Fredag

God dag på er. För mig är det ingen bra dag alls. Har sovit skitdåligt inatt, och stressat sänder mitt hjärta idag.. Stört hur ont det kan göra utan att det är något direkt fel. Upp kl 7 och lämna baby i sängen, inte kul. Pallra sig iväg till tp och första rasten hade ja fått sms att de nu var över, Gubbs finns inte längre :( Jättehemskt och ja lider med stackars Carina..
Så nu mer är Lussi ensam, vilket betyder att hon kommer att få stå ute på nätterna eftersom hon inte går in i stallet utan Gubben. Men vi ska lösa det så hon slipper stå ensam i sommar. Antagligen åker vi iväg med henne tullmän som tar hand om henne i sommar. Kommer kännas konstigt att inte ha henne hemma men för hennes skull är det bättre att skicka bort henne. Ja har ju sällan tid att rida iaf :p nä uscha, mkt att tänka på nu.. Men ja har iaf min häst vid liv så får väll vara glad för det.

Slutar om typ 45 min. Har haft miljarders raster idag, fett onödigt. Hade vi slagit ihop dom hade vi säkert kunnat sluta en timme tidigare, mer värt en fredag liksom med världens drömväder. Mys ikväll, väldigt behövligt.

Kommentarer
Postat av: Ida

Varför har han tagits bort?! Och vart ska lussi då?

2011-06-12 @ 12:13:57
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

Okej vad tråkigt :( jaså är han intresserad utav hästar? :) kul!

2011-06-13 @ 16:46:45
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

okej stackars lussi .. :( och carina såklart ..

2011-06-13 @ 19:06:04
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag kommer hem på torsdag förresten! och jag vill träffas!!!

2011-06-13 @ 19:28:22
URL: http://busigabeerta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0