Vill Inge mer

Får man känna så? Att man ångrar sig?

Får panikångest när jag tänker på kommande tid..

Jobbar halft ihjäl mig just nu, och ändå har jag inte råd att ens tanka bilen. Har 3 mil kvar i tanken, sen då?
Man tappar liksom livslusten helt när man Alltid måste kämpa!
Har så jävla ont överallt, är tröttare än vad jag trodde va möjligt och magkatarr på det. Eller vafan de nu är, ont gör det iaf men läkaren sa att om de inte hjälper med Omeprazol så är de inte magkatarr. Så är väll nå annat då eftersom ja ändå börjar varje morgon med Omeprazol för att slippa halsbrännan :p
Det är roligt när man gråter varje dag för att man helt enkelt inte orkar med livet längre som de är just nu.

Orättvist va ordet.. Blir så bitter på alla som har semester, på alla andra som är eller har vart gravid och tycker det är såååå härligt! Det är en Jävla plåga bara! Och de är väll fel i huvudet på mig som tycker så, men jag undrar just om dessa lyckliga människor har ett lika helvete som mig.
Ja ser liksom inte slutet i tunneln på detta elände, när jag äntligen fått ut ungen, så jag faktiskt Måste gå hem från jobbet, då är det dags att oroa sig för att klara sig på typ 60% av lönen, lönen som inte ens räcker i vanliga fall. Jag kommer bli tvungen att hitta ett extrajobb så ja kan jobba typ kvällar och helger, jag kommer alltså inte ens få va hemma och vila när de här är över. Upp på nätterna, vara förälder och sen jobba lite mer då, om ja nu lyckas hitta nått sånt jobb vilket är rätt omöjligt..

Känner mig så jävla ensam just nu. Vi är två som ska bli föräldrar om ca 2 månader. Men det är bara jag som måste offra så mkt av mig själv. Min kropp, min hälsa, jag måste oroa mig för att hitta ett jobb när man normalt ska vara hemma och vara mamma och vara glad. Ja Har fått så svårt att andas nu med, riktigt obehagligt. känns som jag drar in luft utan syre. blir helt yr och får huvudvärk. Riktigt olycklig är jag.
Nån form av graviditetsdepression kanske?

Nu ska jag plåga mig igenom 17 trapphus, sitter i bilen och gruvar mig lite. Blir så himla varm när jag håller på, och kan inte dricka vatten för finns ju ingenstans att kissa i trapporna :p Tänk om man fick ligga i sängen istället, bara där jag kan vara för att slippa ha så jävla ont :/




Kommentarer
Postat av: Ida

:'( <3

2013-07-10 @ 12:48:00
URL: http://luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0