hangover from hell

OMG vilken jävla bakismorgon ja har haft. Fy fan haha. Har mått så sjukt dåligt, och när jag äntligen började känna mig lite bättre så fick jag jätte ont i magen. Nedre delen av magen, fast de kändes inte alls som mensvärk eller nått. Skumt som tusan, och de gjorde fan olidligt ont :S Men de börjar släppa lite nu, hoppas de inte komme tillbaka.
Ja måste ju åka och rida Gubbs ja :P

Blev ju Quiz igår på olles, lite oplanerat sådär. Vi hade jätte roligt, men ja måste säga att de blir nog inga fler Quizar hehe. Ingen höjdare att gå ut i söderhamn på en fredag :P De va ganska dött faktiskt. De hade öppet till två, men inte övervåningen. Och de hade inga vakter, det va bara att komma och gå som man ville. Vi gick tom ut och hämtade egna cider som vi tog med in sen igen. Snååål var de ja ;)
Och inte fan vann vi quizen heller. Borde vi ha gjort med tanke på vilka vårt lag bestod av ;P Och snabbfrågorna som inte var sportfrågor dom kunde man ju glömma. Man kunde fan tro att vissa hade fått veta frågorna i förväg. Man kan inte skriva ett svar på 0.3 sekunder, för vad ja såg så va ingen av dom clark kent... Jaja, fulla blev vi iaf ;)



fan va skönt de är att kunna gå ute på natten utan jacka :D




Får se vad som händer ikväll. Sugen på att träffa grabbarna ja men slitet äre ju :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0