csi miami

Nu är jag hemma igen, efter en lång dag av solande ;)
Jag har börjat få lite färg nu också, men svider som tusan. Har gjort de sen jag började, eller sen finvädret började  heter det hehe. Men de får man väll leva med, hoppas bara att rödheten går över i brun het snart ;)
Har iaf vart hyffsat lungt på jobbet. Efter dom andra två hade dragit så vart de lite tjaffs med en kille bara. Han måste ha nått fel helt seriöst, så är väll synd om han igenltigen men shit va dryg han är. Och så började han mucka med två killar som var typ ryssar eller nått. Kalla dom för utlännigar och så men dom bara skrattade och retade honom. Dom fatta väll inte va han sa haha. Sen började dom att knuffa i honom i bassängen och tyckte de va askul, och jag tänkte Shit nu jävlar kommer han ju dampa lös. Och han va fan galen, tur att dom andra simmade fortare än han vet inte va han hade gjort om han hade fått tag på dom :S Kunde inte säga åt dom att inte reta han heller för att ha va galen, ja kan ju inte ryska :S haha Men sen knuffade dom i han när ha inte va riktigt med så då skrapade han i foten lite i kanten och skrek som en stucken gris. Så då fick ja ju trösta han lite och sen han min polare tydligen. Satt med mig ända tills det stängde och prata och fråga om precis Allt ! Bla varför jag hade så små tuttar haha. För man brukar ju ha stora när man är runt 21 sa han. Bra då vet ja haha ;)
Men han hjälpte mig att tömma soporna och plocka in sakerna sen iaf så han kanske inte är lika uppkäftig mot mig i morgon då :)

Nu så tittar jag på CSI miami, ett gammalt avsnitt och inge text så inte direkt nån höjdare. Men va gör man då, vägrar kolla på nå inredningsprogram och de är bara skit idag. Men bra igentligen för tänkte lägga mig i tid och de är inte så lätt om man fastnar här.


Kommentarer
Postat av: kicki

hehe... du såg värre ut än mig! kan tänka mig att de svider utav helvette! hahaha...kul me nya, ärliga vänner ;)

2009-06-26 @ 10:50:18
URL: http://kickiluras.blogg.se/
Postat av: Ida

Okej, då var det inte bara oss som det inte var någon text för då ;p

2009-06-26 @ 11:33:07
URL: http://busigabeerta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0