Veterinär måndag

I fredags så va jag ut i skogen med Amanda och alla hundarna. Slutade såklart med en skadad Enzo :/
Delta och Diina (klump 1 och 2) sprang rakt in i oss där vi stog och Enzo fick dom på sig. Så han skrek bra länge och kunde sen inte gå på sitt bakben.
Tänkte att vi ger han helgen och ser om de va en stukning eller något bara, man kunde ju önska liksom.
Men han har vart riktigt eländig hela helgen och inte velat gå knappt alls, han som annars hatar att bli buren.
Så idag har vi vart till farbror doktorn i Bollnäs, eller Enzo är fortfarande kvar där. Jag fick ju lämna lillfisen där efter han fått lugnande.
Tror man är aningens hög på gravidhormon när man inte kan hålla tillbaka tårarna i bilen sen när man åker hem utan hund. Haha
Han va ju så rädd, skakade som ett löv och sen kämpade för att hålla sig vaken. Mattes hjärta :/
Hoppas allt går bra iaf, ska väll få åka och hämta honom i eftermiddag.

Helgen har iaf vart fullsatt med aktiviteter för vår del.
Lördagen spenderades i Gävle för att handla lite av de sista grejerna inför bebisens ankomst. När vi kom hem så fixade vi in alla grindar och grejer i bakluckan så den är Delta säker. Riktigt skönt att ha henne sitta ordentligt där bak! Även Enzo har fått en egen liten bur med en mysig stor korg som han älskar :) vi satte in fästet till bilbarnstolen också så nu är det bara att klicka i den när det är dags att åka till bb ;)
När vi va klara med det så åkte vi ut till klubben och körde fackeltåget på lyskvällen :) va mysigt de va, förutom hällregnet som kom när vi va ute på sjön. Va rätt skönt att komma hem till en varm säng sen kan ja säga :)

Söndagen spenderades hemma hos simson, i han "nya" hus :)
Han har ju en egen liten sjö på baksidan som håller på och riggas för wakeboardåkning ;p gissar på att våran lilla familj kommer hänga där en hel del i framtiden. Men är ju Tobbes dröm att ha en "egen" sjö att ha grejer i så vi får snällt följa med :)
Kom hem efter 9, trötta. kalla och slitna. Så det blev direkt i säng :)

Nu ska jag och delta vila lite i väntan på att fä hämta hem Enzo, är sjuuukt sliten ja eftersom ja sover så dåligt på nätterna. Plus att ja är över gravid så att säga ;)

Älskade fisen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0