Valpkurs #1

Alltså min kropp, må den brinna!!
Ska man behöva må så här dåligt? Okej om ja har ont i kroppen då, de är jobbigt men man överlever väll. Men Huvudvärk! Är så jävla less på att ha ont i huvudet varenda dag.. Blir alldeles yr och illamående, inga tabletter hjälper. Vitaminbrist?
Tur det är fredag snart så man får chilla lite. Läs LITE haha. Vi har ju en massa djur så man har ju nått att göra hela tiden ändå ;p men de har man ju valt själv :)

Igår iaf så va vi på vår första valpkurs :)
Ja va lite nervös i början för man vill ju inte att dom andra ska tycka att man är väldens sämsta hundägare som inte fostrat hunden nått alls ;p
Men faktiskt så gick det superbra!
Vi tränade kontakt mellan hund och ägare medans vi gick förbi varandra liksom. Delta fick vara som exempel för dom andra för vi hade så fin kontakt :D lite stolt blev man ju, vi har ju ändå tränar ögonkontakt sen dag 1 så lite kan vi ta åt oss att hon va så duktig :)
Fick lite läxa till nästa gång, och även att vi ska leka mer med henne för att förbättra samarbetet ännu mer :)
Kul kul iaf synd att de är 2 veckor till nästa tillfälle bara ;p

Nu är jag på Gth och kollar på när Kevin ska kika på opeln. Handbromsen behöver fixas inför besiktning, och en senare försäljning. Tur man har en bror som kan ;)


Kommentarer
Postat av: Marie

Det är skitjobbigt o ha ont i kroppen,kanske därför du har ont i huvet också?Man spänner sig ju när man har ont!O man får ont i kroppen av städjobb,jag vet!O du har väl trappstädning också?Om du inte redan har det så kan jag rekommendera en spikmatta.Började med det för ett tag sen eftersom jag hade skitont i ryggen,kroppen mår skitbra efetråt o man blir avslappnad!Gör skitont första gången men ge det tid för sen när man lärt sig slappna av är det jätteskönt,har tom somnat några gånger! :) Kul att ni skaffat en rottis!!En jättetrevlig "typ" som schäfern,vill alltid göra rätt för sig o jättekul o "jobba" med för det tycker den är kul! :) Kram Kusin Marie

2013-01-31 @ 10:12:01
URL: http://bebopalula.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0