Hej Igen

Har inte bloggat så mkt nu hehe, men ja har haft rätt mkt annat att göra i helgen.
Vart iaf fest i lördags, hemma hos Ellen :) Lite mysfest bara men de va supertrevligt. Vi hann med lite ölspel också om ja inte minns fel haha. Vart nog en och annan droppe för mkt ;) Men va gör väll de, ja e ju alltid så lugn liksom måste man få spela över ibland ;D De va iaf skitroligt, dansade som fan inne på Olles sen haha.Men när de stängde så va ja tydligen ensam där, alltså dom ja va där med, dom ja kände va borta haha. Vafan hände liksom;P Och kortisen i garderobskön, shit dvärg eller. Så höga klackar hade ja väll inte ;P

Mamma kom iaf och hämtade mig sen, så jäkla snällt :) Skönt att slippa gå hem ja hade så sjukt ont i fötterna, har fan fortfarande ont. I ryggen med, vafan hände därinne liksom haha.

Jaa, idag så har ja iaf vart på föreläsning, den va så jäkla seeg. Somnade nästan hela tiden. Tillslut var ja tvungen att spela spel på mobilen för att hålla mig vaken.. Sen åkte ja hem, gick ut med Enzo och sen åt ja lite lunch. Smsade med Ida som va på väg till Gävle så gick ner på stan för att träffa henne en snabbis :) Kände mig duktig som gick istället för att ta bilen, pinnade på som fasen ja ;D Men mycket billigare än att ta bilen med, spara pengar till fredag för då är det fest :)

Nu dricker ja lite te och ser på tv. Men ska läsa lite i boken nu :)


Kommentarer
Postat av: Ellen

haha menduu.. ja hade blåmärken å världens skavsår på fötterna.. galen kväll :P måste vi göra om snaaart

2009-11-16 @ 22:16:35
Postat av: Anna

hahah snyggaste bilden också :D

2009-11-21 @ 15:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0