Lördag

Lördagar är inte längre vad dom brukar vara, slut på sovmornar ;) 

Vi hade en rätt bra natt iaf, lite gnäll när ja skulle försöka lägga honom vid halv 4 när han vaknade och ville äta. 
Höll på i 2,5 tim och matade och la matade och la. Han har lite svårt att bestämma sig ibland om han ätit klart eller inte ;) 
Kl 6 slutade de med att han fick ligga på Tobbes arm i sängen så ja fick gå på toa och sen sova lite till. De gick så bra så och ja har sovit mer inatt än ja gjort sen han kom :) inte skönt dock eftersom ja bara kan ligga på rygg och det typ dödad ryggen :/ men men 

Efter vi ätit frukost och Rex invigt sin babysitter så somnade han om i spjälsängen så pass länge att ja han tömma lite sopor och dammsuga och greja lite här :) skönt att ha gjort lite nytta iaf nu när Tobbe får serva mig heela tiden eftersom ja är så handikappad :p man känner sig rätt jobbig. Nu är han och tränar Delta och även handlar stackarn. Men ja hade görna bytt om jag slapp ha så ont. 

Nu ligger vi på soffan och vilar lite iaf.  Han vaknade precis typ efter ja va klar med dammsugningen, bra tajming :) 

Magen börjar sakta men säker är försvinna också. Va ganska stor efter förlossning, större än ja trodde den skulle vara ;p vägde mig dagen efter han kommit ut och då stog vågen på -8 kg. Känns att de försvunnit en del vätska, de är skönt :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0