Torsdag

Veckan bara rusar iväg, snart helg igen ju :) 

Igår så åkte vi iaf hem till Emelie och Alva och hälsade på :) blev kvar ända till de va dags att ta in hästarna :) 
Lagade mat när ja kom hem och matade en gnällig Rex. Sen fick Tobbe bada honom medan jag tittade på greys ;p men efter badet va han övertrött och jätteledsen. Men somnade såååå skönt sen :) gullunge
Vi passade på att nackträna lite innan badet också, han brukar ju inte va så sugen på de i vanliga fall. Bara om han får ligga på nån av oss. Men nu fick han ligga på en kudde så det lutade lite så blev de roligare tror ja :) han va så duktig så ;)

Idag har vi vart på BVC och kollat hit han växer :) Tobbe och jag gissade hur mkt han skulle väga, ja gissade på 5700 och Tobbe på 5800. Han vägde 5705, så jag vann ;) 
Efter BVC åkte vi till stallet och sen vidare till skogen för att rasta hundarna lite. Då började det att snöa, men bara lite. Nu vräker det ner haha. 
Ja hatar snö, men fan alltså lite mysigt är de ju ändå ;p blir lite ljusare liksom. Bara  de håller sig till en lagom nivå liksom. Man ska inte behöva skotta fram bilen flera ggr om dagen, och att de blir kaos i trafiken för att dom inte hinner ploga undan. Det är sånna vintrar som föder vinterhatet haha ;p 
Nu lär inte det här ligga kvar för de är för varmt men snart är de 1a advent och då ska de väll ändå ligga lite snö på backen :)

Nu sitter v är soffan och ser på Cesar :) nyttigt eftersom våra hundar är kaos ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0