vi fick nattsällskap

av Parilla :)
Mamma och Stefan kom ju hit en sväng nu på kvällningen och hjälpte med en massa i lägenheten. Satte upp hatthyllan, garderobsdörrarna och köksbordet :) Fick mycket gjort ;P Dom hade Parilla med sig också, så hon fick stanna här så slapp dom komma tillbaka och hämta henne efter dom vart ut och käkat. Ja känner mig rätt trött så känns skönt om ja kan lägga mig utan att veta att ja måste kliva upp och låsa upp dörren om dom skulle hämtat henne. Ska ju ändå upp i morgon och släppa ut hästarna så då kan ja skjutsa hem henne ;P Just so you know, förstår att de är intressant att veta ;) hehe

Ska fortsätta i morgon med att sätta upp hyllor och gardinstänger :) Snart så jävlar börjar de likna en bebolig lägenhet ;)

Nu börjar en film på 5an som verkar bra, Cast Away. Så den ska ja se nu med ett glas Coca Cola zero :) Som ja längtat efter de haha, har fan koffein abstinens :P Inte bra, men de e iaf nästan helt kalorifritt ;) Måste ju tänka på vad man stoppar i sig nu när man ska supa i morgon. Där kan man snacka kalorier, får fan i sig två dagars daligt behov av energi bara av att supa liksom ;P Snacka om kraftigt överskott haha. Det är fan tragiskt att man vet sådant, men ändå så super man ;P Men what to do ? Kan ju fan inte sitta hemma en lördag ?



Parilla :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0