Long time

Ja här händer de inte mycket.
Men i verkliga livet så händer de ju såklart endel. 
Till att börja med så har Rex Äntligen blivit döpt! 
Ringde och pratade med pastoratet om datum och då fanns de antingen om 2 dagar eller om över 1 månad. 
Så ja vi körde ihop ett dop på 2 dagar ;) 
6 månader gammal, bättre sent än aldrig haha. 
Blev ju såklart kaos iaf, vi måsta ju bjuda folk! Vilka skulle kunna komma så snabbt inpå liksom? Och fika, tårtor! De flesta vi bjöd kunde iaf komma, några bortfall bara, bla Pappa, lite tråkigt nog. Men inte mycket att göra när man måste jobba :) kanske går bättre on ja är bättre på att planera nästa dop ;p hehe Vi handlade bakgrejer på torsdagen iaf, och på fredagen skodde jag hästarna och sen åkte vi och träffade prästen.
Sen stannade vi och lånade toan och matade Rex hos Tobbes föräldrar. Sen ni, va de bakning för hela slanten! Vi va uppe och bakade till 2 på natten, sen upp tidigt på lördag och fixa stall och mera bakning. Vi blev liite sena ut till Mo, men Tobbe körde räcersnabbt! (Vi körde förbi Kevin ;) hehe ) och vi han iaf innan dopet startade haha. 
Vi fick massa hjälp med dukning och grejer medans vi klädde Rex och fixade i kyrkan. Så tillslut fick vi till ett dop och sen hade vi fika och surrade en massa. Jag hoppade runt bland alla "mina" gäster ja, eftersom ja sällan träffar dom. Och Tobbe satt med sina. Jättefina presenter fick Rex också, men endel kort där de stog att bättre present kommer sen pga av snabbt dop liksom haha. Men inga bättre presenter hade behövts vi va så nöjda ändå :) är ju inte presenterna de handlar om igentligen :) 
Ja de va Rex dop iaf, egen fotograf hade vi också i form av Amanda :) 

Tiden efter har iaf bestått utav hundträning, fotboll, gym, och de vanliga typ. 
Idag va Emma hit en sväng och lämnade tillbaka ett halsband som dom lånat, så då fick man se henne en snabbis :) 
Åh vi har ju hunnit med å bli totalnekad att låna pengar till hus också. Jag måste ha Fast jobb först..... Så ja vi blir väll sittande i vår trånga tvåa vi i flera år till. Inte det lättaste att få jobb över huvudtaget i dagens samhälle, och verkligen inte ett fast jobb. Så ja de känns ju bra att de jobb man har inte duger utan de ska vara Fast, motiverande.. Det är ju lite surt då, med tanke på vad många andra som fått lån ändå om den ena iaf har fast jobb. Livet fortsätter att vara orättvist. 












Mina grabbar i soffan igår :) ❤️️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0