Tisdag

Vilken låååångsam vecka. 
Helgen däremot gick ju jävligt fort. 

I söndags så åkte Tobbe och släppte ut hästarna och fixade stallet. Ja tänkte ju att vi skulle åka hela familjen som vi brukade men han vill inte att vi sitter med hästkläder i Volvon så då kunde bara en av oss åka. Vilken kille va som åker och fixar allt själv! Jag stannade hemma och matade bebis ja. 
Ärligt så tror ja Tobbe inte tycker de är skitkul att vara ensam med Rex tack vare att han kan bli hungrig efter 5 min igen och det är liksom jag som ÄR maten ;p förstår att de är frustrerande om han ligger och skriker av hunger och man inte kan göra nått åt det. 
Jaja, blir väll bättre när han fått lite rutiner så man vet att han kan hålla sig mätt ett par timmar åtminstonde :)

Igår så åkte iaf jag på granngården och köpte en stängselmätare till hagen. Vi misstänkte ju att strömmen inte fungerade korrekt. 
Rex fick följa med mig in där, det är ju inte direkt mycket folk som hänger där inne så de va ingen som nös på honom ;) träffade på Kattis och Mattias på parkeringen när vi kom, så Kattis fick äntligen se Rex. Har hört ryktas att hon tjatat om de ;)
Sen dök Farmor (Tobbes mamma) upp när vi skulle ut igen, världen är bra liten ;) 
Åkte ut till stallet sen iaf och lunchade och mätte strömmen som visade noll haha. 
Men morfar följde med ut på kvällen sen och hittade felet så nu har vi koll men ska förstärka ännumer efter jobbet idag. Förhoppningsvis stannar hon kvar i hagen då. Igår smet hon ju såklart... 
Slängde ihop lite mat när ja kom hem och så hade vi Det Okända mys innan de va dags för sängen. 

Idag had vi vart på BVC och vägt och mätt. 3 veckor gammal idag :)
Gått upp ca 300g sen förra veckan så han växlar verkligen hur mkt han går upp haha. Lika spännande varje gång, men de viktiga är ju att han går upp, då betyder ju de att han blir mätt av mjölken :) 
Åkte till stallet efter de och smultron stog kvar! Hoppas hon är kvar till i eftermiddag med så vi hinner fixa superström ;) orkar inte med någon smitponny nått mer nu. 
Sen ikväll måste vi hämta hö. Har inte meddelat stackars Tobbe om de än haha. Men de räcker inte till i morgon och Högubben kunde bara efter kl 8 ikväll så de är bara att åka de. Hästarna kan ju inte gärna stå utan mat i morgon i hagen :p då förstår ja om dom smiter båda två. 

Nu ska vi ha lite soffhäng en stund. Rex är nyäten och sover för tillfället så man får ta vara på lugnet. Skulle igentligen vilja diska och dammsuga men tar de sen om ja får tillfälle. Måste vila lite, är helt slut efter natten :p 


Så här såg han ut inatt efter matningen haha. Mätt och belåten ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0