Fredag

Träningen med hundarna igår gick inte så bra haha. Delta va cp för att förmildra det hela.. Helt besatt av småhundarna, på riktigt okontaktbar. Tur Amanda har lite bättre tålamod och hjälpte mig så hon iaf inte fick "vinna" innan vi åkte hem. 

Hämtade hö på kvällen sen, ja och min lilla familj ;p men vi rullade inte in balen eftersom det fanns hö kvar. Men ikväll ska vi rulla in den om vi lyckas själva haha. Väger ju en del om man säger så ;p 

Inatt sov lillkillen ganska bra iaf, och vi fick en skön sovmorgon.
Åkte till stallet när vi klivit upp, hundarna fick kissa lite och sen va de dags för ett besök hos bm. Har ju fortfarande något som inte är läkt ordentligt och gör rätt så ont :/ tyvär såg allt fint ut men hon såg ju vad jag menade som gjorde ont men kunde inte förklara varför. Så ska avvakta ett par veckor och se hur det utvecklar sig annars läre väll antagligen en läkare kolla på det. Hoppas verkligen de går över av sig själv!

När ja kom hem däckade ja totalt. Febrig igen, öm i kroppen och helt färdig. Fattar inte hur det kan komma och gå varje dag, feberkänslan.. Riktigt tröttsamt ja blir verkligen helt utslagen. Så här ligger jag med en elementbebis på bröstet och väntar på bättre tider haha. Mamma ska komma över med deras termometer och sen ska vi väll åka och handla lite. Fredagsmys vill ja ju ha fast ja är sjuk och äta måste vi ju ;p 
Idol ikväll med, nice :) hoppas ja slipper må skit ikväll iaf eftersom prinsen har gjort de till en vana att böka rätt mkt kvällstid ;p måste ja ju ha krafter till att serva honom ;) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0