Måndag

Det va den helgen de. 
Dom går alldeles för snabbt! Jag är ju ledig jämt ja från jobb, men ändå så är helgerna speciella för då är ju hela familjen samlad och kan göra saker :)

I lördags så spenderade vi stöten delen av dagen i Bollnäs :)
Skulle köpa ett löpband som hundarna kan få göra av med energi på när promenaderna inte räcker till. Är så svårt med annan typ utav träning nu när det är så mörkt på eftermiddagarna. 
Så dom håller på och lär sig löpbandet nu, men det är svårt för små hundhjärnor haha ;p 
Vi råkade handla mer grejer i Bollnäs också såklart, lite julpynt, kläder till Rex åsådär :)
På kvällen sen spelade vi cod haha, såklart :p 

På söndagen va vi ut och träffade Emma med familj, och deras två hundar. Stella och delta kände ju igen varandra med Riddu hade hon aldrig sett så de blev lite passivitetsträning som belönades med lite lekstuga sen när dom va duktiga :) tog sin lilla tid och vi blåste nästan bort på kuppen men tror de är nyttig träning för vår högenergidam :) 

Blev snabblunch sen och tvättning, julstädning och pyntning här hemma :) gardinerna i köket blev Inge bra så dom måste bytas, men annars är de juligt och mysigt här nu :) tur de eftersom vi ska vara här hemma på julafton :) vi har ju störst boende faktiskt på min sida av familjen om man säger så :) och lämpligt att ha allt till Rex nära, blöjor och kläder :) efter julandet så åt vi finmiddag i vårt juliga kök ;p och sen såg vi en film innan läggdags. The Millers såg vi, så jävla bra. Jennifer Aniston är ju bara med i roliga filmer hon :) 

Nu har vi tvättat deltas nya dyna ( hon fick den igår ) för att hon spydde i buren i morse :/ uh
Hon spydde Granbarr!! Vilken hund äter de? Hoppas hon inte gjort illa magen dom är ju rätt vassa dom där :p 
Har en del påbörjade grejer ja tänkte göra idag men Rex vill inte de ;p
Tänkte rensa min pärm, så nu är de papper över hela bordet. Tänkte skrubba deltas bur lite för den luktar lite illa, så den står i köket och tar upp typ heela golvet haha. Tänkte även kolla igenom lite bilder på Rex som ja knäppte i morse, se om nån är bra nog att framkalla :) 

Och ni har lillkorven somnat i bärselen, så ska försöka lägga ner honom och hålla tummarna att han fortsätter sova så ja får ta tag i dom grejerna ;) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0