Onsdag

Gokväll!
Va har alla haft för sig idag ? Jobb kanske är normalt. Själv har man ju vart ledig, så dagen har bestått utav plugg och tvättning. Väntar på sista maskinen nu ute i vågbro.
Har även hunnit med att sola en sväng, men dock syns det inte så mkt hehe. Va ovanligt :P Men de brukar synas mer dagen efter, då de hunnit lägga sig lite. De va iaf grymt skönt :)

Längtar till i morgon! Börjar dagen med att ja får skjuts till Gävle! Så jävla skönt att slippa ta 7 tåget när vi börjar kl 9. Tåget är ju oftast proppfullt, och sen äre inte skitkul att sitta en timme ensam på skolan och vänta på att börja. Men mamma och mormor ska ändå till Gävle så ja fick åka med :) Vore ju drömmen om man har sån tur att man kan åka med hem sen också. Men de tror ja nog inte, för vi ska vara i skolan heeela dagen lång, har ju redovisning på eftermiddagen. Men men, man kan inte få allt. Och sen när jag kommer hem så är det ju helg! :) Så jävla jäsigt. Nä nu ska ja se till att plugga vidare så ja har smarta grejer att komma med i morgon ;) hehe





Det är kul att plugga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0