LillFredag

Goddagens i vårsolen!
Eller nu är den borta såg jag, men de har vart ett par riktigt fina dagar nu. Det behövs :D Synd bara att när helgen närmar sig så gör även skitvädret det. Oväntat..
 
Det har hänt en del sen jag fyllde år iaf.
Förr förra helgen så va vi ner till Stockholm till Jesper och Emma. Dom har ju köpt ett litet hus som dom håller på och totalrenoverar :) Så vi, Eller ja Tobbe skulle hjälpa till att snickra lite ;P
Jag satt mest och roade Delta så hon skulle låta grabbarna ( el Karlarna kanske man säger, den ena är ju faktiskt Gift! ) vara. Hon va mycket intresserad av att härja runt i allt byggskräp haha.
Vi hade planerat att åka ner kl 7 på lördag morgon, direkt efter stallet.
Bytte bil och fixade på fredag kväll, så altl skulle vara klart.
Synd bara att bilen ( Tobbes pappas bil som vi lånat ) hade ett däck som va totalpunkterat när vi kom ut på morgonen. Så vi fick planera om lite och kom inte iväg förns halv 10 tror ja.. Segt men men. Vi kom ner iaf och blev bjuden på god lunch och grillat till Middag. Slitsam men trevlig helg :)
 
Förre helgen så hamnade vi också i sthlm haha. Kevin skulle tävla i gokart i Järfälla så våran lilla familj + Nelly och Erik packade in oss i Blåmercan och åkte ner.
Nästan framme får vi reda på att Kevin har jätteont i revbenen så han inte vet om han klarar av att åka. Vi stannar på ett apotek och handlar bedövningssalva, den bästa dom hade hehe.
Vi hade inte så stora förhoppningar på att de skulle fungera men det skadade ju inte att prova iaf.
Men han körde bara tidskörningen, ett par varv, sen pallade han inte mer. Stackarn, det ska mycket till innan han Inte vill köra så han lär ha haft sjukt ont.
Fick prova kameran lite iaf ;P Men de tar några ggr innan man kommer på rätt inställningar så blev inte så bra bilder ;P
 
Nu blir vi nog hemma ett tag iaf ;P några helger framöver. Men bara värmen kommer på allvar så har vi att göra här ändå, förutom hundarna då. Dom har vi ju att göra med mest hela tiden ;)
På tal om de så har ju fortsättningskursen dragit igång nu med. 3 tillfällen har de vart än så länge, lite lydnad och ett spårtillfälle. Enzo är ju med på kurs nu han med, och han är såååå duktig på att spåra :D Riktigt roligt var det!
Vi behöver ju såklart träna träna träna, med båda hundarna då dom är helt nya på det här. Men det är så jäkla roligt att se hundarna jobba på total instinkt. Dom vet liksom innerst inne precis hur man gör :) Längtar ihjäl mig till nästa spårtillfälle på tisdag :)
 
Idag så är det ju som sagt Lillfredag. Eftersom vi är lediga i morgon så blir det väll lite myspys ikväll efter stallet :)
Morgondagen kommer att ägnas till att träna Delta inför utställningen på lördag. Det kan gå mer eller mindre dåligt, vi hoppas på mindre haha ;)
 
Här kommer lite bilder från olika tillfällen :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0