Onsdag

Halva veckan gjord, eller lite mer än halva för att vara exakt ;p
Synd bara att jag har en rivig jävla dag framför mig i morgon, skaplig uppförsbacke..

Jobbar och sliter gör jag fortfarande iaf. Försäkringskassan är ju utvecklingsförstörda och har inte hört av sig än!! Man blir ju less.

Har fått mycket gjort sedan midsommar iaf. Haft ut vet till stallet och fixat pass åt Lill Smulan :) så nu är det bara att invänta papper. Han tyckte hon va så himla duktig, med tanke på hennes ålder och uppväxt ;p hon bet lite i mitt ben bara, inte lätt att stå still speciellt länge ;p men hon betedde sig betydligt bättre än pensionären i stallet iaf. Hon blir alltså helt galen om smultron inte är brevid henne varenda sekund! Räcker att jag stänger lussis boxdörr och går in tills smultron, då flippar hon totalt. Hon måste vara dödligt rädd för att vi ska ta smultron ifrån henne stackarn ;p

I måndags va vi även på bilbingo med Kevin och Amanda :) kevins idé faktiskt, lite chockartat. Men det va trevligt, spårade ut som vanligt efter flera timmar i en bil utan att vinna, eller ens va nära ;p svordomarna flödade ;)

Igår så va vi ut till forsbacka och byggde sommarhage med Therese :) fick träffa lilla Izor också, de va inte igår :) söt killen med gipsad hov. Han kommer bli så glad när Lussi kommer :) nu är ena hagen riggad iaf, med extra trådar för lilla ponnyplutten ;) så eventuellt flyttar dom ut på fredag :) längtar, är så härligt att se hästar släppas på bete, lyckorus deluxe :)

Idag har ja vart till barnmorskan iaf, vägt och mätt lite. 1 kg hade ja gått upp sen sist, totalt 3 kg på 2 månader. Känner mig inte skitläcker men antar att de hade kunnat vara värre :) har ändå haft ett par "moment of weakness" senaste dagarna så trodde ja skulle spränga vågen typ ;) men nu är ja motiverad till att äta "bra" igen då de känns som de iaf hjälper lite, plus garanterat är bättre för alla inblandade ( bebis ).
Har även tvättat idag, massor. Är så himla duktig ja så ja borde få medalj!
Maten står på spisen också, får se om ja får hem nån sambo eller om ja får äta ensam idag igen. Han är ju så upptagen pojken såhär i sommartider.

Ligger på soffan just nu iaf och pustar ut några minuter innan de är dags att gå ner till tvättstugan igen :p
Trött, tjock, öm och Svettig! Loveli


Kommentarer
Postat av: Ida

Fint!!! :D <3

2013-07-04 @ 22:48:36
URL: http://luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0