Vilken vecka

Har haft mycket för mig nu.
I måndags så hade ja återbesök hos bm , eller efterkontroll heter de ju. 
Mamma va ledig så hon va varnvakt, gick en sväng med vagnen och så träffades vi på stan sen för en liten fika :) 

Igår hade vi tid på BVC. Vägning och mätning i vanlig ordning men också en liten hälsokoll av allt möjligt på hela kroppen haha. Såg fint ut iaf och han är frisk och hel överallt ;p 
På em/ kvällen sen hade vi lite extra mys med gomiddag iform av kött och potatisgratäng. Sen spelade vi nya cod som släpptes igår, riktigt kul! 
Vet ju vad vi kommer göra i helgen ;) 

Idag så har vi haft besiktning utav bilen, fixat stall och hundar som vanligt och sedan fikat med Emelie och Alva :) 
Har inte träffats sen typ veckan innan Rex föddes så vi hade lite snack att ta igen :) och vad hon pratar lilla Alva, så himla söt unge! :) 

Nu sitter jag och matar Rex medans Tobbe fixar klart maten. Blir till att kasta i sig den lit snabbt för vi ska iväg och hämta hö. Det tar ju sin lilla tid :p men ikväll blir de väll lite cod lir tänker jag iaf innan 9 för då ska ja se på greys anatomy ;) viktigt de! 

Rex har ju fått ett par supersöta uggs! Han blir ju så kall om fötterna så då tycker ja han behöver ett par sånna fast han inte kan gå ;)
Alva fick ju ett par i doppresent hon med, fast hon fick dom idag eftersom vi var sjuka när hennes dop var. Ett par vita fick hon iaf, huur gulliga som helst :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0