Måndag

Ja då var den här helgen också över :P
Skit..
På torsdagen så kollade vi på Pirates och myste :)
På fredagen hände inte mkt, jag hade skitont i magen och ryggen så jag låg typ och sova hela dagen.
Tillslut ryckte tobbe upp mig och vi åkte och handlade lite. Baby gjorde fruktsallad när vi kom hem och så hade vi myskväll nr 2 :)
På lördagen så klev vi upp ganska tidigt. Sen spelade vi tvspel typ halva dagen. Vi plöjde igenom ett helt gäng med spel till mitt gamla ps. Men de va kul ;)
Simson kom på eftermiddagen så då drog vi på Sibylla och käkade innan vi åkte vidare för att en en gång leta reda på prickiga huset. Vi hade läst massa vägbeskrivningar från folk som vart där, och laddat upp med info. Men ändå så fick vi fråga två damer om vägen haha. Fan omöjligt att hitta till det där huset om man lyssnar på folk på internet. De verkar fan aldrig ha vart där ändå, helt skruvade beskrivningar. Men vi hittade dit tillslut, och de va inte alls svårt när vi vart där en gång :)
Men huset var inte nå speciellt. Tråkigt nog så har folk vart där och förstört en massa. Rivit upp golvet, rivit ner väggarna och sprejat överallt. Så sjukt onödigt att ens leta sig ut dit bara för att förstöra.. Men nu har vi gjort det iaf och jag tog några bilder på de som fanns kvar. 

På vägen hem sen så åkte grabbarna driven för dom skulle köpa lyxshakes. Och Simson gjorde en retard igen hahahaha. Alltså ja dör, det är så roligt. Grabben som tog beställningen måste ju typ ha dött av skratt för han försvann flera gånger, liksom det blev tyst och tog skitlång tid att få klart beställningen. Sjukt kul ;)
Blev film på kvällen sen.

Söndagen spenderades i köket hehe. Vi hjälptes åt att laga en massa mat så tobbe hade matlådor i veckan :) Vi lagade också middag till kvällen så vi hade fyra maträtter igång samtidigt, vi kanske borde starta restaurang ;)
Senare blev det bingolotto och Idol! Vi vann två sverigelotter iaf ;) hehe.
Kväller typ halv 10, somnade ganska snabbt faktiskt. Hjärtat åkte inatt, så nu är jag ensam och räknar ner dagarna till torsdag.



Nån liten skrubb på övervåningen med massa fastklistrade bilder på väggarna.



Simson hittade en spritflaska ;P näe de va vatten.





Hittade en tidningsbit på golvet haha.



MAX driven ;P





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0