) 
Jättetrevlig kväll iaf :) och på lördag ska vi eventuellt få hem dom till oss på middag om de inte dykt upp nå annat :) preliminärt bokat som frille sa ;)
Hoppas dom kan komma iaf :) 

På söndagen sen var det farsdag. Tobbes första! 
Han fick en stickad tröja av Rex och en pappasnickarkort ;)
Åkte ut och fikade hos Tobbes föräldrar först och sen åkte jag vidare till min pappa. Vi fick mat hos farmor och farfar och faster och lite kusiner och sådär va med också så nu har dom också träffat Rex :) 

Nu är det ju redan onsdag! Veckan har gått sjukt snabbt. Antagligen för att jag va till Gävle i måndags och gick med mamma på ikea, kom hem typ 10 och då kändes de som söndag ;p 
Sen hade jag tid hos tandläkaren idag med som jag gruvat mig för.. 
Men slapp rotfylla! Dom slipade bara till tänderna lite eftersom ja inte har ont i tanden längre. Men ja själv tror ju inte ja kommer undan så lätt. Säkerligen har tanden dött så ja ändå måste in och rotfylla :/ får se hur lång tid de tar innan tanden börjar värka igen. 
Jaja, har precis ätit frukost nu iaf och nu ska vi ut och träna med Amanda :) får se om lilleman går med på det ;) 

Justde jag och Emelie har ju börjat "träna" nu ;) kör en plankan utmaning. Började i måndags och kör i en månad. Så får vi se sen hur länge vi orkar ;p 
Vi bestämde oss för att även köra squat challenge med start idag. Kommer dö, är sjukt dålig på den övningen, orkar typ 5 haha. Och idag ska ja göra bra många fler. Köra lite före och efterbilder kanske för att se hur de utvecklar sig ;p 




Så här ser magen ut i dagsläget iaf. en rumpbild får komma sen nu har jag mysbyxor på mig ;p 




Vilken vecka

Har haft mycket för mig nu.
I måndags så hade ja återbesök hos bm , eller efterkontroll heter de ju. 
Mamma va ledig så hon va varnvakt, gick en sväng med vagnen och så träffades vi på stan sen för en liten fika :) 

Igår hade vi tid på BVC. Vägning och mätning i vanlig ordning men också en liten hälsokoll av allt möjligt på hela kroppen haha. Såg fint ut iaf och han är frisk och hel överallt ;p 
På em/ kvällen sen hade vi lite extra mys med gomiddag iform av kött och potatisgratäng. Sen spelade vi nya cod som släpptes igår, riktigt kul! 
Vet ju vad vi kommer göra i helgen ;) 

Idag så har vi haft besiktning utav bilen, fixat stall och hundar som vanligt och sedan fikat med Emelie och Alva :) 
Har inte träffats sen typ veckan innan Rex föddes så vi hade lite snack att ta igen :) och vad hon pratar lilla Alva, så himla söt unge! :) 

Nu sitter jag och matar Rex medans Tobbe fixar klart maten. Blir till att kasta i sig den lit snabbt för vi ska iväg och hämta hö. Det tar ju sin lilla tid :p men ikväll blir de väll lite cod lir tänker jag iaf innan 9 för då ska ja se på greys anatomy ;) viktigt de! 

Rex har ju fått ett par supersöta uggs! Han blir ju så kall om fötterna så då tycker ja han behöver ett par sånna fast han inte kan gå ;)
Alva fick ju ett par i doppresent hon med, fast hon fick dom idag eftersom vi var sjuka när hennes dop var. Ett par vita fick hon iaf, huur gulliga som helst :) 




Lördag

Godmorgon! 
Min tand fortsätter att jävlas, men kan iaf dricka vatten nu utan att det ilar. Men det betyder väll att tandjäveln dött tänker ja.. Kul 

Igår va vi iaf på familjemiddag hos mamma och Stefan :) Kevin och Amanda hade med förrätt, huur gott som helst! Och sen blev det oxfilé och potatisgratäng till varmrätt, och vi hade med efterrätt :) sån där kaka som Tobbes mamma bjöd på när vi åt där sist. Banoffe paj eller nått tror ja den heter. Väldigt speciell kaka. Började med att koka en konservburk med kondenserad mjölk haha. Det såg ut som kola när man öppnade sen :) 
Gott blev de iaf :) 

Kom nog inte hem förns typ 12, och Rex däckade redan hos mamma han. Men han fortsatte sova när vi kom hem och sov i sin egen säng till typ 3 halv 4 nånstans. Duktig kille :) sen efter nattmålet va de lite kinkigare att somna om haha. Så idag är man lite trött ;p 

Nu har vi iaf hunnit med att fixa stallet, rastat hundar och ätit frukost :) sitter i soffan och huttrar av köld och ska spela lite cod nu ;p sen får vi se hur resten av dagen blir. Tobbe ska iväg på en grej så ja tror vi ska hänga med mamma :) skulle behöva tvätta och rensa ut sommarkläder också men då får fan Tobbe hjälpa till. Ja ska inte behöva göra precis allt själv bara för att ja är hemma ;p 

Kondenserad mjölk ;) 

Stilig kille klädd för middag 😘 


Trött kille som kräktes ner kläderna och eftersom Mammsen glömde ta med extrkläder fick åka hem i filtar ;) 


RSS 2.0