Tisdag

Inatt har ja sovit som ett arsel! 
Har frusit så det har gjort ont, ruktig feberfrossa! Somnade med Rex på bröstet som ja brukar låta han göra innan ja lägger honom i sin egen säng. Men då brukar ja inte somna då djupt så nu låg han lilsom kvar på mig och gjorde det hela natten! Haha 
Ja vaknade ju till och från men knappt, och lät då honom ligga kvar eftersom ja mådde så dåligt. Kände att ja inte orkade bråka med honom upp och ner i sängen. Tyvär blev ja inte friskare av det ;p

Klev upp vid 9 halv 10 typ, åt lite frukost båda vi. Sen bytte vi lite kläder och tvättade och donade, på bebisen alltså ;p inte i tvättstugan, kände att ja inte behövde göra de idag när ja mår så dåligt.
Till BVC har vi vart och mätt och vägt också. 6 veckor gammal och 58,4 cm lång och 5120g tung. Det är ingen liten kille vi har ;) men söt ändå. 
Åkte ut med hundarna i regnet sen. Blev bara snabb rastning idag pga att ja mådde skit och inte ville bli blöt och kall i äckelvädret :/ hatar verkligen regn.. All nederbörd igentligen, och blåst. Haha enklast att säga att ja Bara gillar sommarvärme kanske ;)

När vi kom hem så diskade jag och bäddade och dammsög lite. Mår som en påse skit men mår fan sämre av att de ser ut som skit här hemma. Får panik på ett stökigt hem :/ så nu känns de liiiiite bättre. Ligger på soffan nu med Rex på bröstet. Hans favoritplats. 

Vi väntar på att Tobbe ska komma hem så vi kan åka och handla. Behöver verkligen fylla på förråden här hemma. Tror vi tar stallet tidigare idag med, gissar på att vi har två blöta hästar som inte har något emot att komma in lite tidigare idag :) 




Bild från nät han låg och sov på mig en stund innan BVC. Är ju så mysigt, och bra att man själv får passa på att vila då ;p 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0