Onsdag

Good damn vilken jobbig dag jag har haft.
Jag och Enzo åkte och tog in hästarna igår innan despan. De stackars krakarna var ju blöta så fick hänga täckena på tork. Men jag slapp mocka iaf för det var redan gjort :) Skönt.
Efter despan så gick jag och la mig, men ja kan ju fan inte sova längre. Vet inte vad det beror på riktigt. Vaknar till hela tiden, ingen djupsömn liksom. Startade om Troja 3 ggr inatt, jag vill inte att det ska bli knäpptyst för då är det ännu svårare att somna.

Upp och gjorde mina dagliga morgonsysslor. Rasta Enzo först, sen in och kika på Greys, 7th heven och Cougar Town. Fast idag åt jag frukost också, de brukar jag aldrig göra annars. Men eftersom jag skulle jobba senare så måsta ja ha lite energi iaf. Mamma hämtade upp mig strax efter lunch, åkte till gth och jobbade. Fy satan va ont i ryggen jag fick av det. Eller jag hade ont redan innan, men blir ju inte bättre av att städa och gå böjd över dammsugaren :/ Kunde knappt komma ur sängen i morse, och att gå upp för trapporna är fan hemskt :S
Ser fram emot att tvätta i morgon, vilket betyder en hel del vandrande upp och ner för trapporna :P

Efter städningen så åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte grejer till middagen som jag ska laga åt mig och hjärtat i morgon så jag slipper handla då. Och sen åkte vi ut med hundarna på hällåsen. Hittade även svamp, Enzo är ju värsta svampsökaren :) Så nu har jag ätit stekt svamp till Middag och snart är det Despan.

Längtar till i morgon :) Då kommer lite ljus i min eländiga tillvaro ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0