Måndag

Bläää måndagar är Inge kul. 
Men fick sovmorgon iaf, välbehövligt för en sliten morsa. 
Men fick ju lite sovmorgon i lördags med då mitt hjärta tog stallet själv så jag fick sova vidare efter en riiiiktigt jobbig natt med lilleman. Förstår inte hur en 5 månaders kan sova så lite. Sover inte speciellt mkt dagtid heller, nån timme här och där kanske 2-3 timmar sammanlagt på en dag. Känns lite om man läser hur mkt sömn ett så litet barn "behöver". 
Men men, inget man kan göra något åt. Bara att bita ihop och vara tacksam att man har sån snäll sambo :) 

Helgen har bara rusar förbi iaf. 
Hade ju tacomys i fredags och såg lets Dance (heja Kenza). Sen va ja med mamma till Majas cafe en sväng innan vi åkte till svärisarna för middag :) 
Och där skrattade vi typ ihjäl oss åt Rex. Han började med en ny grej, typ stog upp i Lenas knä och bara böjde/vek sig åt vänster. Och vi skrattade, han skrattade och gjorde samma sak hur många ggr som helst. Såg ut som han typ med flit försökte få oss att skratta. Goungen :)
Blev tvärkväller när vi kom hem iaf, 3 trötta själar :) 
Söndagen blev väldigt lugn. Passade på att städa lite när Tobbe va och tränade, sen tog vi en promenad med hundarna och avslutade kvällen med en film och plankstek :) de är söndagsmys det! 

Nu sitter jag i soffan och ser på criminal minds. Tobbe är och tränar och Rex sover för tillfället.
Var och hämtade oljan till hundarna idag också. Så nu ska vi blanda de i deras foder varje dag och se om vi kan få bukt med delta jäkla fällning! Har inte så höga förhoppningar på de men skadar inte att testa. Hon har faktiskt börjat få matt päls nu med så lite omega 3 kansje gör susen å. I sure hope så, dammsugaren skär väll ihop snart annars. 
Och som om inte hår till förbannelse vore nog så löper hon nu med. Tack gode Gud så är det inte lika mkt som första löpet då hon sprutade blod omkring sig! Inte än iaf, kommer nån droppe då och då. Men för ett tag sen så hittade ja stänk i köket, rätt mkt. Men hopas de inte blir värre då dör ja 😱 

Jaja, Så är det att ha hund! 




Goaste killen kan stå själv med stöd nu :) 


Tröttaste morsan 😴 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja han vet minsann hur man charmar den killen ;) ♡
Nej heja benjamin! Så söt ; D

2014-03-04 @ 08:34:06
URL: http://www.luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0