Sjukstuga

Vardagen blev helt uppochner vänd efter helgen. 

Vi va ju iväg på mh med Delta i lördags. 
Mentalbeskrivning av hund! 
Riktigt roligt och hon betedde sig i stort sett som vi trodde. 
Så nu har vi papper på att hon har som de heter "känd mental status". 
Just de haha, kanske skulle ta och skicka iväg dom papprena dit dom ska med, ett till skk och ett till uppfödaren ;p man är rätt snurrig nu i bebistider. 
Blev bjudna på middag i mohed på kvällen sen, kom hem sjukt sent så ja va typ död hela helgen eftersom ja knappt sover på nätterna så behöver ja ett par timmar på morgonen eller dagen för att fungera ;p han vi ju inte med i helgen. 

Delta är inte hemma heller. Hon följde med Malin till hudik så vi ska hämta henne på lördag. Både tomt och skönt att  få vila lite från henne :) speciellt eftersom Tobbe vaknade upp dunderförkyld i söndags och blev hemma från jobbet i två dagar. 

Han har försökt att inte vara upp i Rex så mkt och i måndags va vi ute med mamma hela dagen. Och jag sköter honom själv så vi ska undvika att Tobbe smittar honom. Men ja tror de har gått åt helvete :( han verkar inte vara så pigg. Sover oroligt, rasslar i halsen och grinar mycket fast han får äta (vilket alltid brukar få tyst på honom eftersom de oftast är anledningen till att han är ledsen). Så mamman är vääääldigt trött nu eftersom nätterna är KAOS. 
Stackars Rex :( trodde faktiskt att han skulle klara sig för jag brukar inte bli sjuk fast Tobbe är de, och tänkte att då har ja väll bra immunförsvar och antikroppar mot Tobbes sjukdomar haha, och att Rex skulle fått lika bra skydd av amningen. Men verkar inte så :(( tur vi ska till BVC i morgon så vi får ett expertutlåtande om vad vi ska göra om han måste på sjukhus. Är livrädd för rs viruset ja :/ därför har han knappt fått vart i affärer och inte träffat folk som skulle kunna vara eller är sjuka, och inte heller dagisbarn osv. Men de hjälper ju inte när Pappsen blir sjuk vi kommer ju inte undan honom helt och hållet :p

Nu vaknade han till igen efter 10 min tystnad. Eländigt med pojken :/ men vi måste ut med Enzo nu sp ja hoppas han blir nöjd en stund av stt sitta i bärselen iaf. 


En bild som vi funderar att skicka in till tidningen, födelseannons liksom. Varken ja eller Tobbe vill vara med på kort så vi tog ett eget :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0