Lördag

Godmorgon alla små äckel haha ;P

Idag är de vår stora dag hahaha ;) Halloweenfest! mm Nice. Får se hur många som faktiskt behagar dyka upp ;) Ja vi kommer iaf ha skitkul ändå, blir som man gör det. Slapp vi pynta en massa och fixa skräm grejjer, känns onödigt om hälften av dom som e där va med och planerade liksom ;P Men men, blir nice ändå :)

Synd bara att jag sov över haha. Vakna först typ halv 8 så tänkte, ja neee bara lite till. Till 8 iaf sen kliver ja upp. Mm de gick bra, vakna 9 nästa gång haha. Så nu e ja skitstressad, (vet, smart att sitta här då) Men kan inte låta bli. Sitter och dricker te nu och försöker fixa lite musik till kvällen men vafan de går segt. Går ju inte ta hem låtar.. Måste iväg och handla lite dricka med, och bakis frukost som ja ska ha med till Nathalie eftersom ja ska sova där inatt;P Slipper vi vara rädda och ta oss hem ensam liksom. Är vi två kan vi banka ner vilken jävel som helst ;)
Sen efter nathalies träning så ska vi se på Skräckis här, för att komma i stämning liksom ;P Men vi e fega och tar de medans de e ljust ute haha. Men också för att festen "börjar" kl 18.15 så då måste vi vara klara, även rummet vi ska vara i. Ifall nån kommer den tiden liksom, inte för att vi tror det. Och de tar väll några timmar att göra sig klar liksom, med smink å dräkter å sådär. Fan vi kommer bli snygga asså, Grr ;)


Var det någon som trodde att bilden under var jag ? hoppas inte de hahah ;P isf är ja grym på PS ;D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0