Torsdag

Åh irriterad!
Inte läge att reta upp mig just nu. Jag har så förbannat jävla svinont i ryggen, kan knappt sova om nätterna och nått jävla AS HAR MIN TELEFON!
Har ju BOKAT tvättstugan idag. 11-15 och gick ner när jag va ut med Enzo och kollade om någon tvättade innan mig. Det brukar ingen göra så då kan man börja tvätta lite tidigare så allt skit hinner torka. Men näe det låg lite kläder i båda maskinerna. Hm tänkte jag, hoppas den människan tänker komma och stoppa det på tork snart eftersom min tid började om en timme.
Gick ner kvart över 11 för att vara säker på att den människan hade tagit sina kläder och dragit, jag gillar inte att träffa folk i en trång tvättstug.. Kommer ner och ser att en person precis öppnar dörren till tvättstugan. Jaha KUL tänkte jag.. Men jaha va ska jag göra nu då, hör hur killen börjar fippla med tvättvagnen, alltså har han inte ens torkat sin jävla tvätt än! Och jag bokade min tid i tisdags så han lär ju fan inte ha missat det. Det var bara att pallra sig upp för de förbannade jävla trapporna igen med min skittunga tvättpåse....
Till råga på allt såg personen ut som en sån här som utan problem skulle kunna sno nåns telefon. Han stog och glodde på mig skitlänge, helt skyldig.
Usch man blir ju galen av sånt här! Men han borde ändå ha hängt sin jävla tvätt innan min tid började!
Jag törs inte gå ner dit nu ifall han rånar mig, kanske borde ta med pepparsprayen..

Då var den dagen förstörd..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0