Äntligen helg

Jag lever ju är helgerna just nu! Hade fan hängt mig om ja inte hade helgerna iaf att slippa jobba på.

Den här veckan har ju vart riktigt jobbig. Jag mår verkligen inte alls bra, det går rakt nerför. Tänk om försäkringskassan kunde ta fingrarna ur röven och handlägga mitt jävla ärende som jag skickade in i slutet på MAJ!!
Dom är helt fantastiskt värdelösa..

Idag har ja vart så stört trött, noll energi liksom. Fick släpa benen fram, läskig känsla. Vet inte om de har att göra med mina blodvärden som va dåliga för en månad sen, de kan ju hända att dom är ännu sämre nu liksom, får ja veta till veckan. Har ju så svårt att andas, så syrebrist har ja nog också en släng av. Faktiskt har ja nog en liten släng av allt dåligt haha ;p skapligt bitter. Men fyfan, det är sååååå jobbigt att ha mitt jobb just nu.
Fick även jätteont i magen idag när jag höll på i trapporna. Förvärk eller nått ja vet inte. Som kraftig mensvärk i ryggen och ner mot ljumskarna liksom, blev lite yr där men härdade ut och som tur var släppte de när jag tillslut kom hem och fick lugna ner mig :)

Har rastat hundarna och äntligen lagt mig på soffan nu. Är svinhungrig, men även svintrött så orkar inte göra nått att äta. Tog ett äpple men de va så jävla surt så hela ansiktet drog ihop sig, så de fick ja slänga :/ blä

Idag kommer jag få ha min sambo för mig själv hela kvällen iaf :) fredagsmys delux! Han är ju aldrig hemma längre, ute på nått varje kväll och de förstår ja ju att han vill. Sommaren är kort som sagt så man får passa på :) men ja är ju då trött efter jobbet så orkar inte följa med så blir lite dåligt med sambotid ;p
Men idag ska vi äta gomiddag först iaf, och sen ikväll blir det bio! :)
Nya filmen med Brad Pitt, verkar sjukt bra och precis i vår smak :)

Bra fredag, men fredagar är ju sällan dåliga ;)

7 v kvar idag, 7 låååånga veckor.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas dom kollar in ditt ärende snart !!
Oh inte så långt kvar. MYS

2013-07-12 @ 22:27:53
URL: http://luvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0