Ja ska till Afrika!

Sådär, då har man sett 2012 haha. Shit de va en jättebra film, Men ja mådde fan dåligt där. Ett tag ångrade ja lite att ja gick på den. Vilken ångest, känns verkligen som att de ska bli precis sådär liksom. Sorglig va den med, hoppas ja kan sova inatt haha ;P Nä fan kanske man ska lägga ner de med racing och statsa på en kille som är pilot istället ? ;) Näe haha.
Och de med Afrika, ni som sett filmen fattar vad jag menar. Kan ju inte säga för mkt ifall nån som läser inte har sett filmen :) Om de är så, Se den ! Men de finns risk för mardrömmer efter haha, iaf om man är väldigt öppen för hokus pokus och profetior och sånt. Ja tror absolut det kommer att hända NÅNTING 2012, men kanske inte just hela jordens undergång. Iaf så hoppas ja att de är lite mildare än så. Men tsunamis och jordbävningar är inte så roliga de heller..

Jaja, nu ska ja dricka upp mitt te och sen ska ja nog sova ;P kanske ser klart på law and order om ja orkar. Måste ju ladda för pluggisdag i morgon:) Äcklet ska med till Pinkhouse han med hihi ;P


Kommentarer
Postat av: nathalie

pinkhouse hahahahahah ,;) afriká de blir med pool ;)

2009-11-18 @ 21:19:24
URL: http://nathalieisabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0