Update från knutan

Yes, vi lever här nere i Skåneland. Och trivs ;) I morse så hade vi först lite teamfrukost och sen åkte vi flickor + Wille och handlade på City Gross. Resan höll på att sluta i katastrof pga av några omogna damer haha, men de löste sig och vi fick ju åka läckerbil ! :D Jäklar va den gick, plupp så var man uppe i 170 liksom. Ja de va riktigt nice ;P Köpte även ett par skor jag, för dom hade ju asmycket skor inne där i samma hus som city gross. SÅ jag har äntligen köpt mig ett par converse all star light :D Loooovelie !

Sen så hade vi lite lunch, och efter de var de dags för Race 1. A juste kevin startade 2a i det för han vart 2a på tidskörningen :) Bra jobbat med all övervikt som han har. Alltså han är inte fet, utan bly i bilen haha.
Slutade 4a i race 1 iaf. Vart en lite dålig start så kom ut 5a. Men med tanke på att alla som var före honom inte hade nå vikt i sina bilar så var de ju ändå väntat så ;P Tråkigt men han fick viktiga poäng iaf, så just för stunden ligger han 2a i mästerskapet, 1 poäng efter Jocke som leder :) Så de är bra, hoppas att morgondagens race inte slutar i katastrof bara så allt går åt helvete ;P Då blir vi lessna.

Yeah, nu har vi ätit tårta och massa gott för att Kim Sjöberg fyller år idag, Grattis ! :)



Detta är finbilen som vi hade idag, Lite it !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0